Оферта номер: 229465

Езиков лагер Семмеринг, Австрия

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Грац и Екскурзии в Австрия.

Езиков лагер Семмеринг, Австрия
от 1630 лв.
Виж галерия
Дати и цена
Цената включва
· Транспорт с лицензиран автобус;

· 10 нощувки в хотел Sporthotel или подобен;

· Изхранване на база пълен пансион – закуска, обяд и вечеря на блок маса, като при целодневните екскурзии участниците получават пикник пакети за обяд;

· 25 учебни часа езиково обучение на немски или английски език от местни преподаватели и всяка вечер минимум един час работа по проекти

· Излетите до – Мюрцушлаг, Глогнитц, Оберкапфенберг, Грац и Виена с включени входните такси за музеите по програмата както следва:

– Грац: Музея на рицарските доспехи или Етнографския музей;

– Виена: Природонаучния музей или Музея на изкуствата и автобусна обиколка на Виена, градините на Шьонбрун, Лабиринта или Зоологическата градина, посещение на увеселителния парк Пратера;

– Крепостта Оберкапфенберг и шоуто с грабливи птици;

– Манифактурата за производство на изделия от стъкло в Нойберг;

· В крайната цена е включена застраховка със застрахователно покритие от € 10 000;

· Безплатно ползване ( само с придружител ) – на закрит басейн, сауна, тенис на маса и др.

· Водата в лагера е питейна – АЛПИЙСКА – с доказани превъзходни вкусови качества;
Цената не включва
Билети за увеселителните съоръжения на Пратера – средна цена от 5 до 7 евро;
Разходи от личен характер;
Семмеринг, Австрия

Дати и цени:
Период на пътуване - 23.07 - 02.08.2019 г.

Пакетни цени за деца и младежи до 18 години - 1630 лева


Информация за хотела:
За участниците в летния ни лагер в Семмеринг, сме подбрали място за настняване – Sporthotel am Semmering с оценка в Booking 8.1
Sporthotel am Semmering се намира по средата между Виена и Грац. Той предлага директен достъп до ски пистите и туристическите пътеки на Семеринг. В хотела има безплатен Wi-Fi, сауна и голям закрит басейн. При заявка се предлагат масажи и козметични процедури.
В ресторанта се сервират богата закуска на шведска маса, както и традиционни австрийски и международни ястия за обяд и вечеря. Предлагат се и ястия за деца.


Програма:
Ден 1: Отпътуване от София 5:00 часа от пл. Ал. Невски от страната на Художествената академия, като за този ден пътуващите трябва да си вземат храна и вода за деня. Пристигане вечерта в хотел Sporthotel Semmering. Настаняване в комплекса. Вечеря.Нощувка.
Ден 2: Закуска. Тест по езика, с цел уточняване на нивото на владеенето му и разпределяне на децата по групи. Обяд. Релакс и спортна програма в лагера или околността. Вечеря. Нощувка.
Ден 3: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:30 часа. Обяд. След обяд разходка из китното градче M?rzzuschlag. Разглеждане на града и посещение на Музея на зимните спортове или Музея на Брамс. Свободно време за шопинг или топка от най-хубавия сладолед от EissalonJulia. Вечеря. Вечерно обучение от 20:00 до 21:00 часа.Нощувка.
Ден 4: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:30 часа. Обяд. Посещение на цеха за производство на изделия от стъкло и Мюнстер Нойберг. Вечеря. Вечерно обучение от 20:00 до 21:00 часа. Нощувка.
Ден 5: Закуска. Целодневна екскурзия до Грац - разглеждане на Музея на рицарските доспехи “Zeughaus” или Етнографския музей. Запознаване със забележителностите на града. Свободно време из централната, старинна част на Грац. Вечеря. Нощувка.
Ден 6: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:30 часа. Обяд. Посещение на град Gloggnitz – посещение на шоколадовата фабрика Lindt с прожекция на филм, дегустация и възможност закупуване на шоколадови изделия директно от производителя. Вечеря. Вечерно обучение от 20:00 до 21:00 часа. Нощувка.
Ден 7: Закуска. Целодневна екскурзия до Виена – посещение на Природонаучния музей или Музея на изкуствата, Шьонбрун - разходка в градините на двореца, посещение на ” Лабиринта” или Зоологическата градина (най-старата в Европа ). Вечеря. Нощувка.
Ден 8: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:00 часа. Обяд. Посещение на крепостта “Oberkapfenberg”, разглеждане и участие в най-голямата атракция – шоуто с грабливи птици, както и посещение на търговския център в град Kapfenberg. Вечеря. Нощувка.
Ден 9: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:00 часа. Обяд. Посещение на живописното градче MariaZell– разглеждане на Катедралата и фабриката“Pirker” – възможност за направа на меденки и свещи. Вечеря. Вечер – представяне на България. Нощувка.
Ден 10: Закуска. Излет до Виена – обиколка на Виена с автобус, пешеходен тур до площад Св. Стефан разходка и свободно време в центъра на Виена. Следобяд посещение на увеселителен парк PRATER. Вечеря. Нощувка.
Ден 11: Към 5:00 часа отпътуваме за България, като се предоставят лънч- пакети за изпът.


Допълителна информация:
За резервация са необходими 3 имена на пътуващия на латиница, ЕГН / дата на раждане, както и:
Депозит в размер на 300 лева;
Втора вноска през месец април;
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване;


Допълнителни екскурзии:
Целодневни екскурзии, с включени входни такси по посещаваните обекти: 2 пъти до Виена и една доГрац, както следват
Грац : двореца Егенберг или Музея на рицарските доспехи или Музея на модерното изкуство;
Виена : Природонаучния музей или Музея на изкуствата и автобусна обиколка на Виена, градините на Шьонбрун, Лабиринта или Зоологическата градина, посещение на Пратера;
Полудневни екскурзии, с включени входни такси по посещаваните обекти: Мюрцушлаг, Глогнитц, Оберкапфенберг, Нойберг;
Езиков лагер Хиршегг, Австрия
от 1900 лв.
Езиков лагер Хиршегг, Австрия
14 нощувки
Автобус
Езиков лагер във Фюрстенфелд, Австрия
от 1610 лв.
Езиков лагер във Фюрстенфелд, Австрия
10 нощувки
Автобус
Грац
Хотели - Грац
Ученически лагери и езикови ваканции - 5 предимства за родители и деца
Старият Грац - добре въоръжен и добре запазен стар град
Първи впечатления от приказната Австрия (пътепис)