Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

КОЛЕДА В ПРАГА от София

Номер на оферта

/

78638

Дати & цени

23 декември 2022 г. - Цена от 999 лв.

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 РЪЧЕН БАГАЖ ДО 10 КГ;
1 ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
ТРАНСФЕР;
4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
ПОЛУДНЕВНА ОБИКОЛКА НА ПРАГА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "СТАРЕ МЕСТО";
ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "ПРАЖКИ СЕЦЕСИОН";
ЕКСКУРЗИЯ ДО КАРЛОВИ ВАРИ;
КОЛЕДНА ВЕЧЕРЯ;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (2-3 EUR НА ЧОВЕК);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
PCR ИЛИ АНТИГЕНЕН ТЕСТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ ТАКИВА СА НУЖНИ;
СИТИ ТАКСА;
ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

23.12.2022 – 10:15 – 11:15 полет СофияПрага. Трансфер. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

24.12.2022 - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус. След обяд – свободно време. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 49 лв. за възрастен и 33 лв. за деца до 17 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица „Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Възможност за коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.

25.12.2022 - Закуска. Свободен ден или възможност за факултативна екскурзия до Карлови Вари с доплащане 96 лв. за възрастни и 65 лв. за деца и младежи до 17 г. Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Свободно време в Карлови Вари. Вечерта - завръщане в Прага. Екскурзията се осъществява при минимум 20 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

26.12.2022 – Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” - с доплащане 69 лв. за възрастен и 50 лв. за деца до 17 г. и за лица над 65 г. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български, билет за вход в музея на Алфонс Муха, кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

27.12.2022 - Закуска. 08:50 ч. - трансфер до летището. 11:55 – 14:55 - полет ПрагаСофия.

Цена на човек според настаняването:

Хотел A B C D E
23.12 - 27.12 999 1029 1099 1166 1199
Допл. за инд. стая 141 235 211 172 266
Нам. за 3-ти възр. - 0 70 - 0
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. - 140 140 - 140
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 90 90 90 90 90

Хотели използвани по програмата:

A IBIS Wenceslas square***
B Royal Court***
C Alton***
D K + K Fenix (Cosy Room) ****
Е K + K Central (Cosy Room) ****

Ibis Wenceslas square*** е разположен в Нове Место, на 10 мин. пеша от Вацлавския площад; Royal Court*** e разположен в Нове Место, на 15 мин. пеша от Вацлавския площад; Alton*** e разположен в Нове Место, на 15 мин. пеша от Вацлавския площад; K+K Fenix**** е разположен в непосредствена близост до Вацлавския площад; K+K Central**** е разположен на 3 мин. пеша от Прашна брана и на 10 мин. пеша от пл. „Староместке намести“;

Забележки: 1) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през юли 2022. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно; 2) При нощувки в Прага туристите заплащат задължително градска такса в размер на от 1 до 3 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Коледни оферти 2022 - Чехия |  Коледни оферти 2022 - Прага

Избрани оферти