Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лисабон

КОЛЕДА В ЛИСАБОН

Номер на оферта

/

208007

Дати & цени

22 декември 2024 г. - Цена от 1179 лв.

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
РЪЧЕН БАГАЖ 1 МАЛКА ЧАНТА ИЛИ РАНИЦА С РАЗМЕРИ ДО 40X20X25 СМ;
4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ТРАНФЕР ЛЕТИЩЕ - ХОТЕЛ - ЛЕТИЩЕ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ЛИСАБОН С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Цената не включва

ЧЕКИРАН БАГАЖ;
СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ ОБИКОЛКИ И ЕКСКУРЗИИ;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ НА ЧОВЕК НА ДЕН);
ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в Лисабон в централно разположен хотел, екскурзоводско обслужване на български език, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см. Лети се с авиокомпания „Уиз Еър”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

22.12.2024- 26.12.2024

Хотел Avenida Park***
Цена на човек в двойна стая: 1179 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1391 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1135 лв.

Хотел Nacional***
Цена на човек в двойна стая: 1192 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1404 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1131 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1128 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1148 лв.

Хотел Residencial Excelsior***
Цена на човек в двойна стая: 1202 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1528 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1164 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1139 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1159 лв.

Хотел Turim Marques****
Цена на човек в двойна стая: 1423 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1908 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1376 лв.

Хотел Florida****
Цена на човек в двойна стая: 1444 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1702 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1444 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1378 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1398 лв.


ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН – 22.12.2024: 14:00 ч. - 16:30 ч. полет СофияЛисабон. Трансфер. Настаняване в избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 23.12.2024: Закуска. Панорамна обиколка на Лисабон с екскурзовод на български: площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, квартала „Байша”, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора „Санта Жуста”, Площада на търговията и Триумфалната арка, квартала „Белем“: кулата „Белем“ (отвън), и манастира „Жеронимуш“ (посещение на църквата), включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметника на откривателите. Свободно време. Следобед по желание – посещение на кварталите „Байро Алто“ и „Алфама“ с доплащане 59 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва пешеходна разходка с екскурзоводско обслужване на български из „Байро Алто“ с панорамната площадка Сау Педро, арабския квартал „Алфама“ с крепостта Свети Георги, катедралата Се и панорамната площадка Слънчевите порти (входните такси, около 10 евро за крепостта и около 5 евро за катедралата, не са включени в пакетната цена на екскурзията и се заплащат на място). Посещението изисква удобни обувки, тъй като като се ходи пеша, а кварталите са разположени на хълм. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 24.12.2024: Закуска. Свободен ден. По желание - целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 185 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (лятна резиденция на португалските монарси), разглеждане на двореца Кинта да Регалейра - една от най-впечатляващите забележителности на Синтра (дворецът и параклисът към него са забележителни, но най-интересни са спираловидните кладенци в градината, за които се твърди, че са използвани за тайни масонски ритуали и които превръщат двореца в едно от най-загадъчните места в Европа; входната такса, която е около 12 евро не е включена в пакетната цена и се заплаща на място), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил - едни от най-аристократичните европейски курорти в Португалия. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Вечерта – възможност за вечеря в традиционен фадо ресторант в Лисабон с доплащане 118 лв. на човек. Цената включва тристепенно меню, напитки и програма с фадо музика на живо. Вечерята се заявява и заплаща в България, а не на място. Придвижването от и до ресторанта е самостоятелно. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 25.12.2024: Закуска. По желание – екскурзия до Обидуш, Баталя и Назаре с доплащане 180 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място: разглеждане на романтичното градче Обидуш; Назаре – раят за всички сърфисти, мястото с най-големите вълни в света; Баталя – градът известен със своя манастир – готически шедьовър, поставен под закрилата на ЮНЕСКО. Екскурзията се организира се при минимум 10 участника. Цената включва транспорт с автобус и екскурзоводско обслужване на български. Входната такса за манастира в Баталя, която е около 10 евро, се заплаща на място. Завръщане в Лисабон. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – 26.12.2024: Закуска. Свободно време. По желание – факултативна полудневна програма за посещение на статуята на Исус Христос Спасител, разположена на хълм на брега на р. Тахо и наподобяваща Корковадото в Рио де Жанейро. В основата на монумента има параклис, а до върха се стига с асансьор, откъдето си открива неописуемо красива гледка (билетът за асансьора, който е около 8 евро не е включен в пакетната цена на програмата). По пътя за статуята се минава по най-впечатляващия мост над р. Тахо – моста “25-ти април”, който прилича на „Голдън Гейт“ в Сан Франциско. Програмата е с доплащане 125 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Организира се при минимум 10 участника. Цената включва транспорт с автобус и екскурзоводско обслужване на български и не включва входни такси. Завръщане в Лисабон. 15:00 ч. - трансфер до летището. 18:00 ч. - 23:55 ч. полет ЛисабонСофия.

Забележка: Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела.


=============================================================ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Екскурзии - Португалия |  Екскурзии - Лисабон |  Коледни оферти 2024 - Португалия |  Коледни оферти 2024 - Лисабон

Избрани оферти