Полезни източници за пътуване по време на Covid-19

Уикенд изкушение: Пунта Кана - екзотика с карибски привкус

Вижте галерия
1 от 9

 

Ако някой каже, че плажове, покрити с фин бял пясък, почивка в хамак под сняката на екзотична палма и тюркоазени морски води до хоризонта звучат скучно, по-всяка вероятност леко послъгва.

Пунта Кана - един от най-големите курорти в Доминикана освен изброените релаксиращи занимания предлага и палитра от възможности за любителите на по-активна ваканция. Гмуркане в кристалните води на Карибския басейн, уиндсърф, следобедни лежерни круизи или скоростна разходка с моторна лодка са само част от предложенията.

Ако пък предпочитате сушата, то непременно се включете в сафаритата из дебрите на Доминикана, където ще посетите китни селца, ще премините през диви джунгли и ще се запознаете отблизо с производството на тръстикова захар и кафе - главните процъфтяващи индустрии в страната. Пунта Кана предлага и отлични условия за голф. Ако идеята да играете на свой личен мини голф-полуостров, сте уцелили десятката с този карибски курорт.

Независимо кой вариант на почивка в Пунта Кана ще изберете, заповядайте в нашата Галерия със снимки, която ще ви разходи виртуално из това прекрасно място.

И ако сме успели да ви заинтригуваме с идеята за пътуване до Доминикана, то разгледайте най-добрите ни предложения за почивка на това райско място.

Дата: 18 януари 2013 г.
4/5, 7615 гласа
Забележителности около Пунта Кана