Начало / Екскурзии / Екскурзии - Абу Даби

Абу Даби и Дубай - включени екскурзии - хотели 3*!

Номер на оферта

/

119390

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Дубай – София с директен полет с Fly Dubai;
Летищни такси;
Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
5 нощувки със закуски в Ibis AL Rigga 3* или подобен в Дубай;
2 нощувки със закуски в Ibis Abu Dhabi Gate Hotel 3* или подобен в Абу Даби;
Целодневна екскурзия на Дубай, посещение на Малката Венеция на Дубай – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на града – The Frame “Рамката“ с вкл. входна такса и екскурзоводско обслужване на български език;
Целодневна екскурзия на Абу Даби – с включено посещение на музеят Лувър;
Трансфер летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR и асистанс с ДЗИ;
Представител на туроператора с български език за целия престой;
Включена застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Цената не включва

Целодневна екскурзия – посещение на Бурдж Халифа, Танцуващите фонтани и Дубай Мол, с вкл. еднопосочен трансфер и билет за посещение на 124-ти и 125-ти етаж на Бурдж Халифа – 55 EUR;
Вечерен круиз Dubai Marina – арабска галера и вечеря – 65 EUR / 55 EUR за дете до 11,99 г;
Сафари с джипове, яздене на камили и ориенталско шоу в пустинята на Дубай – 60 EUR / 50 EUR за дете до 11,99 г.;
Посещение на Градината на чудесата Miracle Garden и Градината на пеперудите Butterfly Garden - 55 EUR / 45 EUR за дете до 11,99 г;
VIP Дубай с яхта – 65 EUR / 60 EUR за дете до 11,99 г;
Посещение на Аквариума и подводният зоопарк в Дубай Мол – 45 EUR за възрастен / 35 EUR за дете до 11,99 г.;
По желание доплащане за пакет вечери или обяди – 230 BGN/човек. Клиентите могат за изберат между обяд и вечеря, съобразявайки със заявените от тях екскурзии. *Студена вечерята в деня на пристигане.;
Цените са калкулирани с параметри 650 USD/тон;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;
Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв. от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Програма на пътуването

АБУ ДАБИ И ДУБАЙ

+ Целодневна екскурзия на Дубай, разходка из красивият квартал Малката Венеция – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на Дубай – The Frame “Рамката“

и

Включена в пакетната цена: Целодневна екскурзия – Абу Даби с включено посещение на Джамията Шейх Зайед и входен билет за музеят Лувър

С включена безплатна застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ

-------------------

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

Ibis Al Rigga 3*, Premium

https://ibis-al-rigga.hotels-in-dubai.org/en/

IBIS ABU DHABI GATE HOTEL 3*

https://www.accorhotels.com/gb/hotel-6949-ibis-abu-dhabi-gate/index.shtml

-----------------------

Днес Дубай е един от най-луксозните градове в света. Тук се намират най-големият мол в света, най-високата сградата в света, най-луксозният хотел в света. Дубай се стреми да бъде „най“ във всичко и да впечатлява света с по-високи и по-скъпи сгради и определено успява.

Абу Даби е най-голямата от седемте перли в огърлицата на Обединените Арабски Емирства и се намира само на около 100 км. от Дубай. Това е най-богатото емирство и именно на неговия петрол страната дължи днешния си възход. Построено на естествен, остров Емирство Абу Даби е известно със своята богата зеленина.

-----------------------------

8 дни / 7 нощувки

ДАТИ И ЦЕНИ на човек в стандартна стая на база нощувка със закуска, с включени летищни такси. За ранни записвания до 04.08.2020 г.:

ЕСЕН 2020:

19.10 – 26.10.2020 г.: 1088 лв. вместо 1388 лв.*
*СУПЕР ПРОМО – ОТСТЪПКА 300 ЛЕВА ЗА ДАТА 19.10. Офертата е валидна до 15.07. или до изчерпване на промоционалните места.


26.10 – 02.11.2020 г.: 1288 лв. вместо 1388 лв.

02.11 – 09.11.2020 г.: 1288 лв. вместо 1388 лв.

09.11 – 16.11.2020 г.: 1288 лв. вместо 1388 лв.

23.11 – 30.11.2020 г.: 1288 лв. вместо 1388 лв.

30.11 – 07.12.2020 г.: 1288 лв. вместо 1388 лв.

07.12 – 14.12.2020 г.: 1288 лв. вместо 1388 лв.



=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛИТЕ

Ibis Al Rigga 3*, Premium
https://ibis-al-rigga.hotels-in-dubai.org/en/

Хотел с отлични отзиви от нашите клиенти и топ локация

Местоположение
Удобно разположен в квартал Al Rigga в Дубай, този хотел от веригата Ibis предлага изгодни помещения за настаняване, фитнес център и безплатен паркинг. Метростанция Al Rigga се намира на 5 минути пеша от хотела.

Стаи
Всички семпли, но комфортно обзаведени стаи за гости са оборудвани с легла Sweet Bed by Ibis, безплатен Wi-Fi и телевизор с плосък екран и сателитни канали. Всяка стая разполага с климатик и самостоятелна баня със сешоар.
Ресторант
Разполага с ресторант, предлагащ международна храна 24 часа в денонощието и бар за отпускаща напитка след хранене. В района около хотела има много ресторанти и магазини.

----------------

IBIS ABU DHABI GATE HOTEL 3*
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-6949-ibis-abu-dhabi-gate/index.shtml

Местоположение
Тризвездният хотел Ibis Abu Dhabi e 20 етажна сграда, с изглед към потока. Той е разположен в района на Al Maqtaa. Остои на 15мин от центъра и е в близост до всички основни бизнес центрове и ключови атракции за отдих в Абу Даби. Също така се намира в близост до летището наАбу Даби, националния изложбения център на Абу Даби (ADNEC), водния парк Yes Island, където можете да се отдадете на водни изкушения и удоволствия, и магистралата за Дубай. Развлекателият парк Ferrari World е едва на 20 минути. Хотелът разполага с много нововъведения като оналйн чек ин и Акор Прес. В хотела се предлага и платен трансфер до летището, както и безплатен Wi – Fi във всички общи части и стаи, закрит паркинг и камериерски услуги. Ibis Abu Dhabi е идеален както за бизнес гости, така и за туристи.
Само на крачка разстояние от от Голямата Джамия Шейх Зайед, хотелът се намира в модерния град Абу Даби, който е културното сърце на Обединените Арабски емирства. Посещавайки Manarat al Saadiyat ще имате възможност да откриете градския културен център или пък може да посетите болницата Фалкон. Ако пазаруването е вашата стихия може да посетите и Yas Mall. Или пък може да се разходите до Corniche, където е идеалното място за разходка, когато слънцето залязва.

Стаи
На разположение на гостите има 252 индивидуално оформени, модерни, просторни и комфортни стандартни стаи, от които 217 са за непушачи, 2 стаи са за хора с ограничена подвижност и 42 апартамента с 1 спалня и кухня, денонощен рум-сървиз и сейфове. Всички стаи са оборудвани с LCD телевизор с плосък екран и сателитни канали. Баните в хотела са с душкабина или вана. За нуждите на семейства с малки деца, хотелът разполага и с бебешка кошара.

Удобства
Хотелът разполага и със зала за срещи. Площта й е 150 кв.м. и побира 60 души.
Гостите могат да посетят еклектичното кафене Belgian, модерния и все пак традиционен италиански ресторант Gabbiano и денонощния лаундж Fusion. В ресторант Wok&Co всяка сутрун от 06:30 до 10:30 часа се сервира обилна и пълноценна закуска на шведска маса. За обяд можете да се насладите на богата международна шведска маса и индийска кухня в ресторант Horizon.
В съседния хотел срещу допълнителна такса гостите могат да ползват открития басейн на 2-ия етаж с детско отделение, сауна, джакузи, мароканска баня, парна баня и спа център.

=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН-1

Среща на Терминал 2, летище София, два часа преди полета. Директен полет до Дубай. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер - около 10 минути. Настаняване. Нощувка.

ДЕН-2

Закуска. Информационна среща с Вашия представител.

Целодневна екскурзия на Дубай и посещение на Малката Венеция на Дубай – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на Дубай – The Frame “Рамката“ с вкл. входна такса и екскурзоводско обслужване на български език;
Свободно време. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия по желание:

Целодневна екскурзия: Бурдж Халифа и „Танцуващите фонтани“ и Дубай Мол, с включена входна такса за посещение на 124-ти и 125-ти етаж на Бурдж Халифа и еднопосочен трансфер.
Полудневва екскурзия до Аквариума и подводният зоопарк в Дубай Мол
*Двете екскурзии могат да бъдат заявявани едновременно;

Свободно време. Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време за плаж или екскурзии по целание:

Градината на чудесата Miracle Graden + Градината на Пеперудите Butterfly Graden – Първият и единствен музей в света посветен на пеперудите.
Вечерен круиз Dubai Marina - Арабски кораб галера
Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

Сутринта – VIP Дубай с яхта.
Следобедно-вечерна екскурзия: Сафари с джипове в пустинята на Дубай, яздене на камили, обяд или вечеря с ориенталска шоу програма.
Свободно време. Нощувка.

ДЕН-6

Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Абу Даби.

Целодневна екскурзия до Абу Даби с включено посещение на Джамията Шейх Зайед и входен билет за музеят Лувър.
Настаняване в избраният хотел в Абу Даби. Нощувка.

ДЕН-7

Закуска. Свободно време за плаж или самостоятелно разглеждане на забележителностите на Абу Даби.

Нощувка в Абу Даби.

ДЕН-8

Закуска. Освобождаване на хотела. Ранен тансфер до летище Дубай за полет до България. Кацане на летище София, Терминал 2. Продължителност на трансфер – около 1.30 минути.


=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Целодневна екскурзия на Стария Дубай, Модерен Дубай и Арабските пазари, посещение на Малката Венеция на Дубай – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на града – The Frame “Рамката“
Включена в цената
Ще имате възможност да се насладите на смесица от култури между новият и стар град на Дубай. Най-модерната и най-желана туристическа дестинация ще ви поднесе много и неочаквани изненади. Обиколката започва със спирка за разглеждане на известният квартал Джумейра (Jumeirah) и плажа с прекрасна гледка. Фото пауза за снимки в близост до 7 * хотел Бурдж Ал Араб. Свободно време за обяд. След това групата ще продължи към района Medinat Jumeirah или по известен като Малката Венеция (реплика на старият град Арабия). Посещение на известният пазар намиращ се в района, известен с единственият банкомат в света, които вместо с банкноти се разплаща със златни бижута. Ще имате възможност за свободно време и снимки. Разходката ще продължи към прекрасният Палмов остров, където ще имате възможност да разгледате невероятният проект за милиарди долари на хотел Атлантик. Програмата продължава към най-високата града в света – Бурдж Халифа, в основата на която се намира и най-големият търговски център в света Дубай Мол. Следва посещение на най-новата атракция на Дубай „Рамката“ – The Frame. Обиколката ще приключи с разглеждане на най-старият пазар в Дубай – Gold Souq, представляваща голям пазар за злато и златни бижута, както и Spice Soup представляващ пазар за подправки от цял свят.
Продължителност на екскурзията: около 8 часа
Ние препоръчваме да носите със себе си: удобни дрехи и обувки, слънчеви очила, камера или фото-апарат.

Цената включва: целодневна екскурзия на Стария Дубай, Модерен Дубай и Арабските пазари, посещение на Малката Венеция на Дубай – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на града – The Frame “Рамката“ с вкл. входна такса и екскурзоводско обслужване на български език;
Цената не включва: разхофи от личен характер;

Целодневна екскурзия до Абу Даби, с посещение на Джамията Шейх Зайед и с вкл. входна такса за най-новията атракция на Абу Даби
Включена в цената
Отпътуване за Абу Даби около 08:00 ч. Абу Даби е най-голямата от седемте перли в огърлицата на Обединените Арабски Емирства и се намира само на около 100 км. от Дубай. Макар, че не блести колкото Дубай, не бива да бъде подценявана. Това е най-богатото емирство и именно на неговия петрол страната дължи днешния си възход. Построено на естествен, остров Емирство Абу Даби е известно със своята богата зеленина. Нашата първа спирка по програмата ще бъде най-голямата джамия в Обединените Арабски Емирства - „Шейх Зайед“, и 3-та по големина в света. Джамията е кръстена на първият президент на Обединените Арабски Емирства шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян, чиято гробница също се намира там. Дизайнът на джамията е вдъхновен от мавританската и монголската храмова архитектура и по-специално от джамията Хасан II в Казабланка и Бадшахи в Лахор, повлияла пряко в разпределението и разположението на купола. Нейните извити арки символизират мавританската архитектура, а минаретата са класически арабски. Интериора и екстериора на Голямата джамия най-добре се описват като смесица от арабски, мавритански и монголски стил. След разглеждането на Джамията, разходката продължава към великолепният Emirates Palace Hotel, който е построен в Арабски стил. До хотелът групата ще спре за фото-пауза, след което продължаваме към Президентският дворец, преминавайки през най-известната улица на Абу Даби. След фото паузата, групата ще продължи към най-новата атракция на Абу Даби – известният музей Лувър, новоткрит в края на 2017-та година. Музеят е първият клон на световноизвестния музеен дворец Лувъра в Париж, Франция. Експозицията започва с 600 експоната, половината от които са собствени. Сред експонатите на арабския Лувър са изложени картини на Ван Гог, Моне, Леонардо. Следва посещение на традиционното селище (Heritage Village), където ще станете свидетели как хората са живеели в миналото, преди Абу Даби да се превърне в най-богато емирство и столицата на петрола.

Цената вкючва: транспорт; екскурзоводска беседа на български език; входна такса за музей „Лувър“ и Джамият Шейх Зайед.
Цената не включва: разходи от личен характер.

ВАЖНО: Моля, да имате предвид: При посещение на джамия "Шейх Зайед" има изисквания за облеклото, които се спазват строго: мъже — дълги панталони, тениски или ризи с къс/дълъг ръкав; жени — дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с къс/дълъг ръкав, шал за главата. Не се допускат тесни и прилепнали по тялото дрехи, както и прозрачни дрехи! При нарушаване на препоръките, няма да бъдете допуснати за посещение на джамията.
Продължителност на екскурзията: около 8 часа.

Целодневна екскурзия - Бурдж Халифа и „Танцуващите фонтани“ и Дубай Мол, с включена входна такса за посещение на 124-ти и 125-ти етаж на Бурдж Халифа и еднопосочен трансфер
55 евро за възрастен и за дете до 11.99 г.
Наблюдателната площадка "At The Top" се намира на 124-ти етаж на кулата Бурдж Халифа и предлага невероятна панорама към града. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж. Дизайнът на Бурдж Халифа е базиран на комбинираните геометрични компоненти, характерни за ислямската архитектура. В дизайна на сградата има включени архитектурни и културни елементи, характерни за региона. Y - образната основа е идеална за хотелски и жилищни сгради, тъй като чрез нея се постигат максимален брой стаи с външен изглед и максимално оползотворяване на слънчевата светлина. Сградата се състои от три компонента, разположени около централно ядро. В най-високата си точка кулата се люлее хоризонтално. Стъклените стени на панорамната площадка осигуряват поглед на 360 градуса към целия град, пустинята и океана. Пеещите фонтани са разположени в езерото в Burj Khalifa. Височината на водната струя достига до 150 метра. Над 6600 светлини и 25 цветни прожектори създават уникален визуален спектакъл от над 1000 абстрактни атракции. Часове на представленията: на всеки 30 минути от 18:00 ч. до 23:00 ч.
Продължителност на екскурзията: около 8 часа.

Цената включва: транспорт; екскурзоводска беседа на български език; вход за 124-ти и 125-ти етаж на Бурдж Халифа.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Аквариума и подводният зоопарк в Дубай Мол
45 евро / 35 евро дете до 11,99г.
Dubai Aquarium е най-големият аквариум в света. Той е разположен на партерното ниво на The Dubai Mall. Dubai Aquarium е дом за над 33,000 водни животни, включващи над 140 вида. Любими и инетерсни водни обитатели в аквариума са акулите и скатовете.
Предоставя се на туристите разходка с лодка, която дава възможнос за досег с необятната водна природа. Твърди се, че по време на пътуването сред множеството обитатели на аквариума, човек бива даряван от положителна енергия. Атракцията е подходяща за всякакъв тип посетители.

Цената включва: транспорт; входна такса.
Цената не включва: разходи от личен характер

Вечерен круиз Dubai Marina - Арабски кораб галера с шоу програма и вечеря
65 евро / 55 евро за дете до 11,99г.
Насладете се една незабравима вечер, плавайки на борда на типичен Арабски кораб-галера. Програмата включва: Двучасова разходка с галера, континентална вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай, Транспорт от и до хотела.
Ние препоръчваме да носите със себе си: връхна дреха, камера или фотоапарат.
Продължителност на екскурзията: 2 часа.

ВИП Дубай с яхта - НОВО
65 евро / 60 евро дете до 11,99г.
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Цената включва: транспорт, билет за дручасова разходка с яхта, безалкохолни напитки на борда;
Цената не включва: разходи от личен характер.
Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.

Сафари с джипове в пустинята на Дубай, яздене на камили, обяд или вечеря с ориенталска шоу програма
60 евро / 50 евро за дете до 11,99г.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която не трябва да пропукате! Вълнуващото пътешевствие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята е страхотно преживяване. Ще се озовете сред големите пясъчни дюни, след девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: транспорт от и до хотела, сърфиране по дюните, яздене на камили, временна татуировка с къна, наргилета, безалкохолни напитки, кафе и чай, вечеря на шведска маса, Арабски танци.
Продължителност на екскурзията: около 6 часа.

Цената включва: транспорт от и до хотела, сърфиране по дюните, яздене на камили, временна татуировка с къна, наргилета, безалкохолни напитки, кафе и чай, вечеря на шведска маса, Арабски танци.
Цената не включва: разходи от личен характер;

Градината на чудесата Miracle Graden + Градината на Пеперудите Butterfly Graden – Първият и единствен музей в света посветен на пеперудите
55 евро / 45 евро дете до 11,99г.
Посещение на вълшебната градина. Градината на чудесата в Дубай е най-впечатляващата и голяма градина в света с приблизително 45 милиона цветя, разположени на 72 км2 площ. Това приказно място разкрива пред очите на гостите си величествени хоризонтални и вертикални цветови гледки. Някои от растенията, посадени в Дубайската градина, никога преди не са били отглеждани в района на Персийския залив.Градината експонира разнообразие от цветя, най-популярни сред които са петуниите и невенът. Интересното е, че цветята са засадени така, че да образуват различни форми. Някои изобразяват сърца, звезди, различни видове кръгове, а има и по-мащабни фигури като пирамиди, ретро коли, мостове, водни обекти, дъговидни пътеки, цветни чадъри и множество други. Флоралните мотиви се сменят всеки сезон, така че завърналите се посетители да изпитат напълно ново изживяване. Дубай се стреми да привлече милиони туристи всяка година, като голяма част от тях изкушава с цветните градини. Чудната градина в Дубай е проектирана от Akar Landscaping и Agriculture Co. Това е същата компания, която построява и градината Al Ain Paradise край Оманската граница, която се състои от 10 милиона цветя и чийто размер може да бъде сравнен с четири футболни игрища. Екскурзията продължава към новооткритата атракция на Дубай – Градината на Пеперудите – Butterfly Gradens. Първият музей в света посветен на прекрасните и красиви насекоми. Ще имате възможност да се разходите из красивата градина, заобиколени от над 35 000 екземпляра. На площ от 4500 кв. м. ще посетите 9 куполообразни павильона, като във всеки един от тях се поддържат специални атмосферни условия, максимално близки до намиращите се в него видове.
Ние препоръчваме да носите със себе си: удобни дрехи и обувки, слънчеви очила, камера или фото-апарат.
Продължителност на екскурзията: 6 часа.

Цената включва: транспорт; екскурзоводска беседа.
Цената не включва: разходи от личен характер.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание (часовете са в местни времена, полетът трае около 5 часа, подлежи на препотвърждение):

Превозвач: Fly Dubai

СофияДубай – 14:10 ч. – 21:05 ч.

ДубайСофия – 09:40 ч. – 13:25 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност – около 10 минути в посока с 3*/4* автобус.

Резервации:

Първоначална вноска: 350 лв. при резервация.

Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

ВАЖНО:

Минимален брой туристи: 30 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Абу Даби |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Абу Даби |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Абу Даби

Избрани оферти