Начало / Статии / Статии - Египет

Sofia Travel Fest - от пътешественици за пътешественици

Автор

/

От пътешественици за пътешественици: това е мотото на Sofia Travel Fest - първият туристически фестивал в България, който ще ни отведе в прекрасния свят на пътешествията.

Еднодневно събитие, в което 11 опитни пътешественици и страхотни разказвачи чрез интерактивни презентации, ще ни вдъхновят и мотивират да открием нови места, да преживеем заедно с тях още веднъж преживяното. Ще ни предоставят ценни съвети и ще ни покажат, че пътешестването е общодостъпно.  

Събитието е на 7-ми март в Кино Люмиер Лидл, София и е целодневно – с 3 сесии, кафе паузи, обяд и парти. Организаторите обещават ден с изпълнен с вдъхновение, нови идеи, различно преживяване и нови познанства с хора, които споделят една и съща страст и култура.

Ще пътешестваме тръгвайки от България, продължавайки през Европа и говорейки си за “island hopping”, предизвикателството да пътешестваме с деца, отбивайки се до скритите места на Швейцария.

Ще разберете защо думата „oбаче“ е толкова важна. Няма да минем без да засегнем темите за любовта, храната и доброто вино, за да достигнем до разкази и истории за Страната на щастието – Бутан, южната част на континента Африка, стигайки чак до Антарктида и завършвайки с едно околосветско пътешествие.

Каузата, зад която застават организаторите, е „Да пътешестваме отговорно“ и заради това фестивала ще завърши с излъчването на късометражния документален филм „Сокотра - невидимият остров”, който я олицетворява напълно.

Организатор на фестивала е Travel Academy. Компанията е автор на различни прояви в областта на туризма като Travel Expo, Нощ на Хотелите и Bulgarian Travel Academy Awards.

Билетите за Sofia Travel Fest вече са в продажба, а допълнителна информация за събитието и лекторите може да видите тук.

Запазете си датата 7 март 2020 г., а мястото е Кино Люмиер, София.

>
19 февруари 2019 г.

Тагове

Забележителности наоколо

Избрани оферти