Начало / Почивки / Почивки - Остров Махе

Почивка на Сейшелите - Другия свят - 10.12.2023 г.

Номер на оферта

/

231273

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет за полет с Турски авиолинии София-Истанбул-Махе-Истанбул-София с включени летищни такси и чекиран багаж 23кг + 8кг. ръчен;
• 7 нощувки на съответната база изхранване в избрания хотел;
• За хотелите на О-в Махе - трансфер летище-хотел-летище с автобус/микробус;
• За хотелите на о-в Праслин - трансфер с ферибот и наземен трансфер пристанище-хотел-пристанище;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID19, в случай на заболяване в чужбина и покриване на лечението на място;

Цената не включва

• За хотелите на о-в Праслин по желание – доплащане за двупосочен полет: Махе – Праслин – Махе – 210 евро /възрастен, 180 евро / дете 2-11.99г. – цената се препотвърждава при закупуване на билетите;
• Допълнителни екскурзии на място;
• Разходи от личен характер;
• Бакшиши;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" с Ковид 19 покритие;
• Такса здравна декларация, която се заплаща при попълването на QR код за Сейшелски острови – 10 евро /към 20.07.2022г. /
• ПСР тестване – ако се налага към датата на пътуването;

Програма на пътуването

Това е една от най-красивите островни държави, разположена на архипелаг в Индийския океан. Екзотика, която спира дъха, предлагаща невероятни гледки, забавления, вкусна храна и кокосови орехи в изобилие.
Това е място за мечтаната почивка ...

ГАРАНТИРАНИ ПОЛЕТИ С ТУРСКИ АВИОЛИНИИ

10 дни / 7 нощувки

ДАТА: 10.12.2023г. – 19.12.2023г.

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

Berjaya Beau Vallon 3* / Махе / Закуска и вечеря/ Standart room
Ранни записвания до: 01.10.2023 - 2099 €

Fisherman"s Cove Resort 4* / Махе / Закуска и вечеря/ Superior room
Ранни записвания до: 05.10.2023 - 2488 €

Le Duc de Praslin 4* / Пралин / Закуска и вечеря/ New Ocean room
Ранни записвания до: 01.09.2023 - 2928 €

Предлагат се и други хотели, освен посочените. За информация, моля, изпратете запитване!

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Препоръчваме Ви нашата програма, защото:

* Гарантирана група с Турски авиолинии,

* Удобно полетно разписание, с минимален престой в Истанбул;

* Подбрани и изпитани хотели в различни ценови категории;

* Подходящо време за посещение на Сейшелите – средна температура 30°C

----------------------------------------

ПРОГРАМА

Първи ден:
Полет от летище София в 21:25 ч. за Истанбул. Кацане в 23:50. Свързващ полет в 02:10 ч. от Истанбул за Махе с авиокомпания Турски авиолинии.

Втори ден: Махе
Пристигане в Махе в 10:55 ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Пристигане в хотела и настаняване. Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Мае, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови.
Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят – е Сейшелите се доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов, ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури, природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика, омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.
Нощувка.

Трети ден:
Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии. Свободно време за почивка. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.
О-В МАХЕ: Възможност за Целодневна екскурзия „Открий Махе”с включен обяд срещу допълнително заплащане (Цена: очаква се)
Турът започва с трансфер от хотела за спирка в колониалния център на най-малката столица в света Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати. Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge. Ще посетим едно от най-старите наследства на островната държава – Ботаническата градина датираща повече от век и разположена в сърцето на Мае. Следва креолски обяд в местен ресторант. След обяда турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на Креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи 17 от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки. На път за хотела в оставащото време от следобеда ще направим пауза до панорамна гледка към остров Еден. Прибиране в хотела около 16ч следобед.

О-В ПРАСЛИН: Възможност за опознавателна екскурзия на остров Праслин срещу допълнително заплащане (Цена: очаква се)
Valle / Anse Lazio /Праслин/ – полудневна екскурзия до Valley De Mei и световно известният с белите си пясъци и светлосини води плаж -Anse Lazio. Сърцето на острова е дом на гъсти джунгли от палми и много често е наричан „Градина на Рая‘. Атракционна точка на острова е Vallee De Mai, единственото място в света където се отглежда палмата Coco De Mer която има най-голямата ядка в света.

Пети ден:
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.
О-В МАХЕ: Възможност за целодневна екскурзия Праслин и Ла диг (Махе) с включен обяд срещу допълнително заплащане (Цена: очаква се)
Праслин е вторият по големина остров на Сейшелите и е на около 1 час път с ферибот от Мае. Посетителите ще могат да посетят Vallee De Mai – единственото място на земята, където в естествена среда расте гигантската палма, позната като двоен морски кокосов орех (coco de mer). Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия Черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая. Турът включва посещение на известния плаж Anse Lazio, преди 30 минутния преход с лодка до La Dig. На остров La Dig посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и на удобствата на 21 век. Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до наскоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella. Обиколката на La Dig продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent – един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния. Този 11 часов тур на Праслин и La Digue, който понякога тръгва от La Digue е привлекателна възможност за посетителите да разгледат двата острова в един ден. Този целодневен тур включва двупосочен трансфер с лодка между Мае и Праслин.

Шести ден:
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.
О-В МАХЕ: Възможност за целодневна екскурзия Glass bottom boat /Махе/с включен креолски обяд (Цена: очаква се)
Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място – Сейшелите. Отплаване към близкия и див остров Moyenne- място където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон.
Следва креолски обяд на острова и свободно време за гмуране, шнорхелинг, плажуване. По-късно връщане към хотела.
О-В ПРАСЛИН: Възможност за целодневна екскурзия до Cousin / Curiuese islands & St. Piere срещу допълнително заплащане (Цена: очаква се)
Седми ден:
Закуска. Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

Осми ден:
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.
Девети ден:
Закуска. Освобождаване на стаята в 12:00 ч. Свободно време до трансфера до летището. Вечерен полет за Истанбул в 23:15ч. 

Десети ден:
Кацане в 06:25 ч. и свързващ полет от Истанбул за София в 08:45 ч. Пристигане в София рано сутринта, в 9:00ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Сейшели да попълнят QR код на следния сайт: https://seychelles.govtas.com/

Ковид ограничения – няма такива

Полетно разписание с Турски Авиолинии:
TK1030   10.12 София 21:05 Истанбул 00:05
 TK 748 11.12 Истанбул 02:10 Махе 10:55
TK 749   18.12  Махе 23:15 Истанбул 06:20
 TK1027 19.12 Истанбул 08:45 София 09:00
* Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно своите пътници.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
• Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Условия:
• Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
• Депозит: 1000 евро на човек след потвърждение на резервацията.
• Доплащане: 30 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
• При анулация повече от 60 дни преди заминаване - без неустойка, депозита се възстановява на клиента.
• При анулация между 59 и 31 дни преди заминаване - неустойка в размера на внесения депозит от 1000 евро на човек.
• При анулация по-малко от 29 дни преди заминаване - 100% неустойка.

Анулации без неустойки и връщане на суми:
• При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
• При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

• Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
• Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
• Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети , като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
Вид използван транспорт: Самолет и Автобус.
Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
• Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
• Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
• Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:
• Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. доказуеми причини описани в Общите условия по застраховката.
Важно уточнение:
• Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
• Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
Събития, изключени от обхвата на застраховката са:
• Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
• Страх от предприемане на пътуване,
• Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация
• Груба небрежност и умишлено заразяване с COVID-19.
За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

Предвид динамичната обстановка, относно медицинските изисквания за пътуване, моля да се информирате в офисите ни, преди Вашето пътуване.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Сейшели |  Оферти - Остров Махе |  Почивки - Сейшели |  Почивки - Остров Махе |  Екзотична почивка 2024 - Сейшели |  Екзотична почивка 2024 - Остров Махе

Избрани оферти