Начало / Почивки / Почивки - Монтего Бей

Ямайка - слънце, реге и ром - полет от Милано

Номер на оферта

/

241907

Дати & цени

27 март 2024 - 27 октомври 2024 г. - Цена от 3200 €

Цената включва

Самолетен билет за полет Милано Малпенса – Монтего Бей – Милано Малпенса с включени летищни такси и багаж в размер на 20кг.на човек;
7 нощувки в избраният от вас хотел;
Индивидуален трансфер летище – хотел - летище;
Медицинска застраховка с Ковид покритие с покритие 10 000 евро;

Цената не включва

Полет София – Милано – София;
Евентуални нощувки в Милано;
Допълнителни екскурзии на място;
Услуги, които не са упоменати като включени в програмата;
Разходи от личен характер ;
Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването

Програма на пътуването

Екскурзия до Ямайка

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

9 дни / 7 нощувки

ДАТИ: Полети всяка неделя от 30.06 до 27.10 ( включително )

BAHIA PRINCIPE GRAND JAMAICA 5*/ ALL INCLUSIVE/ Junior Suite Superior

ЦЕНА на човек в двойна стая: 3200 евро/ 6259 лева

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

Първи ден
Директен полет От Милано Малпенса до Монтего Бей с АК“Neos” в 13:00ч. Пристигане на остров Монтего Бей в 19:30ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

Втори ден
Закуска. Свободно време. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Reggae & Culture (Bob Marley)
След края на обиколката по брега ще се изкачите до красивото село Найн Майлс. То е разположено в енорията Св. Анн (наричана още енория „Хардин де Ямайка“ заради красивата си природа. На това място се намира гроба на Боб Марли. Ще посетите родната къща на легендарния реге певец, където екскурзовода ще Ви разкаже накратко за неговия живот до началото на музикалната му кариера.

Нощувка.

Трети ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане – водопадите на Дънс Ривър. Това е една от най-посещаваните атракции на Ямайка. Ще се изкачите на височина около 183 м. за да се насладите на това произведение на майката природа, представляващо варовикови скали и стичащи се по тях водопади. Можете да се разходите по тях и усетите преминаващата водна струя през краката ви, преди да се влее в океана. На връщане ще можете да се насладите на малки басейни с прозрачни води. През цялото време ще се откриват пред Вас чудесни възможности за прекрасни снимки.
Нощувка.

Четвърти ден
Закуска. Свободно време или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Парти на катамаран, шнорхелинг и водопадите Дънс Ривър
Приключението Ви започва от красивия плаж Махогани и качването на борда на катамарана. Под звуците на реге ще можете да опитате различни освежаващи плодови напитки и да се гмурнете с шнорхел и да наблюдавате отблизо красивия коралов риф. Докато плавате на борда на катамарана ще имате уникалната възможност да наблюдавате спиращи дъха пейзажи. Кратка спирка в подножието на известните водопади на Дънс Ривър, от където ще бъдете съпроводени от опитни водачи до най-високия измежду тях (183м.)
Нощувка.

Пети ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Обиколка на Кингстън и музея на Боб Марли.
Отпътуване от хотела. Ще преминете по северното крайбрежие на острова преди да навлезете във вътрешността на острова. Кратка спирка за посещение на старата столица, носеща в днешно време името Плаза. Ще имате възможността да се насладите на едни от най-красивите архитектурни шедьоври на грузинската архитектура в региона – King House, Rodney Memorial Building, старата Съдебна Палата, старото Народно Събрание и Колонадата. В Кингстън се отличават Beverly Hills, статуята на Боб Марли, Националния стадион, и Емансипасион Парк. По време на обиколката ще имате време за фотопауза. Ще посетите едно от най-елегантните имения датиращо и обзаведено в стила от XIX век. Ще посетите също така и музея на Боб Марли и ще се запознаете отблизо с живота на звездата на реге музиката.
Нощувка.

Шести ден
Закуска. Свободно време. Свободно време за плаж или възможност за допълнителна екскурзия – Светлинна лагуна.
Ще имате възможността да се насладите една красива вечер в Светлинната лагуна, заобиколена от мангрови гори, дом на милиони микроскопични организми. Именно те излъчват флуоресцентна светлина, когато са обезпокоени и придават на лагуната приказен вид. По време на плуване или допир до повърхността на водата, тя добива своя красив неонов цвят. Флуоресценцията е толкова отчетлива, че докато плуват рибите можете да ги сравните с движещи се звезди. Това явление може да се наблюдава само на четири места по света. Светлинната лагуна в Ямайка се счита за най-доброто място за наблюдаване на това невероятно явление.
Нощувка.

Седми ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка.
Нощувка.

Осми ден
Закуска, освобождаване на стаите на обяд и трансфер до летището за полет до Милано Малпенса в 21:00ч.

Девети ден
Пристигане в Милано в 13:30ч.

*Забележка: Моля, имайте предвид, че дните на провеждането на допълнителните екскурзии, както и включените обекти за посещение, подлежи на потвърждение от местния туроператор на място след пристигане.

=============================================================

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Депозит в размер на 50% от пакетната цена. Доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от страна на ТО.
Няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Бахамските острови.

СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:
Самолетните билети по маршрут Милано – Насау – Милано подлежат на незабавна неустойка след сключване на договора и превод на депозита;
Хотелско настаняване и трансфери:
До 90 работни дни от датата на заминаване – без неустойка;
От 89 работни дни до 46 дни – 50 % от пакетната цена;
От 45 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването.
Анулации без неустойка и връщане на суми:

При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения вследствие на епидемиологична обстановка, свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер, в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни полети и не по-късно от месец преди пътуването., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Мавриций.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:

Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. доказуеми причини описани в Общите условия по застраховката.
Важно уточнение:

Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.

Събития изключени от обхвата на застраховката са:
Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
Страх от предприемане на пътуване,
Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация
Груба небрежност и умишлено заразяване с COVID-19.

Вид използван транспорт: Самолет, Автобус

Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Ямайка.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Ямайка |  Оферти - Монтего Бей |  Почивки - Ямайка |  Почивки - Монтего Бей |  Екзотична почивка 2024 - Ямайка |  Екзотична почивка 2024 - Монтего Бей

Избрани оферти