Начало / Екскурзии / Екскурзии - Будапеща

КОЛЕДА - БУДАПЕЩА

Номер на оферта

/

230565

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран автобус;
- Съответния брой нощувки със закуски;
- На 25.12 - вечеря в традиционен унгарски ресторант с музикална и танцова програма;
- Панорамна обиколка на Будапеща;
- Водач-придружител от туроператора;
- Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва

- Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
- Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
- Разходка с корабче по р. Дунав;
- Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Екскурзията е петдневна и включва 3 нощувки със закуски в Будапеща, Коледна вечеря в традиционен унгарски ресторант с музикална и танцова програма, разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Будапеща и екскурзия до Големия завой на Дунав с посещение на Естергом и Сентедре. Настаняването е в хотел 3 звезди.
ПРОГРАМА

23.12.2020 – 18:00 ч. – хотел „Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят/ 21:00 ч. – отпътуване от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 20:30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградБудапеща. Нощен преход.

24.12.2020 – Сутринта пристигане в Будапеща. Разходка из Пеща – пл. „Сечени”, катедралата „Свети Стефан”, пл. „Деак”, бул. „Ракоци“ и ул. „Ваци” и пл. „Вьорошмарти” с възможност за посещение на коледните базари. Следобед – настаняване в хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

25.12.2020 – Закуска. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. „Андраши”, катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Свободно време. Възможност за разходка с корабче по р. Дунав (цената на билета за корабчето, която е около 17 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Вечерта - вечеря в традиционнен унгарски ресторант с музикална и танцова програма. Вечерята включва аперитив за „добре дошли”, четиристепенно меню и ? л вино на човек. Нощувка.

26.12.2020 – Закуска. Свободен ден. По желание – факултативна целодневна екскурзия до големия завой на Дунава, крепостта Вишеград, Естергом и Сентендре (с доплащане 38 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български и транспорт с автобус. Екскурзията се организира при минимум 20 участника. Естергом е старата столица на Унгария. Този град, а не Будапеща, унгарците наричат „кралицата на Дунава”. Разглеждане на града и на катедралата – най-голямата църква в Унгария. Разглеждане на Сентендре – кокетно градче, чийто стар град ще ви върне назад във времето със своите дюкянчета, живописни кафенета и ресторанти, галерии и пр. Завръщане в Будапеща. Нощувка.

27.12.2020 – Закуска. Отпътуване за България по маршрут БудапещаБелград - София. Вечерта – пристигане на Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Тагове

Оферти - Унгария |  Оферти - Будапеща |  Екскурзии - Унгария |  Екскурзии - Будапеща |  Коледни оферти 2023 - Унгария |  Коледни оферти 2023 - Будапеща

Избрани оферти