Начало / Почивки / Почивки - Кушадасъ

SPA почивка в хотел Batihan Beach Resort&Spa 4 * +

Номер на оферта

/

188137

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА Е НА ЧОВЕК В ЛЕВА И ВКЛЮЧВА:

5 нощувки в хотел Batihan Beach Resort and Spa; ALLPlus – всичко включено/;
Медицинска застраховка Асистънс / за лица над 65г. доплащане /;

Цената не включва

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:
• Транспорт София - Кущадасъ - София с луксозен автобус - 100 лв.
• Допълнителни екскурзии на място в курорта
• Медицинска застраховка за лица от 65 години до 69 години - доплащане 8 лв.
• Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 16 лв
• Лица от 80г. и нагоре не се застраховат от застрахователя!
• Разходи от личен характер.
• Трансферите от други населени места
• Застраховка отмяна на пътуване- доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Възможност за добавяне на такава застраховка става само в деня на сключване на договора!

Програма на пътуването

BATIHAN BEACH RESORT& SPA
Този хотел се намира на брега на Егейско море и разполага с частен плаж, 3 големи открити басейна с водни пързалки и СПА съоръжения. Помещенията за настаняване представляват климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi интернет.Елегантните стаи в Batihan Beach Resort & Spa са обзаведени в меки цветове, които създават уютна атмосфера. Всяка от тях включва балкон с изглед към морето, басейна или градината. Някои стаи предлагат вътрешен двор с излаз към басейна. Има 3 ресторанта, 2 бара и нощен клуб на място. Гостите могат да опитат китайски, мексикански и италиански ястия в а ла карт ресторанта. СПА центърът включва турска баня, сауна и закрит басейн. Освен това гостите могат да се отдадат на масажи или козметични процедури. За любителите на спорта има добре оборудван фитнес център. Хотелът предлага аквапарк с 3 водни пързалки. Той разполага и с мини клуб за децата от 4 до 12 години, а също със съоръжения за баскетбол, тенис и плажен волейбол, както и с мини голф игрище.
Местоположение:
ПРЕПОРЪЧВАМЕ !!!
Разположен е на брега на морето разположен на най-добрата плажна ивица в турския курорт Long beach, на 6 км от центъра на Кушадасъ и на 75 км от летището в град Измир. Последно реновиране на хотела 2011г.!
В хотела:
На разположение на гостите са :
2 основни ресторанта ( тип шведска маса- с външна и вътрешна секция ), А la carte ресторант - (допълнително заплащане и предварителна резервация ), Лоби бар, Снек бар, Градински бар, Два външни басейна, Два детски басейна, Вътрешен басейн, 3 водни пързалки, Турска баня, Аеробика, Фитнес център, Детска площадка, Мини клуб (3 -12 години), TV – салон, Конферентна зала, Шоу-програма, Дискотека (допълнително заплащане) Плажен волейбол, водна аеробика, тенис корт, тенис на маса, мини футбол, баскетбол, волейбол, табла, Сауна, масажи, козметични процедури (допълнително заплащане), Детегледачка (допълнително заплащане), Водни спортове на плажа (допълнително заплащане), Вечерно осветление на кортовете (допълнително заплащане), Химическо чистене (допълнително заплащане), Детегледачка (допълнително заплащане), Търговски център
Стаи:
Хотела предлага настаняване в следните типове стаи:
Standart room Land View, Family Room
Standart Room Sea View, Pool Room, New Building Select Room,New Building Select Family Room (допълнително заплащане)
Всяка стая разполага с - баня с душ/ вана, телевизор, телефон, радио, климатик, мини бар, сешоар
Стаите се почистват всеки ден. Кърпите и спалното бельо се сменя 3 пъти в седмицата.
Плаж:
Собствена пясъчна ивица. Чадъри и шезлонги - безплатно.
Хранене:
24 часа ALL INCLUSIVE- Закуска, обяд и вечеря на шведска маса. В течение на деня богат избор от закуски, горещи и разхладителни напитки, а също и алкохолни напитки турско производство.



1`ви ден - 29.04.2017

Отпътуване в 17.00 ч. от София , 19.00 ч. от Пловдив от бензиностанция "ОМВ" пред хотел "Санкт Петербург". След като преминем границата ще направим кратка почивка. След полунощ ни предстои да прекосим с ферибот пролива Дарданели. Пътуването е с продължителност 25 – 30 мин. По време на краткото пътуване ще имате възможност да се насладите на чаша ободряващ турски чай. Следва нощен преход.



2`ри ден - 30.04.2017

На втория ден сутринта ще преминем през третия по големи град в ТурцияИзмир. Градът е разположен на брега на Егейско море и там се намира и второто по големи пристанище в Турция. На около 90 км от Измир се намира популярният летен курорт Кушадасъ. Буквално преведено името на града означава "Птичи остров". Градът е разположен в непосредствена близост до античния град Ефес (Ephesus), туристическа атракция за мнозина туристи. Престоят Ви в хотела ще започне с обяд и ще завърши със закуска. След 14.00 ч., по международен стандарт, ще започне и настаняването .

3`ти ден до 6`ми ден - 01.05-04.05.2017

Закуска. От третия до осмия ден ще имате възможност да се докоснете до културата на страната, ще имате възможност да се запишете за полудневни и целодневни екскурзии, които да разнообразят престоя Ви. Всички екскурзии са срещу допълнително заплащане.

7`ти ден - 05.05.2017

Закуска. Около 11 ч. отпътуване за България. На връщане отново преминаваме с ферибот през Дарданелите. Проливът свързва Егейско с Мраморно море. Най-големият град по течението на пролива е Чанаккале. Названието „Дарданели“ идва от Дардан, древен гръцки град на азиатския му бряг. На няколко места ще направим кратки почивки за пазар. Ще имате възможност да си закупите вкусен локум, сочна баквала и истински зехтин. Нощен преход.

8`ти ден - 06.05.2017

Пристигаме в България рано сутринта.

Допълнителна информация

Възрастен настанен в двойна стая (Land View): 255 лв
Възрастен настанен на допълнително легло в двойна стая (Land View): 195 лв
Възрастен настанен в единична самостоятелна стая (Land View): 320 лв
Дете до 12.99 г. настанено с двама възрастни в двойна стая (Land View) : 30 лв

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Кушадасъ |  Почивки - Турция |  Почивки - Кушадасъ |  Майски празници - Турция |  Майски празници - Кушадасъ

Избрани оферти