Начало / Екскурзии / Екскурзии - Миконос

Круиз 4 гръцки о-ва с тръгване от Сф. и Пд. - All inclusive

Номер на оферта

/

198487

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва :
· Настаняване в избрания вид каюта
· База на изхранване на кораба All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки – Узо, Мастика, Гръцки Коктеили, вносни – Campari, Sandesman, Pastis, Amaretto Disaronno, Kahlua, Cointreau, Baileys, whiskey, bourbon ( Johnnie Walker, Jameson, Cutty Sark, Jim Beam и др ) джин, ром, водка, текила и различни класически коктейла, бира, вино на чаша , шампанско на чаша.
· Екскурзия до Ефес – Турция ( организирана от корабната компания )
· Шатъл бус от пристанището при слизане на Миконос
· Медицинска застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 години
· Транспорт с лицензиран автобус от София, Дупница, Благоевград до кораба и обратно
· Представител на туроператора през цялото време на вашето пътуване
Дете от 3 месеца до 2 години заплаща само пристанищни такси и транспорт ( 180 евро )
Дете от 2 до 16 години настанено с двама възрастни заплаща 210 евро

Цената не включва

Пакетната цена не включва :
· Допълнителни екскурзии при слизане от кораба ( организирани от корабната компания или от туроператора) – заявяват се по желание и се доплащат допълнително
· Панорамна обиколка на Атина с местен лицензиран екскурзовод на български ( след слизането от кораба в Понеделник ) - 25 евро на човек.
· Лични разходи
· Допълнителни услуги на кораба – Спа процедури, хазарт и други
· Застраховка за лица над 65 години – 10 лева на човек
· Доплащане за единично настаняване 120 евро
- Доплащане за транспорт от Пловдив - 15 евро/човек

Програма на пътуването

КРУИЗ „ ЧЕТИРИТЕ ГРЪЦКИ ОСТРОВА И КУШАДАСЪ „ ALL INCLUSIVE
Пловдив - София - Дупница - Благоевград - Сандански - Петрич - Кулата - Атина - Пристанище Лаврион

Круиз с организиран транспорт в двете посоки

Предлагаме ви на промоционална цена, познатите вече на много наши клиенти Celestyal Cruises (ex. Louis Cruises) и техният четиридневен маршрут "Егейски легенди" с осигурен транспорт.

Дати: 22.09.2017 ( това е датата на отплаване ) тръгването от България е на 21.09.2017 респективно – нощен преход Атина. По желание на клиента можем да предложим и други дати на провеждане.

Име на Кораб Celestyal Olympia
Пристанище на отплаване – Пирея ( Атина)
Програма на пътуването :
Първи ден – тръгване от Пловдив 17 : 00 часа oт Дом на Културата "Борис Христов", 19 : 00 часа София, Стадион "Васил Левски" в посока ГърцияАтина – Пристанището Пирея
Втори ден – Качването на кораба започва от 09 : 00 часа. Преминаване по процедура – качване на кораба ( багаж, чекиране, настаняване ). Корабът отплава в 13 ч. Круиз по гръцките острови с Celestyal Olympia.

Програма на Куиза
3 Дневно Преживяване “ Емблематично Егейско Море „ – Четири Гръцки Острова и Кушадасъ
База на изхранване All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки.

Петък АтинаПирея, Гърция заминава 13:00

Петък Миконос, Гърция
Пристига 18:00 заминава 23:00

събота Кушадасъ, Ефес, Турция
Пристига 07.00
Заминава 13:00

събота Патмос, Гърция
Пристига 16:00
Заминава 21:00

неделя Крит / Ираклион/, Гърция
Пристига 07.00
Заминава 11.30

неделя Санторини, Гърция
Пристига 16.30
Заминава 21:30

понеделник АтинаПирея, Гърция
Пристига 06.00
-
Пети Ден – Слизане от кораба, по желание и срещу допълнително заплащане Панорамна обиколка на столицата Атина с местен лицензиран екскурзовод - Арката на Адриан - триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 век пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Парламентът - някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад “Синтагма”. Разглеждане на Акропола. Свободно време в Атина с възможност за посещение на новия Музей на Акропола, събрал всички артефакти, открити на хълма и около него от бронзовата епоха до римския и византийския период; Националния археологически музей, разполагащ с една от най- богатите колекции от произведения на древните изкуства, Византийския музей, който представя богата колекция от византийско изкуство и архитектура или музея “Бенаки” - частен музей с прекрасна колекция, представяща хилядолетната гръцка история (продължителност около 4 часа ). Свободно време. Отпътуване за България около 14 часа.


Цена на човек настанен в двойна каюта за дата 21.09.2017

Каюта IB двойна вътрешна standard 369 евро
Каюта IC двойна вътрешна standard 399 евро
Каюта XB двойна външна standard 452 евро
Каюта XC двойна външна standard 495 евро
Информация за кораба :
Celestyal Olympia - Животът на борда на Celestyal Olympia (преди Louis Olympia) е забавен, приятен и спокоен. Това е вашето бягство към свят на спокойствие и морски приключения в Егейско море. На борда ще откриете основен ресторант, 2 салона, 5 бара, кафе, зона за деца, магазини, библиотека, салон за красота, 2 басейна, хидромасажни вани, фитнес и СПА център. Корабът е един от най-големите във флотилията на Louis Cruises и е преобзаведен през 2005.
Друга полезна информация :
Две отделни легла, които могат да бъдат събрани като едно цяло. Душ, климатик, телефон, телевизор, сейф, сешоар. Компанията изисква пасажерите да се качат на борда на кораба не по-късно от 1 час преди обявения час на отплаване. При закъснение, компанията разглежда пасажерите като "no show".
Обичайно чекирането за качване на борда започва 3 часа преди часа на отплаване за круизите с продължителност над 7 дни, и 2 часа преди отплаване за круизите с продължителност 3-4 дни.
На бюро Регистрация се преминава през check-in за проверка на билет и документи. Пасажерите попълват няколко бланки и формуляри с персонална информация, необходима за безпрепятственото преминаване на паспортните формалности в различните пристанища от маршрута.
С оглед улесняване на процедурите по качване/слизане в отделните пристанища от маршрута, екипажът може да задържи международните паспорти на пътниците на рецепция за периода на цялото пътуване. В замяна на паспортите пасажерите получават квитанция, срещу която взимат паспортите си в края на круиза.
След проверката за всеки пасажер изважда бордна карта, която служи както за идентификационна карта при качване и слизане от кораба, така и за разплащателно средство на борда. За тази цел на всеки пасажер се открива бордна сметка, в която се натрупват сумите за разходите, направени на борда на кораба по време на цялото пътуване.
За някои дати на отплаване маршрутът се изпълнява от корабите CALYPSO и LOUIS CRISTAL . Круизната компания може да промени кораба по свое усмотрение, по всяко време преди началото на круиза.
Начин на плащане
Депозит в размер на 20% в брой или по банков път по сметка на фирмата
Пълно плащане 45 дни преди датата на заминаване
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
25 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГ НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
5 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – задграничен паспорт. За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Туроператорът има сключена застраховка по чл. 97 от ЗТ със ЗК “Групама" ЕАД с номер 7500160000227, от 09.07.2016г. до 08.07.2017г.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им! Необходимо е ползването на градски транспорт!
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Миконос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Миконос |  Круизи 2024 - Гърция |  Круизи 2024 - Миконос

Избрани оферти