Начало / Почивки / Почивки - Остров Махе

Сейшели – креолска приказка за всеки - индивидуално пътуване

Номер на оферта

/

241918

Дати & цени

16 април 2024 - 30 ноември 2024 г. - Цена от 2501 лв.

Цената включва

Самолетен билет с Ethiopian Airlines: Истанбул-Сейшели-Истнабул по промоционална тарифа с ограничен брой места. (Позволява промяна и възстановяване на сума за неизползван билет срещу глоби).
Трансфер летище Мае-Вила за гости – летище Мае (в ден 1 и ден 8);
7 нощувки без закуска във вила за гости в района на Бо Валон;

Цената не включва

Доплащане за самолетен билет при липса на места по промоционлна тарифа
Храна и напитки
Застраховка
Лични разходи
Входни такси
Бакшиши
Допълнителни екскурзии

Програма на пътуването

Разположени в сърцето на Индийския океан, Сейшелските острови са архипелаг от 115 острова, известни със своите девствени плажове, кристално чисти води и буйни тропически пейзажи. Този рай често се описва като убежище за пътешественици, търсещи спокойствие и естествена красота.

8 дни / 7 нощувки

Период на пътуване:
16 април - 30 ноевмри, 2024

Индивидуални записвания

ЦЕНА на човек: 2501 лв.
Доплащане за единична стая: 490 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


============================================================

Независимо дали искате плаж, да се гмуркате с шнорхел в кораловите рифове или просто да се разхождате спокойно по крайбрежието, Сейшелите дават безкрайни възможности да се отпуснете и да се свържете с природата. Освен със зашеметяващите си плажове, Сейшелите се гордеят с богато културно наследство, повлияно от африкански, европейски и азиатски традиции. Оживената столица Виктория на главния остров Мае, е пъстра смесица от колониална архитектура, оживени пазари и автентичната креолска култура. Хората на Сейшелите са известни със своето топло гостоприемство и посетителите могат да се потопят в местния начин на живот чрез вкусни кулинарни изживявания, традиционни музикални и танцови изпълнения и посещения на местни художествени галерии и пазари на занаяти. За любителите на природата Сейшелските острови са рай от невероятно биоразнообразие, който чака да бъде открит. Островите са дом на уникална флора и фауна, които не се срещат никъде другаде на земята, включително емблематичната кокосова палма, гигантски костенурки и редки видове птици. Независимо дали търсите романтично бягство, ново приключение или просто място за релакс и презареждане, Сейшелите предлагат незабравимо изживяване, което ще ви остави вдъхновени.

Забележителности:
? Виктория - столица и най-голeмия град на Сейшелските острови
? Бо Валон – залив в северозападната част на Мае, в който се намира и един от най-известните плажове на острова.
? Мае – основният остров на Сейшелските острови.

Програма:

Ден 1: Пристигане в Сейшели
Пристигане с нощен полет с прекачване от Истанбул до Сейшели. Трансфер от летище Мае до вилата за гости, в района на Бо Валон на основния остров Мае. Вилата за гости, в която ще се настаните се намира на около 300 метра от плажа, а в района има места за бързо хранене, супермаркет, кафенета и малки ресторанти. Свободно време за плаж, разходки в района на Бо Валон. Нощувка във вила за гости. -/-/-

Ден 2 - 6: Остров Мае (Сейшели)
Свободни дни за плаж, разходки, лек трекинг или посещение на столицата Виктория. Възможност за посещение на островите Прален и Ладиг с включен обяд (срещу доплащане), посещение на дистиларна за ром, или съседни малки острови за шнрохелинг и дайвинг (срещу допълнително заплащане) Нощувка във вила за гости. -/-/-

Ден 8: Заминаване от Сейшели
Трансфер до летището за полет с едно прекачване до Истанбул. -/-/-

Допълнителна информация:
Разписание на полетите: Истанбул-Сейшели-Истанбул
Ethiopian Airlines: полети 5 пъти в седмицата*

ИстанбулСейшели
ИстанбулАдис Абеба: 00:10-05:40
Адис Абеба – Мае : 09:30-14:20

Сейшели-Истанбул
Мае-Адис Абеба: 17:20-20:05
Адис Абеба-Истанбул: 00:40-06:30
*Посочената полетна информация е валидна към 15 април 2024.


Препоръчителен период на пътуване: целогодишно

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сейшели |  Оферти - Остров Махе |  Почивки - Сейшели |  Почивки - Остров Махе |  Екзотична почивка 2024 - Сейшели |  Екзотична почивка 2024 - Остров Махе

Избрани оферти