Начало / Статии / Статии - Сейшели

5 горещи дестинации, до които има чартъри тази есен и зима

Автор

/

Лятото едва настъпи и мислите ви вероятно са фокусирани върху предстоящите морета, но ако обичате сезонът на морето и слънцето да продължава чак до зимата, вижте накъде можете да отлетите с директни полети от България, когато времето застудее наесен.

Резервирайте отрано своята слънчева почивка, за да сте сигурни, че лятото ще продължи толкова, колкото вие решите.

Оман

Оман е непознато арабско бижу, до което рядко ще попаднете на чартъри. Сега е моментът да се възползвате да откриете това парче от арабския свят, като можете да комбинирате престой във висок клас хотел в столицата Маскат с еднодневни екскурзии до други краища на страната - червената пустиня Уахиба, културната столица Низма или традиционното селище с кирпичени колиби Ал Хамра.

Вижте най-добрите оферти за чартърни екскурзии в Оман!

Сейшели

Чартърите за Сейшелите започват от първите хладни дни през октомври и традиционно продължават цяла зима чак до Свети Валентин. Пакетните почивки могат да се резервират още отсега, като освен стандартното настаняване в хотелски комплекси, се предлагат и 2-седмични круизи на борда на луксозни 5-звездни кораби.

Вижте най-добрите оферти за чартърни програми до Сейшелите!

Рас Ал Хайма, ОАЕ

Снимка: iStock by Getty Images

Рас Ал Хайма е най-северно разположеното от седемте Обединени арабски емирства. Името му се превежда като „земя на колибите” заради многото малки къщички, които някога са били разпръснати по бреговете. По крайбрежието му има луксозни хотелски комплекси със собствена плажна ивица, както и обществени плажове, достъпни за всички. Едноседмична почивка в Рас Ал Хайма с включен чартър може да ви излезе под 1400 лева тази есен.

Вижте оферти за чартърни почивки в Рас Ал Хайма!

Кабо Верде

Кабо Верде е една от най-труднодостъпните островни туристически държави заради редките полети. Това означава по-малко хора, по-ексклузивно преживяване  и красиви тропически плажове почти само за вас. Остров Сал, докъдето ще има два чартъра тази есен, е идеален за почитателите на уиндсърфа и кайтсърфа, а цените, сравнени с подобни екзотични дестинации, са повече от добри. Понякога не е задължително достигането до края на света да е непременно дълго и сложно!

Вижте чартърни почивки в Кабо Верде!

Мавриций

Екзотичният остров отдавна е сред любимите на почитателите на нереално сините води, чистото море, кораловите рифове и дивата природа. Можете да отлетите натам още в края на ноември. Ще ви посрещнат с гирлянди от цветя и слънце, а за една седмица на райския остров гарантирано ще забравите за всичкия есенен студ на България.

Вижте почивка на остров Мавриций с чартър!

>
22 юни 2021 г.

Тагове

екзотика

плажове

романтични места

новини

Пътуване и Ковид

Забележителности наоколо

Избрани оферти