Начало / Екскурзии / Екскурзии - Остров Махе

Круиз РАЯТ НА ЗЕМЯТА - полет от София

Номер на оферта

/

235364

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети София – Мавриций – София с прекачване в Дубай, включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж
14 нощи на борда на кораба
трансфери летище-пристанище-летище на о-в Мавриций
Обзорна екскурзия на Мавриций в деня на напускане на кораба
Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион” в бюфета, т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни хранения.
Наливно вино, бира по време на хранене
Безалкохолни напитки по време на хранене в бюфета /вода, сокове, кафе, чай и мляко/
2 бутилки минерална вода/кабина всеки ден
Пристанищни такси
Такса обслужване
Развлекателни програми на борда на кораба Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
участие в мероприятията на борда: игри, състезания, караоке, тематични вечери, музикалните и театрални представления в театъра, танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
ползване на всички съоръжения на борда – басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
Водач от агенцията при записани 15 човека

Цената не включва

Допълнителните екскурзии по маршрута
SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
Храната в специализираните ресторанти
Ползването на сателитен телефон и интернет

Програма на пътуването

Круизен пакет РАЯТ НА ЗЕМЯТА - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ - организирана програма с полети от България!

Круиз до Мавриций, Сейшели, Мадагаскар и Реюнион

Маршрут: Порт Луис (о-в Мавриций) – Ле Порт (о-в Реюнион) – Мае (о-в Сейшели) – Анциранана (о-в Мадагаскар) – Носи Бе (о-в Мадагаскар) – Порт Луис (о-в Мавриций)

4 дни в МАВРИЦИЙ - 2 дни в РЕЮНИОН - 2 дни СЕЙШЕЛИ - 2 дни в МАДАГАСКАР

ДАТА: 19.02.2024 - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА

ЦЕНА на човек в двойна каюта:
Вътрешна Кабина без прозорец - 6520 лв

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПAКЕТНО ПЪТУВАНЕ с включени:

самолетни билети с вкл. ръчен и чекиран багаж
14 нощувки на кораб AIDAblu
пълен пансион за хранене в 5 разнообразни ресторанта на кораба
наливни ВИНО и БИРА по време на хранене
2 бутилки минерална вода/кабина всеки ден
трансфери
ТАКСА ОБСЛУЖВАНЕ
пристанищни такси
медицинска застраховка
водач на групата през цялото пътуване

=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1:
19.02.2024 г. СофияМавриций
Полет СофияМавриций с прекачване.

ДЕН 2:
20.02.2024 г. Порт Луис, Мавриций, качване на кораба.
Сутрешно кацане на остров Мавриций. Трансфер от летището до круизния терминал и чекиране на борда на кораба. Имате цял ден на разположение за отмора или за запознаване с острова.

ДЕН 3:
21.02.2024 г. Порт Луис, Мавриций – отплаване в 18:00 ч.
Искате ли да видите райската градина? Това е остров Мавриций – тюркоазено море и заслепяваща белота на пясъка. Очаква ни един незабравим ден сред красивата природа! Предлагаме ви екскурзия до обраслия с цветя и растителност кратер на вулкана - Trou aux Cerfs (екскурзия срещу доплащане). Красиво и незабравимо място! След това ще се отправим към Ganga Talao - Grand Bassin - отвъд La Marie и Mare-AUX-Vacoas, където ще видим едно от двете естествени езера на остров Мавриций, почиващо в кратера на угаснал вулкан. Ще видим и най-красивите водопади на отстрова Alexandara Falls. Ще достигнем и до най-високата точка на Мавриций National Gorges Viewpoint. След това ще спрем за почивка и обяд в Sur Morne Panoramic Restaurant (включен в цената). Следва и още една задължителна спирка - цветната земя на Шамарел – дюни в седем цвята, в следствие на вулканична дейност.

4:
22.02.2024 г. Ле Порт, Реюнион, акостиране в 08:00 ч.
Реюнион е планински вулканичен остров в Индийския океан, чиято природа разказва историята за раждането на нашата планета. Двата най-известни вулкана на острова са Питон де Фурнес и Питон де Неж. Ерозията на планинския масив около най-високия връх Питон де Неж е образувала невероятни скални формации, приличащи на стръмни амфитеатри – Мафат, Салази и Силаос, които предлагат неземни гледки. Найвпечатляващия от трите е Салази, където се "излива" един от най-красивите водопади на острова. Ще ви предложим организирана екскурзия до Националния парк "Реюнион", в която ще посетим един от най-активните вулкани на планетата - Питон де ла Фурнез, ще видим спиращи дъха гледки, планински върхове и други (срещу доплащане).

ДЕН 5:
23.02.2024 г. Ле Порт, Реюнион, отплаване в 17:00 ч.
В днешния ден ще ви предложим посещение на ванилова плантация, където ще научим за отглеждането и обработката на ваниловите шушулки, за да стигнат до нас в познатия ни вид.

ДЕН 6:
24.02.2024 г. Плаване Плаване
Чудесна възможност да се климатизирате в обстановката на дизайнерски кораб на немската круизна компания AIDA. AIDAblu разполага с 1096 кабини с общ капацитет - 2050 пасажера, 17 стилни ресторанта и 12 бара и кафенета. AIDAblu е първият кораб в света със собствена пивоварна, а бирата, която се приготвя в нея е БОНУС за гостите на кораба и се сервира безплатно в бюфетния ресторант на кораба.

ДЕН 7:
25.02.2024 г. Плаване
Плаване в посока о-в Сейшели. Още един ден сред Индийския океан... Няма нищо по-успокояващо от безбрежното море и толия бриз. Това е вашето време да пробвате забавленията, които корабът предлага на гостите си – готварски курсове, коктейлни уъркшопи, вечерни представляния, водна аеробика и др.

ДЕН 8:
26.02.2024 г. Мае, Сейшели, акостиране в 08:00 ч.
Според легендата, след като Бог сътворил света, му останали шепа диаманти. Той погледнал на изток от Африка и си казал: "Тук мога да създам самата прелест." Пръснал диамантите в океана и създал малко съзвездие от гранит и корали - Сейшелските острови. Природата тук е съхранена такава, каквато са я видели мореплавателите преди повече от 300 години - изумрудени лагуни, коралови рифове, цветове и аромат на дъхави орхидеи. Тук са уникалните палми Коко де Мер - мистериозните кокосови орехи с форма, която буди едновременно смях и възхищение. Мае е най-големия от общо 115-те сейшелски острова. Град Виктория (понякога наричана Порт Виктория) е столица на републиката и е разположена в североизточната част на острова, където ще акостира нашият кораб. Днес ще ви предложим екскурзия до двата най-очарователни острова на Сейшелите – Прален и Ла Диг. (срещу доплащане). Екскурзията ще стартира рано сутринта. С кратък автобусен преход ще бъдем отведени до пристанището, откъдето с моторна лодка ще се придвижим до уникалния остров Прален (продължителност на прехода около 1 час). Първо ще се отправим към парка, където расте рядката палма Коко де Мер (без влизане). Следва посещение на прочутия плаж на Анс Лацио, сочен от местните като най-райското кътче на Земята След това ще продължим с 10 - минутно пътуване с лодка до остров Ла Диг. Третият по големина сейшелски остров, е известен с гигантските си гранитни скали и идиличните си плажове с нежен като пудра захар пясък. Там ще се насладим на вкусен креолски обяд (бюфет-включен в цената) След като похапнем ще се отправим към Anse Source D’Argent – един от най – красивите и известни плажове в света, където ще имаме време за плаж.

ДЕН 9:
27.02.2024 г. Мае, Сейшели, отплаване в 19:00 ч.
Днес предлагаме да се впуснем в изследване и изучаване на забележителностите на остров Мае – най-големият от Сейшелските острови (екскурзия срещу доплащане). Махе е изключителна съкровищница на флора. Растителният свят тук се развива в пълна изолация в продължение на векове. По време на днешната ни екскурзия ще видим: най-красивите плажове на острова на запад, юг и на север, и на източния бряг; ще посетим Национален парк Morne Blanc, с неговите забележителности: фабрика за чай и плантация Arbor Queen (руините на училище, в което са се обучавали децата на робите), корпус с гигантски костенурки; разбира се местния колоритен пазар.

ДЕН 10:
28.02.2024 г. Плаване
Чудесно време за плаж край басейните на кораба с коктейл в ръка или чаша бяло вино с много лед.

ДЕН 11:
29.02.2024 г. Анциранана, Мадагаскар, 09:00 ч. – 19:00 ч.
Пристигане на о-в Мадагаскар и акостиране на красивият залив Диего Суарес, носещ името на двамата португалски мореплаватели, които първи са стъпили на тези земи. Най-забележителни в пейзажа са големият залив (вторият по големина след този в Рио де Жанейро), свещеният остров в центъра му, зеленината и кристалната вода. Посещението ни на Диего Суарес няма как да не включва екскурзия до Emerald Sea - огромна плитка лагуна. Тя бива отделена от Индийския океан чрез преграда от корали и низ от островчета. Място е със свръхестествена красота. (екскурзия срещу доплащане)

ДЕН 12:
01.03.2024 г. Носи Бе, Мадагаскар, 08:00 ч. – 19:00 ч.
Ако сте любители на природата, Мадагаскар несъмнено е вашата дестинация. Около 80% от животинските и растителните видове тук не се срещат никъде другаде по света. Сред тях са и прочутите лемури, забавно представени в анимационния филм Мадагаскар. Растителният свят на Мадагаскар е също толкова уникален, колкото и животинския. От осемте вида баобаб, растящи на планетата, шест се срещат на острова. Тук цъфтят също и цели 960 вида орхидеи. В днешния ден ще ви предложим екскурзия до Nosy Tanikely - защитен подводен природен резерват и Nosy Komba, където "мързелуват" на воля лемурите, а за десерт ще посетим традиционно мадагаскарско село. Разбира се няма да пропуснем и плажа, така че си носете бански костюм, слънцезащитен лосион, шапка, очила, плажна кърпа и добро настроение. О, да не забравите и фотоапарата! (екскурзия срещу доплащане)

ДЕН 13:
02.03.2023 г. Плаване
Слънце, деликатеси, уют, забавления - има от всичко за всеки на борда на AIDAblu.

ДЕН 14:
03.03.2024 г. Плаване
Чудесно време за плаж край басейните на кораба с коктейл в ръка или чаша бяло вино с много лед.

ДЕН 15:
04.03.2024 г. Порт Луис, Мавриций, акостиране в 08:00 ч.
Днес ще ви предложим разходка до националната ботаническа градина на острова, а след това ще ви отведем до красив плаж, където да прекарате остатъка от деня. (срещу доплащане). Националната ботаническа градина е дом на невероятно разнообразие от тропически растения, много от които ендемични. Простира се на огромна площ и може да ви отнеме повече от седмица, за да я обходите. Тя съхранява повече от 650 растителни вида, сред които и известните баобаби, палмите бутей, гигантски водни лилии, десетки лечебни растения, голяма градина за подправки и много други. Сред основните забележителности на ботаническата градина са 85-те различни вида палми, донесени от различни краища на света. След това ще ви отведем до суперплажа Flick and Flack, където ще се отдадете на пълна почивка под топлото слънце и Индийския океан.

ДЕН 16:
05.03.2024 г. Порт Луис, Мавриций, освобождаване на кораба
Напускане на кораба. За последния ни ден в Мавриций сме подготвили обзорна екскурзия на острова(включена в цената). След края ?, ще се отправим към летището за вечерен полет до София..

ДЕН 17:
06.03.2024 г. кацане в София
Кацане в София в ранния следобед.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
Депозит - 30% от стойността на пакета при подписване на договора
Пълно плащане - до 10.01.2024

Неустойки при анулации:
до 18.12.2023 – 25% от стойността на договора
19.12 – 31.12. – 30%
01.01-18.01 – 50%
19.01 – 26.01 – 60%
След 26.01.2024 – 100%

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сейшели |  Оферти - Остров Махе |  Екскурзии - Сейшели |  Екскурзии - Остров Махе |  Круизи 2024 - Сейшели |  Круизи 2024 - Остров Махе

Избрани оферти