Начало / Почивки / Почивки - Крит

ПОЧИВКА о.КРИТ-LAST MINUTE ОТ 249 ЕВРО/ПОЛЕТИ И ИЗБОР ОТ ХОТЕЛИ

Номер на оферта

/

238072

Дати & цени

Цената включва

Двупосочен самолетен билет за директен полет София – Ханя – София
Летищни такси
3, 4, 5, 6 или 7 нощувки със закуски, закуски и вечери или all inclusive в хотели 3*/4*
1 брой ръчен багаж, с тегло до 10 кг и максимални размери: 40 x 20 x 25 см

Цената не включва

Приоритетно качване: 70 лева на човек в двете посоки. Позволява Ви да качите на борда два броя ръчен багаж: 1 чанта до 10 кг с размери 55 см х 40 см х 20 см и 1 малка с размери 40 см х 20 см х 25 см
Чекиран багаж, до 20 кг: 130 лева/в двете посоки/
Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 40 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 24 часа, преди датата на полета.
Групов трансфер летище-хотел-летище: 30 евро за възрастен в двете посоки
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро: 5-10 лева на човек /за лица до 65 години/.

Програма на пътуването

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПОЧИВКА НА СЛЪНЧЕВИЯ ОСТРОВ КРИТ И НАЙ- ХУБАВИТЕ ПЛАЖОВЕ В РАЙОНА НА РЕТИМНО И ХАНЯ!


С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ И 3, 4, 5, 6 или 7 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ ИЛИ ПОЛУПАНСИОН или ALL INCLUSIVE!

ПОСЛЕДНИ ДАТИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2023!


Пакетни цени от: 249 евро


/индивидуална програма – не е необходим минимален брой туристи!/

Дати през СЕПТЕМВРИ: 

19.09 - 24.09.23/5 нощувки/:  хотел Liberty 3*/закуски/: 349 евро; хотел Porto Kalamaki 3*/закуски/: 419 евро;  хотел Selini Suites 4*/ALL INCLUSIVE/: 449 евро или хотел Rethymno Village 3*/ALL INCLUSIVE/: 479 евро! ПРАЗНИК 22-ри СЕПТЕМВРИ!

19.09 - 26.09.23/7 нощувки/: хотел Carisa Maleme 3*/закуски/: 379 евро или хотел Selini Suites 4*/ALL INCLUSIVE/: 489 евро! ПРАЗНИК 22-ри СЕПТЕМВРИ!

23.09 - 26.09.23/3 нощувки/: хотел Carisa Maleme 3*/закуски/: 249 евро;  хотел Marina Sands Art 3*: 279 рвро или хотел Selini Suites 4*/ALL INCLUSIVE/: 299 евро!

26.09 - 30.09.23/4 нощувки/:  хотел Liberty 3*/закуски/: 339 евро; хотел Akasti 2*/зкауски/: 349 евро или хотел Selini Suites 4*/ALL INCLUSIVE/: 389 евро!
=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

*ВАЖНО!!! Свободните места за всяка дата са ограничени!

Заложената цена на самолетния билет е към дата 14.09.2023. При резервация, цената подлежи на препотвърждение! По-ранното закупуване на самолетните билети, гарантира запазване на оферираните цени!

*Можем да предложим настаняване и в други 3*, 4* или 5* хотели, в различни части на острова

В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Хотели:

Хотел Olympic Palladium 3*,  https://olympicpalladium.hotelbrain.com/

Хотел Liberty 3*, https://www.liberty-hotel.gr/

Хотел Porto Platanias Village 4*,  https://village.portoplatanias.com/

Хотел Selini Suites 4*, https://selinisuites.com/

Хотел Fereniki Resort 3*,  https://fereniki.reserve-online.net/about


Хотел Adelais 3*, https://www.adelais.gr/

Adelais се намира в село Tavronitis, само на 250 метра от чакълест плаж. Разполага с 2 открити басейна, ресторант и 2 бара край басейните. От помещенията за настаняване се открива изглед към градината, басейна или странична гледка към морето.

Всички стаи в Adelais са климатизирани и предлагат телевизор със сателитни канали. Апартаментите са на 2 нива. Помещенията включват хладилник и собствена баня със сешоар.

Модерно обзаведеният ресторант сервира голямо разнообразие от гръцки ястия, салати, плодове и сладкиши на шведска маса. Всяка сутрин се поднася закуска на шведска маса. В удобно разположения бар край басейна се предлагат освежителни напитки.

За децата има специален малък басейн и площадка за игри. В общите части е осигурен безплатен Wi-Fi интернет. Гостите могат да се отпуснат на шезлонгите и под чадърите около басейна и добре поддържаната градина.

Хотел Akasti 2*, http://www.akasti-hotel.gr/

Това място за настаняване е на 5 минути пеша от плажа. Хотел Akasti се намира на 200 метра от пясъчния плаж Каламаки в Ханя и разполага с ресторант с градина на покрива и басейн с тераса за слънчеви бани. Предлага климатизирани помещения за настаняване със самостоятелен балкон с изглед към Критско море, басейна или градината.

Семпло обзаведените стаи и студиа в Akasti са с мраморен под, хладилник, LCD телевизор със сателитни канали и сейф. Всяко помещение за настаняване разполага със самостоятелна баня с душ, а студиата разполагат с кухненски бокс с кухненски прибори и съдове.

Гостите могат да започнат деня си със закуска на шведска маса, която се сервира ежедневно в трапезарията. В ресторанта се предлагат разнообразни критски ястия за обяд и вечеря. Снек-барът на място сервира кафе и напитки през целия ден.

Хотел Akasti се намира на 16 километра от пристанище Суда и на 18 километра от международното летище Ханя. Живописният град Ханя е на 5 километра, а известният плаж Платаниас е на 4 километра. Предлагат се автомобили под наем, а на място има безплатен частен паркинг.

Alexis 2*, https://www.hotelalexis.gr/

Семейният хотел Alexis се радва на тихо местоположение на 10 минути пеша от пясъчните плажове на Неа Хора, Криси Акти и Агио Апостоли и предлага изглед към Ханя и Критско море. Предлага открит плувен басейн и детски басейн, както и шезлонги, чадъри и хидромасажна вана. Центърът на град Ханя е на 20 минути пеша.

Мястото за настаняване разполага със стилно обзаведени климатизирани стаи с изглед към града, планината или морето. Стаите имат балкон, безплатен WiFi, сейф и мини хладилник.

Хотел Alexis предлага закуска на шведска маса, вечеря и богат избор от гръцки и критски ястия, приготвени с пресни местни продукти. Ресторант и бар Theodosi разполага с вътрешен двор, където гостите могат да се хранят, докато се любуват на изгледа към града и морето.

От персонала се организират различни дейности като дегустация на вино, готварски курсове за приготвяне на критски ястия, туристически обиколки на селото и уроци по танци.

Хотел Alexis е на 20 минути път с автомобил от международно летище Ханя и пристанище Суда. Той е на 2 км от град Ханя и в близост до много заведения за хранене, пазаруване и развлечения. На всеки 20 минути има автобус до центъра на града. Централната автогара е на кратко разстояние пеша, а най-близката автобусна спирка е на 200 м и от нея има редовна автобусна линия до и от центъра на града. На място има безплатен паркинг.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Крит |  Почивки - Гърция |  Почивки - Крит |  Last minute оферти - Гърция |  Last minute оферти - Крит

Избрани оферти