Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Дубай и Тайланд с водач от България Самолетна екскурзия

Номер на оферта

/

178267

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Дубай - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени всички такси, голям салонен багаж с размери 56x45x25 см; и чекиран багаж до 23 кг.;
Самолетен билет Дубай - Банкок - Дубай на авиокомпания "Еmirates" с включени всички такси, малък салонен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 23 кг;
3 нощувки със закуски в хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Еmirates" 4* (или подобен) в Дубай;
2 нощувка със закуски в хотел "Novotel Bangkok Ploenchit Sukhumvit" 4* (или подобен) в Банкок;
2 нощувки със закуски в хотел "Holiday Inn Pattaya" 4* (или подобен) в Патая;
Всички описани в програмата трансфери;
Сититур на Дубай с екскурзовод на български език;
Обслужване на български език по време на престоя в Дубай;
Сититур на Банкок;
Местен екскурзовод по време на престоя в Тайланд на английски език;
Водач-преводач от България;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR на застрахователна компания "Армеец".

Цената не включва

Туристическа виза за Тайланд - 60 лв;
Задължителна туристическа такса Tourism Dirham за всички пристигащи в Дубай. Заплаща се в местна валута от клиентите на място, директно в хотела: за хотел 4* - такса от 15 AED или 4,50 USD на стая на вечер;
Входни такси за музеи и прояви, посещавани по желание;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
Държавна такса за напускане на Дубай (заплаща се лично на летището за всички дати на отпътуване след 30 юни 2016 г.): 35 AED;
Бакшиши за екзкурзовод / шофьор / пиколо (заплащат се на място);
Допълнителни екскурзии (посочените цени за допълнителни екскурзии са валидни при предварителна резервация и заплащане):
Полудневен тур в Патая при минимум 2 записани туристи: 124 лв.
Екскурзия с вечеря до Селището на слоновете при минимум 2 записани туристи: 129 лв.
Круиз с романтична вечеря на арабска галера (с включен трансфер от/до хотела) при минимум 2 записани туристи: 108 лв.
Билет за наблюдателната площадка на 124-ти етаж на Бурж Халифа (без включен трансфер до кулата): 98 лв.

Програма на пътуването

Потвърдена програма! Промоция ранни записвания!
Дата: 15.10.2017

Плащане: депозит в размер на 30% от сумата на човек; доплащане до 45 дни преди заминаването

Цена на възрастен в двойна стая 3507 лв - ограничени места

Програма

ДЕН 1

СофияДубай

Отпътуване от летище София, Терминал 1 в 12.40 ч. Пристигане на летище Дубай в 18.35 ч. Трансфер до хотела в Дубай (около 40 мин, в зависимост от трафика). Настаняване. Информационна среща в лобито на хотела. Нощувка.
ДЕН 2

Дубай

07:00 - 10:30ч. Закуска.

09:00ч. - 13:30ч. Панорамна обиколка на Дубай (ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА). По време на този тур ще се запознаете с богатите и разнообразни традиции на Дубай историята на емирството, новите проекти, както и с любопитни факти от живота на местното население, ще усетите древното и модерното в този рай сред пустинята. Туристическата програма обхваща старата и новата част на града. Ще започнем с един от мегапроектите на емирството, намиращ се в новата част на града – комплексът „Dubai Marina“ с яхтено пристанище и небостъргачи, в които има жилища, фирмени офиси и хотели. Ще продължим към изкуствения остров под формата на палма, където се намира приказният 5-звезден хотел „Атлантис“. Ще се движим по „стъблото” на Джумейра – първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и емблематичния 7-звезден хотел „Бурж ал Араб“, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Ще отидем до старата част на града Дейра, където се намира най-големия пазатра за злато, бижута, платове и подправки. Екскурзията ще завърши в търговския център „Dubai Mall“, от където може да се изкачите до най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“(допълнително се предлага резервация), да посетите луксозния пазар „Al Bahar Souk“ или аквариума „Dubai Aquarium & Underwater Zoo“. Следобед свободно време и пожелание организирано прибиране в хотела с Dubai Metro (oколо 30 мин.,билетите се закупуват на място-около 7-8 AED или 2-3 USD или по желание самостоятелно прибиране с такси 20-25мин. около 40-45 AED или 12-15$) .

Танцуващите или Пеещите фонтани са разположени в езерото Бурж Халифа, което има площ от 30 акра. Височината на водната струя достига до 150 метра, а дължината на цялата конструкция е 275 метра. Над 6600 светлини и 25 цветни прожектори създават уникален визуален спектакъл. Часове на преставления: на всеки 30 минути от 18:00 ч. до 23:00 ч.

2. 13:30-15:30ч. Билет за наблюдателната площадка на 124-ти етаж на Бурж Халифа, Дубай Мол и Танцуващите фонтани. Наблюдателната площадка „At The Top“ се намира на 124-ти етаж на небостъргача „Бурж Халифа“ и предлага невероятна панорама към града. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой на площадката.(На място е възможно закупуване на билети на два пъти по-висока цена).

Нощувка.

ДЕН 3

ДубайБанкок

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за Банкок. Пристигане в Банкок вечерта. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Novotel Bangkok Ploenchit Sukhumvit**** или подобен. По желание вечеря в хотела. Нощувка.
ДЕН 4

Банкок

Закуска. 08:30 ч. Полудневна екскурзия на Банкок (ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА) с посещение на най-известните будистки храмове: Ват Траймит“ – където се намира Златният Буда (изработен от 5 ? тона чисто злато) - “Ват По“, най-големият храм във Банкок, тук се намира колосалният Полегнал Буда. „Великият Кралски Дворец” е един от най-прекрасните символи на Сиамския съд, някогашна резиденция на кралете на Тайланд. Тук ще разгледате различни дворци, използвани за различни случаи: Дворецът за погребения, Приенмата, Тронната зала, Кралската стая за гости и храмът „Ват Пра Кео” и най-свещеното изображение на Буда в Тайланд - „Смарагдовия Буда”, изваян от един единствен кристал изумруд. Свободно време. Нощувка.
ДЕН 5

БанкокПатая

Закуска. Свободно време. Трансфер до Патая. Настаняване в хотел "Holiday Inn Pattaya"**** (или подобен). Възможност за вечеря в традиционен местен ресторант. Нощувка.
ДЕН 6

Патая

Закуска. Свободно време или възможност за

08:30-12:00ч. полудневен тур в Патая – отпътуване до най-посещаваната провинция в Тайланд Чонбури, ще се потопите в традициония местен пазар. Възможност да се разгледат обитателите на кораловия риф изложен в Морския аквариум. По-късно разходка до Скалата на маймуните – наречена Као Сам Мук, където може да наблюдавате палавите животинки, свободно разхождащи се и играещи весело. По време на този тур ще посетитеи ферма за култивирани стриди. Преди да се завърнете в Патая, ще посетите местно селище, където ще се насладите на невероятните умения и майсторска обработка на местни занаятчии каменоделци. Връщане обратно в хотела.

След обяд свободоно време или по желание

15:00-19:30ч. екскурзия с вечеря до Селището на слоновете, където ви очаква езда в джунглата на слон около час, около 20-мин. разходка с лодка през езерото и накрая с биволска каруца до селището на слоновете. Вечеря. Връщане обратно в хотела вечерта. Нощувка.

ДЕН 7

ПатаяБанкокДубай

Закуска. Трансфер до летището в Банкок. Отпътуване за Дубай. Трансфер до хотела. Възможност за Круиз с романтична вечеря на арабска галера (19.00 ч. – 22.30 ч.) Предлагаме Ви една романтична вечер на арабска галера в продължение на два часа. По време на круиза наслаждавайки се на невероятно красива панорама на Дубай, ще имате възможност да се докоснете до арабската гостоприменост! Вечерята е на блок маса, обилна храна с различни десерти, рибни и месни ястия от арабската и международна кухня. Цената включва: трансфер от хотела до галерата и обратно, вечеря и безалкохолни напитки. Нощувка.
ДЕН 8

ДубайСофия

Закуска. Най-късно 12:00 ч. освобождаване на стаите в хотела. Свободно време. Трансфер до летището в 16:30 часа. Отпътуване за България в 19:10 ч. с полет на авиокомпания "Wizz Air". Кацане на летище София, Терминал 1 в 23.30 ч.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Почивки - Дубай (ОАЕ) |  Почивки - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти