Начало / Статии / Статии - САЩ

Стекхаус Кaтълменс - в царството на говеждото

Автор

/

„Катълменс“ е разположен точно в средата на „Оклахома Нашънъл Стокярдс“, най-големия търговски център за добитък на планетата, пълен със сарашки стоки и магазини за западняшки дрехи.

Това е страната на червеното месо, а „Катълменс“ е ненадминатият западняшки стекхаус, непретенциозен, но луксозно вкусен, шумно хвален като рай за любителите на добро червено месо (и със също толкова превъзходни рибни ястия, макар повечето редовни клиенти никога да не ги откриват).

Бавно отлежаващ и бързо изпичан на дървени въглища, стекът от говеждо филе на угоявани с царевица животни е толкова крехък, че можете да го режете с нож за масло – в сравнение с него филе миньон ще изглежда лишено от блясък. Към стека трябва да добавим незабележителна салата и печени картофи и хляб, които идват със символична бучка маргарин.

Ако искате да изглеждате като местните каубои с шпори, поровете из една чиния с агнешки дреболии – нарязани и изпържени бели бъбреци на агнета, ястие, което кара повечето от дошлите извън града да потръпват от ужас. Задоволете се с вашето върховно хедонистично ястие, облегнете се и се наслаждавайте на обстановката от 1910 г., пълна със стенописи, инструменти за жигосване на добитъка и други атрибути на Стария Запад.

Къде: Оклахома Сити, Оклахома, САЩ
Кога: целогодишно

>
23 май 2012 г.

Тагове

кулинарен туризъм

кулинарни изкушения

ресторанти

Забележителности наоколо

Избрани оферти