Начало / Почивки / Почивки - Суботица

Нова година в Сърбия - Суботица - собствен транспорт

Номер на оферта

/

236384

Дати & цени

Цената включва

3 нощувки със закуски в хотел Patria 4**** в Суботица
напитка за „Добре дошли“
1 обяд в ресторанта на хотела на 31.12.2023 г.
1 обяд в конеферма в Келебия /с ползване на специално организиран от хотела транспорт/ с жива музика, греяно вино и чай с ром на 01.01.2024 г.
1 обикновена вечеря с жива музика на 30.12.23
1 Новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика
1 празнична вечеря – реприз на 01.01.2024 г. с жива музика /напитките се заплащат допълнително/
дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“
водач от агенцията
туристическа програма в Суботица
туристическа програма в Палич /ползва се собствен транспорт/
мед. застраховка с покритие 5000 EUR

Цената не включва

музейни такси
разходи от личен характер

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - собствен транспорт

Нови Сад - Суботица - Палич - Келебия

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 обяда/
2 празнични вечери/ 1 обикновена вечеря/ посещение на винарна с дегустация на 8 марки вина

ДАТА: 30.12.2023

ЦЕНА на човек в двойна стая: 690 лв.

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Да опознаем Войводина – място, където се срещат различни религии, нрави, разбирания и традиции!

Република Србиja, Добродошли”! Предстои ви едно весело посрещане на Новата година с жива музика и много танци!

Суботица е град в областта Войводина, разположен в северoзападната част на Сърбия. Градът е известен със своята архитектура, представена от различни стилове, от готика до Aрт Нуво, означаващ „какво ново в изкуството”. Богатото културно наследство, пищно украсени сгради, eвропейски дух и чар – това отличава града и го прави така очарователен. Четирите църкви, в които се изповядват различни религии са израз на толеранс към релегиозния култ в града. Именно заради това Суботица се определя, като един интересен и красив град. В околностите на град Суботица има две езера: езерото Палич със золоогическата си градина, спортни терени, алеи за разходка и езерото Лудас - защитен природен резерват, в който може да се срещнат редки птици. Градът и района около него е известен с така наречените „Пясъчни вина”, които се отглеждат на пясъчен терен и от там идва наименованието им.

-------------------------------

ПРОГРАМА

1 ден /30.12.2023 г./ Нови Сад - Суботица
Отпътуване в посока НишБелград – Нови Сад. Препоръчваме ви да се отбиете попътно и да се разходите из центъра на Нови Сад, най–големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100–те моста. Продължаване за Суботица. Пристигане и настаняване в хотел Patria ****. Напитка за „добре дошли“. Вечеря с жива музика и с бенда CУ. Нощувка.

2 ден /31.12.2023 г./ Суботица - Палич – винарна „Дворецът на вината“
Закуска. Разходка из историческия център на Суботица /включена в пакетната цена/, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от необарока, класицизма и по–модерните от XX-ти век. Отпътуване за Палич /със собствен транспорт/, град – курорт, разположен на едноименното езеро, смятано за най–голямото в Сърбия, и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалния павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, ?ardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet and Black Bermet and Black Burgundac. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в хотела. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за почивка, покупки и подготовка за празничната нощ. Препоръчваме ви да се включите в празненствата, които са през целия ден в центъра на Суботица. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта с групата Златне струне с универсален репертоар. Нощувка.

3 ден /01.01.2024 г./ Суботица – Келебия
Късна закуска. Отпътуване за Келебия /със специално организиран от хотела транспорт/, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там, освен че ще посетите една от най–известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса, в автентична обстановка и с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с греяно вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета с впряг, ако времето позволява, или с шейни. Връщане в хотела. Свободно време за почивка и разходка. ВТОРА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ – т.н. „Реприз“ на сръбски, или повторение на предишната Новогодишна вечеря, и то отново с богато меню и жива музика заедно групата Златне струне /напитките се заплащат допълнително/. Нощувка.

4 ден /02.01.2024 г./ Суботица
Закуска. Отпътуване за България.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

Хотел Patria е хотел 4**** (www.hotelpatria.rs), разположен в идеалния център на Суботица. Комуникативното му място позволява човек да се потопи в атмосферата на историческият център на града и да се усети уникалната смесица на архитектура, традиции и разбирания от Централна Европа и Балканския полуостров. Стаите са удобни и просторни. Ресторант Vojvodinian предлага местна и интернационална кухня, ако искате да се отпуснете с питие или парче торта, можете да го направите в кафе - сладкарница Makarena.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Доплащане за: единична стая - 95 лв.
медицинска застраховка за туристи над 65 г. - 5 лв.

Намаление за: дете до 9.99 г. с 2-ма възр. в стая - 240 лв.

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Начин на плащане: депозит – 300 лв., доплащане - до 30 дни преди отпътуване.

Използвани транспортни средства по програмата: • собствен транспорт

Парична единица на Сърбия: DIN – Сръбски динар (1 EUR ~ 116 DIN)

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Суботица |  Почивки - Сърбия |  Почивки - Суботица |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Суботица

Избрани оферти