Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Екскурзия в Дубай и Шри Ланка, с почивка на Малдиви

Номер на оферта

/

100225

Дати & цени

27 април 2024 г. - Цена от 3269 €

Цената включва

Самолетен билет София - Дубай - Коломбо / Мале - Дубай - София с включени летищни такси и кетъринг с АК „Флай Дубай“, с включен ръчен багаж до 7 кг. и чекиран до 20 кг.;
Самолетен билет Коломбо – Мале с с включен ръчен багаж до 7 кг. и чекиран до 20 кг.;
Всички трансфери по целия маршрут;
3 нощувки в Дубай в хотел Elite Byblos Hotel 5* на база закуска с пълна екскурзионна програма;
4 нощувки в Шри Ланка на база закуска и вечеря с екскурзионна програма в 5 града и техните забележителности;
3 нощувки на Малдиви в хотел Bandos Island 4* на база All inclusive;
Целудневна обзорна обиколка на новия Дубай с екскурзовод на български език;
Включено посещение на The View At The Palm - 360 градуса панорамна гледка на Палмата;
Включено посещение на „Рамката“ /Dubai Frame/ - 360 градуса панорамна гледка към старата и новата част на Дубай;
Полудневна обзорна обиколка на стария Дубай с пазарите и обяд на блок маса;
Джип сафари в пустинята с вечеря на блок маса;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро;
Представител водач, който ще помага с превода на български език по време на цялото пътуване;
Обслужване на български език по време на екскурзиите в Дубай от професионални, лицензирани гидове.
Обслужване на английски език с превод на български по време на пътуването в Шри Ланка и престоя на Малдиви.

Цената не включва

Виза за Шри Ланка – 52 USD – заплаща се предварително от България, а се поставя на летището при пристигането в Коломбо, Таксата за виза задължително се добавя към договора и се плаща при доплащането като стойността се изчислява по курса на БНБ в деня на доплащане. При промяна на таксата за виза от страна на правителството на Шри Ланка, записаните ще бъдат уведомени своевременно Туроператорът генерира електронно разрешение за пътуване (ETA), което се получава онлайн предварително и самата виза се поставя в паспорта при кацане на летище в Шри Ланка.
Разходи от личен характер;
Напитки и хранения извън посочените по програмата;
Застраховка „Отмяна от пътуване“ по желание на клиента: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, включително и COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва най-късно до 5 календарни дни, считано от датата на договора и внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия ориентировъчно е около 5% от застрахованата сума. Повече информация в офиса на фирмата.
Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи в Шри Ланка – около 25 USD на човек за цялата програма. Таксата за бакшиши задължително се добавя към договора и се плаща при доплащането, като стойността се изчислява по курса на БНБ в деня на доплащане.;
Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по 15 дирхама (около 7,50 лева)

Програма на пътуването

Дубай, Шри Ланка и Малдиви. Включени всички екскурзии с All Inclusive на Малдиви

София-Дубай-Коломбо-Сигирия- Кандалама с природен парк „Миннерия-Дамбулла-Матале-Пераденя-Канди-Коломбо- Малдиви -Дубай-София

12 дни/ 10 нощи - 3 нощувки в Дубай, 4 в Шри Ланка и 3 на Малдивите

ДАТИ:
27.04 - 08.05.2024 - ограничени места!

ЦЕНА на човек в двойна стая: 3269 евро / 6393 лева

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО В ПРОГРАМАТА, БЕЗ ДОПЛАЩАНИЯ ЗА ЕКСКУРЗИИ:

# Удобни полети с авиокомпания „Fly Dubai“ до Дубай, Коломбо и Мале!
# Настаняване в квартал Al Barsha буквално до емблематичния Mall of the Emirates на булевард Шейх Зайед, до метростанция и множество магазини и ресторанти за бързо хранене, с удобна локация един от водещите градски хотели Elite Byblos Hotel 5*.
# Включена целодневна обиколка на Дубай с посещение наблюдателна площадка на Палмата от 240 метра височина The View At The Palm и посещение на Dubai Frame (Рамката)!
# Включена панорамна обиколка на стария автентичен Дубай и златния пазар с обяд в местен ресторант!

--------------------------------------------

ПРОГРАМА

1 ДЕН
СОФИЯ - ДУБАЙ
Среща на летище София /Терминал 2/ в 12:00 ч. с представителя на туроператора. Полет за Дубай в 14:25 ч. с авиокомпания Флай Дубай. Пристигане на летище „Дубай Интернешънъл Еърпорт” в 21:25 ч. Посрещане от представителя и екскурзовода в Дубай на български език, трансфер и настаняване в Elite Byblos Hotel 5*. Нощувка.

2 ДЕН
ДУБАЙ, Закуска
Закуска. От 10:00 часа: Целодневна туристическа обиколка на Дубай с екскурзовод на български език и включено посещение The View At The Palm – 360 градусова панорамна гледка на Палмата от 240 метра височина и посещение на Рамката (включена в цената).
Днес ще научите за историята, културата, най-мащабните проекти в света, както и ще видите едни от най-интересните забележителности на Дубай.
Обиколката ни ще започне от новата част на Дубай, където ви очаква поредица от архитектурни фантазии, превърнати в реалност - интересен контраст между уважаваните стари традиции и ултрамодерния лукс и много цветя в сърцето на пустинята.
Ще се отправим към новия бляскав квартал Дубай Марина /Dubai Marina/, за да спрем за фото-пауза до забележителния спираловиден небостъргач с 90-градусово усукване – КайЕн Тауър.
Следващата ни дестинация е остров Палм Джумейра /The Palm Jumeirah/. Ще преминем по стъблото на Палмата и ще спрем за фото-пауза на красивото крайбрежие „The Pointe“ откъдето се открива най-красивата гледка към великолепния и луксозен хотел „Atlantis The Palm”.
За да добиете пълна представа за този грандиозен проект за създаването на 5,72 km? изкуствена суша във водата, ще посетим най-новата атракция на Дубай, намираща се на 52-рия етаж в търговския център “Nakheel Mall“ - The View At The Palm – 360 градусова спираща дъха панорамна гледка на остров Палм Джумейра и красотата на Арабския залив от 240 метра височина.
Обиколката ни ще продължи в посока старата част на Дубай, преминавайки около Мадинат Джумейра /Madinat Jumeirah/ или както го наричат, „Арабската Венеция”. Ще спрем за фотопауза пред 7-звездния хотел Бурж ал Араб /Burj al Arab/.
Отправяме се към една от красивите забележителности на Дубай - „Рамката“ / Frame Dubai /, която бе открита официално на 1 януари 2018 г. в красивия парк Zabeel. Проектът разказва историята на миналото, настоящето и бъдещето на Дубай. Двете 150-метрови стъклени кули са свързани с 93-метров частично прозрачен мост, където посетителите могат да се насладят на забележителна 360-градусова панорама на града. Северът показва забележителностите на стария Дубай - Дейра и Бур Дубай, а на юг се ще видите модерните търговски центрове и популярните небостъргачи.
Обиколката ни ще продължи и приключи емблематичния Дубай Мол.
По желание и срещу допълнително заплащане билет за наблюдателната площадка за Бурж Халифа „At the top” ( 124-и етаж ). – Цена 55 EUR/107 лева възрастен/дете
Изключително усещане е да се изкачите за 124 секунди до 124-ти етаж на върха на най-високата конструкция, строена някога. Със своите 828 м и 206 етажа, последният от които на 626-тия метър, Кулата на Халифа, както в превод от арабски означава Burj Khalifa, държи рекорда „най“ за постижения в повече от 14 категории. В най-високата си точка кулата се люлее хоризонтално, като прави трептения с дължина 1,5 метра. Свободно време в мола до обратен трансфер към хотела. Нощувка.

3 ДЕН
ДУБАЙ, Закуска и вечеря
Закуска. Свободно време и джип Сафари в пустинята (включена в пакетната цена).
Следобед от 15:00 часа: - Джип сафари в пустинята с вечеря на блок маса (включено в цената).
Тази екскурзия е перлата в короната на вълнуващите приключения в Дубай. Неописуемо удоволствие ще ви достави това офроуд преживяване, тази дива езда по червените пясъчни дюни. Срамежливо залязващото слънце ще добави мека светлина и романтика, а пустинният пейзаж ще ви приканва да навлезете все по-дълбоко и по-дълбоко в сърцето на пустинята. Ще спрете сред червените дюни, за да опитате вкуса на арабското кафе и гостоприемството към странника. След залеза на слънцето ще пристигнете в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята под открито небе. Тук ще може да нарисуват ръцете ви с къна, да пушите шиша /наргиле/, да яздите или просто да се снимате с камила - всичко това на фона на арабска музика и бели денс.
Полезна информация за екскурзията: Начало на екскурзията: 15:00 часа. Продължителност: около 5 часа. Сафари джиповете ще ви вземат от вашия хотел. Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год. сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. За ваше удобство носете лека връхна дреха и шал.

4 ДЕН
ДУБАЙ – КОЛОМБО - НЕГОМБО (ШРИ ЛАНКА), Закуска и обяд
Закуска. Напускане на хотела около 10:30 часа.
От 11:00 часа: Полудневна екскурзия на стария автентичен Дубай и златния пазар с обяд в местен ресторант (включено в цената).
Обиколката ни ще започне с Арабската приказка, която бавно ще ви пренесе към старата част на Дубай в кварталите Дейра и Бур Дубай, за да усетим аромата и колоритноста на Арабския свят. Тук ще видите крепостта Al-Fahidi - разположен в южната част на Дубай, в района на Ал Сук Ал Кабир, който е изпълнен с енергична търговия и е близо до двореца на владетеля. Тя е построена през 1787 г., като помещение на монарха и крепост на отбраната, тъй като е разположено на границата на градския Дубай по онова време. По-късно това укрепление се превръща в арсенал за артилерия и оръжия. Използва се и като затвор за престъпниците. Това укрепление е реновирано по време на управлението на покойния шейх Рашид бин Саид Ал Мактум. Тя е открита през 1971 г. (годината, в която се е формирала федерацията), да бъде официален музей, който показва историята на Дубай и оригиналното му наследство. През 1995 г. е създаден друг подземен музей, който е добавен към старата крепост. Ще добиете представа за живота на местните, такъв, какъвто е бил преди откриването на нефта и преди Емирствата да станат синоним на технически бум и място от бъдещето. Разходката ще продължи с посещение на стария район Бастакия /Bastakiya/. Това е въщност историческата част на Дубай, където се намират най-старите постройки и крепостни стени на града. Тук ще видите специфичните за арабския свят вятърни кули за охлаждане, които стърчат над всяка къща и играят ролята на естествени климатици. Ще направим кратка разходка и по Форт Ал Фахиди. Ще попаднем в лабиринт от малки криволичещи улички с търговци подканващи ви да закупитe всичко, върху които погледа ви се спре.
Ще продължим разходката, като преминем от другата страна на Дубай крийк, естественият воден път, който разделя града на две части – Дейра и Бур Дубай. Ще изпитате интересната емоция да плавате за кратко с традиционното водно такси, лодка „абра”. Разходката продължава с пазара на подправките, парфюмите и популярния „Златен пазар”. Тук ви очаква пъстра смесица от ухание на подправки, изобилие от ядки, сладки арабски аромати, а златарските работилници ще ви оставят безмълвни с пищните бижута и изкусната им изработка. В края на разходката ще посетите и магазин, в който ще можете да изберете и закупите различни сувенири, а след това ви очаква вкусен обяд в местен ресторант. Свободно време.
В 16:00 часа, трансфер до летище Дубай за полет до Коломбо в 18:55 часа. Продължителност на полета 4 ч. 35 мин.
Кацане в Коломбо в 00:55 ч. местно време след полунощ. Посрещане от представител на местната фирма и трансфер до хотел Goldi Sands Hotel 4* или подобен в близост до Негомбо (около 1,15 мин). Нощувка.

5 ДЕН
НЕГОМБО - ДАМБУЛЛА ( 140 км/ около 3 ч.), Закуска и вечеря
Закуска. Отпътуване за Дамбула. Мястото е известно с едноименния будистки скално-пещерен храм, построен през 1 век преди н.е. от крал Валагамбаху, част от Световното и културно наследство на ЮНЕСКО. Това е най-впечатляващият пещерен храм в Шри Ланка. Комплексът е разположен на върха на планината, на височина 350 м и се състои от пет отделни пещери с над 2000 кв. м. стени и тавани, покрити със стенописи. Това е най-голямата открита досега в света изрисувана площ. Тук ще видите над 130 статуи на Буда. Най-голямата от тях е колосална фигура, гравирана в скалата, с размери над 14 м. Настаняване в хотел Amaya Lake Hotel 4* или подобен в Дамбула. Вечеря и нощувка.

6 ДЕН
ДАМБУЛА – СИГИРИЯ – ДАМБУЛА, Закуска и вечеря
сигирия*Рано сутринта, на изгрев слънце, отпътуване за Сигирия - една от най-интересните природни и исторически забележителности на Шри Ланка – дом на „Крепостта в небето”, наречена още Лъвската скала, заради статуята на огромен лъв, който стои на входа на крепостта, извисяваща се отвесно на повече от 150 метра. С добре запазения си градски център от първото хилядолетие, с комбинацията от сгради и градини, пътеки, водни резервоари, съчетанието от симетрични и асиметрични елементи, използването на различни нива на хоризонтално и вертикално планиране, крепостта е красноречив пример за архитектурните традиции на Шри Ланка.
Връщане в хотела и закуска.
Отпътуване за старата столица Полонарува /70 км, около 1 час и 30 минути/
Полонарува е средновековната столица на Шри Ланка и в течение на много години той е бил резиденция на владетелите на страната. Неслучайно някогашната столица е смятана за най-добре планираната археологическа местност в Шри Ланка, а красотата й е призната от всеки, който е имал щастието да се изправи пред този удивителен пейзаж. Археологическите разкопки са започнати в началото на XX в., а главната забележителност е каменният храм Гал Вихара - най-известния храм в Шри Ланка. Той е изсечен в скалите и до така създадените изкуствени пещери е положена монолитна статуя на лежащ Буда, която е дълга цели 15 м. Друга забележителност на старинния град е храмьт, известен с прозвището Ланкатилака или „бисерьт на Цейлон", пред чиито гигантски статуи човек може да се почувства като мравка.
Връщане в хотел Amaya Lake Hotel 4* или подобен в Дамбула. Вечеря и нощувка.

7 ДЕН
ДАМБУЛА - МАТАЛЕ - ПЕРАДЕНИЯ – КАНДИ, Закуска и вечеря
Закуска. Отпътуване за последната кралска столица на Шри ЛанкаКанди и попътно посещение на „Градината на подправките” в Матале. Тук ще се запознаете с огромното разнообразие от ароматни растения и процеса на отглеждането им. Разбира се, ще имате възможност и да си закупите от това богато разнообразие и ще научите в приготовлението на кои храни и как да ги използвате.
Продължаване за Канди (около 1 час) - древната кралска столица на Шри Ланка, свещено място за будистката вяра. Скрити зад планини и джунгли, над 200 години Канди и Сингалските крале давали успешен отпор на португалците, докато в 1815 г., градът капитулирал пред англичаните. В миналото името на Канди се свързвало с представата за разкош и великолепие. Тук пред вас ще оживеят много от легендите, традициите и фолклора, свързани с митичния град, известен преди всичко със своята удивителна реликва - Свещеният зъб на Буда, който се съхранява в храма Далада Малигава (включва посещението на храма).
Канди е оживен малък град, носещ спокойната атмосфера на светостта. Но при пълнолуние през юли или август всяка година той избухва във вихъра на вековния и шумен десетдневен фестивал, наречен Есала Перахера. Пет нощи не спират церемониите и танците пред петте главни будистки и хиндуистки храма. След това, на шестата нощ, тръгват шествията от светилищата към Далада Малигава (Храма на зъба). Всяка вечер те стават все по-пищни и грандиозни, с костюмирани танцьори, барабанисти, музиканти, акробати и артисти, които ходят на кокили, размахват цветни ленти, танцуват с бичове и жонглират с факли, всичко това на фона на десетки слонове, нашарени и загърнати с обсипани в светлинки наметала. За финалната процесия всички изпълнители, както и повече от сто слона, се събират заедно, водени от най-големия мъжки слон, който носи върху главата си копие на светия реликварий.
Посещение на Кралската ботаническа градина Пераденя, разположена на 147 акра площ. Началото е поставено в 14 в. и в миналото е любима градина за разходки на Кралете на Гампола и Канди, а днес може да се видят повече от 5000 вида дървета, растения и храсти, включително някои редки и ендемични видове, представители на флората на тропическия климатичен пояс. Тук можете да се порадвате и на популярните сред туристите „Градина на подправките” и „Градина на орхидеите”.
Ще видите и 5 –те Палмови булеварда, като най-ранно засадения и най-висок е Кралския палмов булевард (1905 год.)
Ще бъдете впечатлени и от от срещата с Lodoicea, растителен вид, известен като морски кокос, Коко де Мер или двойния кокосов орех. Видът е ендемичен и идва от Сейшелските острови. Дървото расте над 30 м височина. Двудомно е, което означава, че мъжките и женски цветове са разположени на различни растения. Зрелият плод е 40-50 см в диаметър, тежи 15-30 кг, и съдържа най-голямото семе в света. Връщане в Канди. Вечеря и нощувка.
Вечеря и нощувка в хотел Amaya Hills 4* или подобен в Канди.

8 ДЕН
КАНДИ - КОЛОМБО - МАЛЕ (МАЛДИВИ), Закуска и вечеря
Закуска. Отпътуване за Коломбо. Панорамна туристическа обиколка на града с автобус.
Пулсиращият метрополис Коломбо, разположен в западната част на островната държава е и турбината, която генерира 50% от БВП на страната. Коломбо е най-големият град в Шри Ланка и бивша административна столица и се намира в непосредствена близост до настоящата административна столица Шри Джаяварданапура Коте. Благодарение на стратегическото местоположение на кръстопътя между важни морски търговски пътища, идващи от изток и запад, още преди 2000 години Коломбо е прочуто пристанище сред древните търговци. Градът придобива статута на столица, когато през 1815 г. островът е колонизиран от Британската империя. Коломбо запазва статута си и при обявяването на независимостта на нацията през 1948 година. През 1978 г., когато административните функции са били преместени в Шри Джаяварданапура Коте, Коломбо е обявен за търговска столица на Шри Ланка. Днес това е един забързан и оживен град, предлагащ пленяващото съчетание от модерен живот и колониална атмосфера, символизираща богатото минало на страната. Ще останете очаровани от пъстрата смесица на историческото наследство на града, в съчетание с пулсиращата модерност и урбанистичен пейзаж.
Отпътуване към летището в Коломбо за полет до Мале (около 3 часа). Излитане в 20:15ч., кацане в Мале в 21:25ч. Посрещане от представител на посрещащата ни агенция в Мале и трансфер с бърза лодка до хотел Bandos Island 4*. Вечеря. Нощувка.

9 ДЕН
МАЛДИВИ, All inclusive
All Inclusive. Свободно време за плаж и допълнителни плажни активности.
Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. Вече сте далеч от шума и стреса, вече сте на вашето място, мечтания остров, мечтания залив, един романтичен филм и като по чудо вие сте главните герои. Разходете се из вашия почти безлюден остров, милвайте водите на топлия океан, гмурнете се в тази жива вода, дом на повече от 700 вида риби. В открития океан можете да срещнете делфини, акули, гигантски скат.

10 ДЕН
МАЛДИВИ, All inclusive
екскурзия до шри ланкаAll inclusive. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

11 ДЕН
МАЛДИВИ, All inclusive
Освобождаване на стаите до 12 ч. на обяд и оставяне на багажа в стаята за багаж на рецепция. Свободно време за плаж до късния следобед и трансфер с бързоскоростна моторна лодка до летище Мале. Полет от Малдиви до Дубай в 23:30 ч. Каца на летище Дубай в 03:10 ч. на следващия ден.

12 ДЕН
ДУБАЙ – СОФИЯ
Кратък престой на летището в Дубай до полета за София в 09:40 ч. Каца на летище София в 13:25 ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание с авиокомпании „Fly Dubai“:
Дата 17.02 – 28.02.2024
17.02 СОФИЯ (SOF) 14:25 часа ДУБАЙ (DXB) 21:25 часа 04:55 часа
20.02 ДУБАЙ (DXB) 18:55 часа КОЛОМБО(CMB) 00:55 часа 03:35 часа
27.02 MALE (MLE) 23:30 часа ДУБАЙ (DXB) 03:10 часа + 1 ден 04:00 часа
28.02 ДУБАЙ (DXB) 09:40 часа СОФИЯ (SOF) 13:25 часа 05:25 часа

Дата 27.04 – 08.05.2024
27.04 СОФИЯ (SOF) 16:10 часа ДУБАЙ (DXB) 22:10 часа 04:55 часа
30.04 ДУБАЙ (DXB) 18:55 часа КОЛОМБО(CMB) 01:10 часа 03:35 часа
07.05 MALE (MLE) 23:40 часа ДУБАЙ (DXB) 03:10 часа + 1 ден 04:00 часа
08.05 ДУБАЙ (DXB) 10:45 часа СОФИЯ (SOF) 15:15 часа 05:25 часаЗабележка! Часовете на полетите са обявени в местно време на отделните дестинации!

Вид използван транспорт: Самолет, Автобус, Джип, Лодка

Забележки:
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.85 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 10.
Срок за уведомление за недостигнат брой: 30 дни преди датата на отпътуване
При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Обединените Арабски Емирства, Шри Ланка и Малдивите.
Туроперторът си запазва правото на промяна на обявените хотели по програмата с други, които са идентични по качество и категория.
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми, в случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 60 дни преди датата на пътуване: без неустойка.
от 59 дни до 30 дни до датата на пътуване: неустойка в размер на внесения депозит.
при по-малко от 30 дни от датата на пътуване: 100% от целия договор.
Смяна на име до 15 дни преди пътуване: без неустойка.
Анулации без неустойка и връщане на суми:
При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична или военна обстановка, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни полети и не по-късно от 10 дни преди датата на тръгване, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Условия за записване:
Копие от задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Депозит в размер на 1500 евро на човек.
Доплащане до 30 дни преди заминаването.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти