Начало / Екскурзии / Екскурзии - Торонто

КАНАДА - Невероятна програма - полет от София

Номер на оферта

/

241892

Дати & цени

09 август 2024 г. - Цена от 5990 €
30 август 2024 г. - Цена от 5990 €

Цената включва

Самолетни билети София - Истанбул - Торонто и Ванкувър - Истанбул - София с авиокомпания Turkish Airlines с вкл. 23 кг чекиран багаж и ръчен багаж
Вътрешен полет: Монреал - Калгари с вкл. 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж
Летищни такси
Пълно съдействие от Карта Холидей за попълване на формуляр и получаване на електронно разрешително за пътуване до Канада
Всички трансфери по програмата с климатизиран частен автобус
3 нощувки със закуски в хотел 4* в центъра на Торонто
1 нощувка със закуска в хотел 4* в центъра на Отава
2 нощувки със закуски в хотел 4* в центъра на Монреал
3 нощувки със закуски в хотел 3* в сърцето на Национален парк Банф
1 нощувка със закуска в традиционно ранчо 4* в Камлупс
3 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Ванкувър
Целодневна туристическа програма в Торонто
Целодневен тур до Ниагарския водопад
Туристическа обиколка на Отава
Туристическа обиколка на Монреал
Целодневен тур до Квебек
Посещение на три от най-красивите езера в Северна Америка - Луиз, Морейн и езерото Емералд в националния парк Йохо
Разходка със специален високопроходим Ice Explorer върху ледника Атабаска
Целодневен тур на Ванкувър
Двупосочен фериботен билет от Tsawwassen до Swartz Bay на остров Виктория и обратно
Полудневен тур на Виктория и посещение на приказните градини Бутчарт
Входни такси за туристическите обекти по програма
Местни екскурзоводи на английски език
Водач на български език от България
Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро

Цената не включва

Допълнителни екскурзии /по желание/
Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи – прието да се дават по 10 канадски долара от човек на ден
Доплащане за определени места в полетите
Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
Входни такси за музеи и атракциони извън включените в програмата обекти
Неупоменати в програмата услуги
Разходи за градски транспорт или такси

Програма на пътуването

КАНАДА – Ниагарски водопад, Торонто, Отава, Монреал, Квебек, Национален парк Банф, Ванкувър и Виктория

Торонто – Ниагара – ОтаваМонреалКвебекКалгари – Банф – Ванкувър – Виктория

15 дни / 13 нощувки

ДАТИ И ЦЕНА на човек:
09.08.2024 – 23.08.2024 – 5 990 евро
30.08.2024 – 13.09.2024 – 5 990 евро

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Канада, известна със своите зашеметяващи природни пейзажи, мултикултурно общество и прогресивни ценности, е обширна северноамериканска държава, граничеща с три океана и простираща се от Атлантическия до Тихия океан. Със своите оживени градове, сред които Торонто, Ванкувър и Монреал, както и с обширната си дива природа, Канада предлага богата палитра от преживявания – от динамична градска култура до приключения на открито във величествените планини, девствените езера и бореалните гори. Канада е известна със своята ангажираност към приобщаването, социалното благосъстояние и опазването на околната среда, което я прави гостоприемна и напредничава нация.

ПРОГРАМА

ДЕН 1: София - Торонто
Среща на летище София и полет за Торонто с прекачване в Истанбул.

Добре дошли в Торонто! Най-големият канадски град, известен със своето мултикултурно разнообразие, с над 200 етноса, служещ като глобален център за финанси, технологии, изкуство и култура. Над половината от населението му е родено извън Канада, което го прави един от най-мултикултурните мегаполиси в света.
Торонто често е наричан "Северният Холивуд" заради процъфтяващата си филмова индустрия. Той е третият по големина център за филмови и телевизионни продукции в Северна Америка.
Градът е културен център с процъфтяваща художествена сцена, дом на музеи, галерии, театри и музикални сцени от световна класа, които целогодишно предлагат разнообразни представления, изложби и събития. Има по нещо за всеки вкус - от постановки в стил "Бродуей" до независими арт проекти.
Трансфер и настаняване в централно разположен хотел в Торонто.
Нощувка.

ДЕН 2: Торонто
Закуска. Нашият тур започва с разходка из финансовия квартал на Торонто, сред впечатляващи небостъргачи, централи на големи банки, инвестиционни и застрахователни компании и финансови институции. Кварталът е сред най-живите части на града и е истински образец за неговата икономическа и финансова мощ.
Ще се отправим към сградата на старото кметство, участвало в множество филми. Ще се разходим покрай фонтаните пред сградата на новото кметство, символ на превръщането на Торонто в модерен мегаполис през 60-те години на миналия век.

За обяд ще посетим развлекателния квартал - оживен и динамичен район, известен със своя нощен живот, театри, ресторанти и културни забележителности, предлагащ по нещо за всеки. След това е време за пазара "Сейнт Лорънс" - емблематична забележителност в Торонто, известна с разнообразната гама от търговци и богатата си история. През 2012 г. National Geographic обявява "Сейнт Лорънс" за най-добрия хранителен пазар в света, като високо оцени голямото разнообразие и качеството на продуктите, оживената атмосфера, както и продавачите от цял свят. В близост се намира и сградата Flatiron, известна още като Gooderham Building, една от най-старите сгради в града, обявена за национален исторически обект на Канада. Продължаваме към Queen"s Park, където се намират законодателните сгради на провинция Онтарио и седалището на правителството на провинцията. В паркът се намира и статуята на кралица Виктория.

Късният следобед ще видим Университета на Торонто, основан през 1827 г., който е един от най-добрите изследователски университети в света, и може да се похвали със забележителни възпитаници като четирима Нобелови лауреати, петима канадски премиери и революционни открития като инсулина и стволовите клетки. Продължаваме към Китайският квартал, който е един от най-големите в Северна Америка. Предлага ни своята пъстра и оживена атмосфера с автентична кухня, оживени улични пазари и културни празници, отразяващи богатото наследство и приноса на китайската общност към града. Обиколката ни продължава с Роджърс Център, известен още като SkyDome. Това е първият в света стадион с напълно прибиращ се покрив, който предлага огромната си площ за спортни състезания, концерти и всякакви други събития. За завършек на деня ще посетим кулата CN Tower - емблематичен символ на града, държи титлата на най-високата свободно стояща структура в света повече от три десетилетия и предлага изумителни гледки към града и околностите от наблюдателните си площадки.
Връщане в хотела. Вечерта ще се насладим на свободно време в Eaton Center, намиращ се само на 10 минути пеша от хотела. Това е един от най-оживените търговски центрове в Северна Америка, разполага със зашеметяващ стъклен атриум. В него се помещават над 250 магазина и ресторанта и е свързан с градското метро, което го превръща в идеален център за пазаруване, храна и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 3: Торонто - Ниагара - Торонто /125 км/
Закуска. Днес ще се отправим на целодневна екскурзия до Ниагарския водопад.
Само си представете стотиците тонове вода, които всяка минута се изсипват в шеметни, пръскащи, пенещи се водни струи, спускащи се с гръм и трясък от 52 метра надолу към река Ниагара. Нищо чудно, че Ниагарският водопад, едно от най-известните и впечатляващи природни чудеса в света, отдавна е магнит за туристи, смелчаци и младоженци. Разположен на границата между Съединените щати и Канада, той се състои от три водопада - Подковата, Американския водопад и водопада Брайдал Вейл /Булчинския Воал/ - и е известен с впечатляващия си дебит и спиращата дъха природна красота. Ниагарският водопад е не само шеметно природно чудо, образувано от река Ниагара, но и значителен източник на водноелектрическа енергия както за Канада, така и за Съединените американски щати.
Тук ще прекараме няколко вълшебни часа. Ще се разходим в парка в близост до водата, ще хапнем в някой от ресторантите с чудна гледка, ще направим и чудни снимки за спомен от този незабравим ден. По желание /и срещу допълнително заплащане/ има възможност за качване на корабче за разходка. С него отблизо се усеща истинската мощ на водопада.

Имаме и друга опция, разбира се - полет с хеликоптер и друга перспектива на пенещите се води. Полетът трае около 10 минути е се заплаща допълнително.

Следобед ще посетим кокетното градче Niagara on the Lake дом на Shaw Festival, който чества творчеството на известния драматург Джордж Бърнард Шоу. Там ще открием малка, но процъфтяваща общност, която се гордее с грижливо поддържаната и запазената атмосфера от XIX век. Често наричан "най-красивият град в Канада", известен не само с живописната си архитектура, но и с историческото си значение като място на първата столица на Горна Канада и свидетел на Британско - Американската война от 1812 г. Тук ще посетим забележителности като Флоралния часовник и ще наблюдаваме Whirlpool rapids - образувани от мощните течения на река Ниагара, създаващи хипнотизиращи водовъртежи и бързеи от клас 6, което ги прави вълнуваща атракция за любителите на природни чудеса.

Привечер връщане в Торонто и свободно време за вечеря.
Нощувка.

ДЕН 4: Торонто - Отава /450 км/
Закуска. Отправяме се на изток през търговските покрайнини на Торонто и покрай езерото Онтарио до Кингстън - входната врата на красивия регион Thousand Islands /в превод “хиляда острова”/. Продължаваме маршрута си през хълмисти земеделски земи, следвайки реките и езерата на водния път Ридо. Пристигаме в Отава - столицата на Канада. От център за добив на дървен материал и железопътни линии от минали дни Отава е разцъфнала в модерна столица, която разполага с впечатляващ набор от обществени паметници, музеи, галерии и други забележителности.
Обиколката ни ще започне с посещение на Парламентарния хълм известен с емблематичната си готическа архитектура. Тук се помещава не само канадският парламент, но и Кулата на мира, която е символ на националното единство и паметта.
Ще видим и резиденциите на министър-председателя и генерал-губернатора. Обиколката ще продължи с посещение на Националния център за изкуства и с пазара Byward - един от най-старите и големи обществени пазари в Канада, предлагащ оживена смесица от местни продукти на над 500 фермери и търговци, занаятчийски стоки, кокетни ресторанти и нощен живот, което го прави любима дестинация за всички в Отава. Тук по-любопитните от вас ще могат да опитат легендарните „бобърски опашки“ - популярно тестено лакомство, наподобяващо пържено тесто с форма на опашка от бобър, често гарнирано с различни сладки добавки.

Настаняване в хотел в центъра на Отава. Свободно време за вечеря.
Нощувка.

ДЕН 5: Отава - Монреал /200 км/
Закуска. Напускаме провинция Онтарио, пресичаме границата с провинция Квебек и пристигаме в Монреал. Основан преди три века и половина, това е вторият по големина френскоговорящ град в света. Монреал носещ в себе си европейска атмосфера и космополитен дух, се гордее с уникална комбинация от културите на основателите на Канада. Срещата на френското и английското, добавянето и на други етнически влияния са създали невиждана смесица в този чудесен град. Следва лежерна обиколка из града и неговите разнообразни и вълнуващи квартали, като Стария Монреал с живописните калдъръмени улички и исторически сгради от сив варовик. Латинския квартал на улица "Сен Дени" с неговите оживени кафенета на открито дават свежа глътка от променящата се всеки път градска панорама. Ще посетим катедралната базилика Нотр Дам, любимо място на Лучано Павароти и зашеметяващ пример за готическа възрожденска архитектура, с неописуема вътрешна украса, включваща ярки витражи и сложно издълбани тежки, дървени скулптури. Ще се изкачим на хълма Монт Роял, предпочитано място за разходки и отдих. Продължаваме с една от най-големите базилики в - "Свети Йосиф", както и с университета McGill.

Трансфер и настаняване в хотел в центъра на Монреал.
Свободно време. Тук е мястото да се насладим на автентичния канадски кленов сироп, а за любителите на картофи - местния специалитет - пикантно ястие от пържени картофи, гарнирани с извара и сос.
Нощувка.

ДЕН 6: Монреал - Квебек - Монреал /270 км/
Закуска. Отправяме се на целодневна екскурзия до град Квебек единственият град с крепостни стени в Северна Америка, обявен от ООН за обект на световното културно наследство. Пътят до там минава по Трансканадската магистрала, простираща се на повече от 7800 километра от Атлантическия до Тихоокеанския бряг. Това е не само втората по дължина национална магистрала в света, но и жизненоважна транспортна артерия, свързваща разнообразните канадски пейзажи, култури и общности.
Пристигайки в Квебек ще разгледаме Горния и Долния град, площад "Роял" смятан за родното място на френската цивилизация в Северна Америка, с археологически останки от 17-и век, които предлагат на посетителите поглед към богатото колониално наследство на града. Продължаваме със сградите на парламента и Цитаделата. Следобяд ще се разходим в парка Battlefields или Равнините на Абрахам, който не само е бил свидетел на ключова битка между британските и френските сили през 1759 г., но и служи като спокоен градски оазис с обширни зелени площи, живописни пешеходни пътеки и зашеметяваща гледка към река Сейнт Лорънс. Остатъкът от престоя ни в Квебек ще бъде свободно време за самостоятелна разходка по терасите Дуферин край река Сейнт Лорънс. Това е градът, в който задължително трябва да опитате ароматните вина на Квебек, за които дълго ще разказвате. В допълнение вземете и порция вкусни деликатеси от патешко, еленско или карибу.
Привечер връщане в Монреал.
Нощувка.

ДЕН 7: Монреал - Калгари - Банф
Закуска. Трансфер до летище Монреал и полет до Калгари. След пристигане и ако времето позволява, ще направим обзорна обиколка на Калгари. Напускайки града, ще пътуваме на запад по Трансканадската магистрала към хълмистите подножия на Rocky Mountains, които са започнали да се формират преди повече от 80 млн. години. Днес Rocky Mountains се разпростират на 4800 км между САЩ и Канада. Величествените върхове на Канадските скалисти планини скоро ще запълнят хоризонта, когато навлезем в Националния парк Банф. Това е най-старият национален парк в Канада, създаден през 1885 г. Мястото се гордее с величествени планински пейзажи, тюркоазени езера и разнообразна дива природа, както и с естествени горещи извори, което го прави популярна дестинация за местните, както и за хилядите туристи.
Пристигане в Нацинален парк Банф и настаняване. Предстоят ни три незабравими нощувки в хотел в сърцето на Националния парк.

ДЕН 8: Банф /100 км/
Закуска. Днес ще разгледаме езерото Луиз, сгушено в Националния парк Банф, което вероятно е най-фотографираното езеро в Канада. На фона на ледника Виктория това езеро с изумруден цвят оставя трайно впечатление. Красотата на езерото може да се наблюдава и от вътрешността на хотел Fairmont Chateau Lake Louise, който се намира на върха на гигантска ледникова морена. Следващата ни спирка ще бъде близкото езеро Морейн, изобразено на канадската банкнота от 20 долара през 60-те години на миналия век, затвърждавайки статута си на емблематичен символ на природната красота на Канада. Ще продължим към Националния парк Йохо, чието име идва от изразяването на учудване и възхищение на езика на индианците от племето Крии. Ще посетим и друго зашеметяващо езеро в Скалистите планини - Емералд Лейк. Изумруденозелени води, заобиколени от високи планински върхове – същинско изящество в сърцето на Канадските скалисти планини.
Връщане в Банф в късния следобед.

Свободно време.
Нощувка.

ДЕН 9: Айсфилд - Джаспър - Ледника Атабаска
Закуска. Пътуването днес обещава да бъде връхна точка в програмата ни. Пътуваме на север по пътят Icefield Parkway, за да се насладим на невиждани пейзажи - кристални синьо-зелени езера, свежи планински потоци, дълбоки гори, заснежени планински върхове са пред очите ни навред. След пристигането в леденото поле на Колумбия се отправяме към ледника Атабаска /височина 2700 м/, с високопроходим Ice Explorer - масивно превозно средство, специално проектирано за пътуване по ледници. Сноубусът, както го наричаме, ще пътува до място, където ще спрем, ще снимаме и преживяваме, ще се разходим по леда и ще напълним бутилките си с прясна вода от самия ледник. Вълшебно! Атабаска е един от 6-те основни ледника, захранвани от ледените полета на Колумбия и който претърпява най-радикалната промяна в своята история. Загубил е повече от половината от обема си през последния век и се очаква да изчезне напълно през следващите няколко десетилетия. Това преживяване, случващо се веднъж в живота е задължително за всеки, който посещава Icefields Parkway.
Връщане в Банф в късния следобед.
Нощувка.

ДЕН 10: Банф - Камлупс /500 км/
Закуска. Днешното ни пътуване ще ни отведе отново по Трансканадската магистрала, следваща маршрута начертан от железопътните инженери и търговците на кожи в средата на XIX век. Проходът Кикинг Хорс ни отвежда от Скалистите планини в долината на река Колумбия, преди да се изкачим през прохода Роджърс в Националния парк Glacier, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Проходът Роджърс - исторически транспортен коридор през планината Селкирк, който е изиграл жизненоважна роля за завършването на Канадската тихоокеанска железница в края на 19 век, сега е популярна дестинация за любителите на природата. Планините Селкирк с огромните количества сняг през зимата, освен много красиви имат и над сто активни лавинни зони. Продължаваме през планинската верига Монаши, наситена със своите дъждовни гори и се отправяме към град Камлупс. Градът е известен още и като "Турнирната столица на Канада" заради многобройните си спортни съоръжения и провеждането на над 100 турнира годишно, както и заради живописното си разположение при сливането на реките Северен и Южен Томпсън.

Нощувка в автентично ранчо, разположено на 55 акра земя, заобиколено от планини и реката Южен Томпсън.
Нощувка.

ДЕН 11: Камлупс - Ванкувър /350 км/
Закуска. Напускаме прашните, хълмисти места от "страната на каубоите" и следваме драматичното течение на реките Томпсън и Фрейзър, като пътят се придържа към отвесните стени на каньона в шумните води, които бушуват под нас. Наближавайки Тихоокеанското крайбрежие, каньонът се отваря в широка плодородна долина с планински фон. Нашата дестинация е Ванкувър, оживен крайморски град, с величествени природни пейзажи, мултикултурното разнообразие, процъфтяващо изкуство и кулинарна сцена. Обявяван от различни класации за един от най – добрите градове за живеене в света, Ванкувър оставя впечатление за нещо ново, лъскаво, подредено и специално проектирано така, че изгражда представата за бъдеще: небостъргачи, идеална инфраструктура, стъклени сгради и уредени градски и крайградски пространства, чудесни жилищни райони,паркове, езера и градини. Сякаш създаден нарочно така, градът определено напомня за типичния за САЩ архитектурен вид и стил на мегаполисите, но едновременно с това, някак ненатрапчиво и елегантно изгражда свой собствен облик.
Пристигане в града и настаняване в централно разположен хотел. Свободно време.
Нощувка.

ДЕН 12: Ванкувър
Закуска. Тази сутрин ни чака обзорна обиколка на великолепен Ванкувър, включваща забележителности като Стенли парк, който се слави не само като един от най-големите градски паркове в Северна Америка, но се гордее и с вековни гори и зашеметяващи гледки към морския бряг. Ще видим колекцията от тотемни стълбове, залива Инглиш, който ще ни очарова със своята плажна култура и нещо любопитно – тук ежегодно се провежда „Плуване с полярни мечки“ - семейно събитие, на което хиляди хора плуват в студените води на залива, за да отпразнуват новата година.
Ще обиколим и модерната улица Робсън със своите разнообразни възможности за пазаруване, пъстроцветни кафенета и заведения с разнообразна международна кухня. Площад Canada Place и прилежащият му кей за круизни кораби във Ванкувър служат като основен вход към града, предлагайки невероятна гледка към планините на Северния бряг. Градът разполага с първия в света специализиран терминал за круизни кораби с иновативна архитектура и приема множество международни круизни туристи всеки сезон..
Ще продължим към най-стария квартал във Ванкувър – Гастаун. Известен е с историческите си калдъръмени улици и емблематичния Steam Watch – часовник, задвижван от пара. След това се отправяме към Китайския квартал, в който ще открием класическата китайска градина на д-р Сун Ят-Сен и ще се потопим в богата история, датираща от края на XIX век.

По желание /и срещу допълнително заплащане/ може да се впуснем в страхотно виртуално изживяване - “Fly over Canada” - късометражен 9D филм с различни сензорни ефекти и подвижни седалки. Ще полетим над необятните канадски хоризонти и ще се насладим на природните пейзажи от птичи поглед.

Връщане в хотела.
Свободен следобяд за самостоятелни разходки и пазаруване.
Нощувка.

ДЕН 13: Ванкувър - Виктория - Ванкувър /230 км/
Закуска. Денят започва с круиз през красивите острови в залива на Ванкувър, последван от посещение на градините Бутчарт - една от най-големите флорални изложби в света. Ще имаме достатъчно време за разглеждане на кралските градини, а лед това ще продължим към Виктория, столицата на провинция Британска Колумбия. Тогавашен град на златната треска, неговото пионерско наследство и традиции са добре запазени в музеи, художествени галерии и големи имения. Виктория е известна като "Слънчевият град на градините" заради изобилието от зелени площи и впечатляващи цветни градини. Висящите кошници с цветя, гледките към океана и спокойният ритъм пленяват всички посетители. Връщане във Ванкувър вечерта. Нощувка.

ДЕН 14: Ванкувър - София
Закуска. Освобождаваме хотела и се отправяме към северния бряг на Ванкувър, където се намира една от най-вълнуващите забележителности - известният парк Capilano Suspension Bridge. Именно в този парк ще наблюдаваме заобикалящите ни красоти от три невероятни места: световноизвестния висящ мост Капилано над река Капилано /дълъг 137 м и 70 м висок/, седемте моста на приключението Treetops Adventure и вълнуващата Cliffwalk, спиращо дъха преминаване по гранитната скала на височина от 213 метра, предлагаща панорамна гледка към дъждовната гора и каньона под нея.
Следобеден трансфер до летище Ванкувър и полет за София през Истанбул.

ДЕН 15: София
Пристигане на летище София вечерта.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ХОТЕЛИ:
Торонто - Holiday Inn Toronto Downtown Centre 4* /или подобен/
Отава - Delta Ottawa City Centre 4* /или подобен/
Монреал - Best Western Ville Marie Hotel & Suites 4* /или подобен/
Национален парк Банф - Mount Royal Hotel 3* /или подобен/
Камлупс - South Thompson Inn Guest Ranch 4* /или подобен/
Ванкувър - Holiday Inn & Suites Vancouver Downtown 3* /или подобен/

ВАЖНО:

До Канада се пътува с валиден задграничен паспорт (поне 6 месеца от датата на връщане) както и с електронна виза/формуляр, която имаме грижата да попълним за Вас.

Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща. Обявената цена за самостоятелно настаняване важи само преди отпътуване. Доплащане за самостоятелна стая по време на самото пътуване се таксува спрямо наличността в хотелите и цената към момента, която ще бъде по-висока от обявената на сайта.

Настаняването в хотелите в Канада е след 16:00 часа, а освобождаването на стаите е до 11:00 часа

Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа

Тройно настаняване е възможно само в конфигурация от едно двойно легло и едно единично. Хотелите по програма не разполагат със стаи с три единични легла.

По време на допълнителните екскурзии, когато те са веднага след приключване на програмата, незаявилите такива ще ползват свободно време в близост до мероприятието. След приключване на допълнителния тур цялата група ще бъде транспортирана заедно до хотела.

При наличие на промяна на летищните такси или цената на горивата пакетната цената ще бъде актуализирана

Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

При лоши метеорологични условия или форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!

=============================================================

Допълнителни екскурзии:

• Разходка с корабче в Ниагарския водопад - 40 евро на човек
• Полет с хеликоптер над Ниагарския водопад - продължителност на полета около 10 минути - 130 евро на човек
• Fly over Canada - късометражен 9D филм със специални ефекти (продължителност около 25 минути) - 35 евро на човек

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Канада |  Оферти - Торонто |  Екскурзии - Канада |  Екскурзии - Торонто |  Лято в чужбина - Канада |  Лято в чужбина - Торонто

Избрани оферти