Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

Класическа Златна Прага - полет от Варна

Номер на оферта

/

121611

Дати & цени

10 октомври 2024 г. - Цена от 959 лв.

Цената включва

Самолетен билет Варна - Прага - Варна на а/к Уиз Еър с включен малък ръчен багаж с размери 40 x 30 x 20 см
Трансфери по програмата
3 нощувки и 3 закуски в стандартни двойни стаи в хотел 3* в Прага
Описаната екскурзионна програма с екскурзовод на български език
3 пешеходни екскурзии на Прага с лицензиран екскурзовод на български език
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро*
Задължително доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 години - 16 лв. на турист към пакета.

Цената не включва

Горивна такса - авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса поради постоянно променящите се цени на горивата. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 10 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Чекиран багаж до 10 кг с размери 149 x 119 x 171 см - 100 лв. /към дата 20 юни 2024/. Цената на багажа подлежи на препотвърждение. Моля, резервирайте възможно най-рано.
Чекиран багаж с до 20 кг с размери 149 x 119 x 171 см - 140 лв. /към дата 20 юни 2024/. Цената на багажа подлежи на препотвърждение. Моля, резервирайте възможно най-рано.
Входни такси за Лоретата /150 крони на турист/ и Страховският манастир в Прага /230 крони на турист/. Заплащат се на място на екскурзовода.
Градска такса за нощувка в хотела в Прага - 2,5 евро на турист на нощувка, заплаща се задължително при настаняване.
Разходи за градски транспорт в Прага
Застраховка "Отмяна на пътуване" - препоръчителна, оферта в нашите офиси.
Входни такси за посещаване на обекти по желание

Програма на пътуването

Класическа Прага с 3 включени екскурзии на български език - Самолетна екскурзия от Варна

полети на Уиз еър

4 дни / 3 нощувки

ДАТА: 10-13 октомври 2024

ЦЕНА на човек в двойна стая: 959 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

10 октомври - четвъртък. Излитане с полет на а/к Уиз еър от София в 13:25 ч. Пристигане в Прага в 14:50 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Трансфер до хотел Prague Centre Plaza 3*, с централна локация, на 10 минути от Вацлавския площад.. Свободно време. Нощувка.

11 октомври - петък. Закуска. Пешеходна екскурзия с местен екскурзовод на български език в Мала Страна 2,5 часа /необходимо е ползване на градски транспорт/. Ще видите Страховския манастир с най-старата църковна библиотека в Европа, Лоретата с уникалното Пражко слънце, Пражката крепост – емблема на Прага с вътрешните дворове, катедралата Св.Вит /отвън/, Малостранския площад с църквата Св.Николай, Карловия мост. Входовете на обектите се заплащат на място. Свободно време. Нощувка.

12 октомври - събота. Закуска. Пешеходна обиколка на Стария град на Прага /2,5 часа/: улица На Пришкопи, която разделя Стария и Новия град, Кметството с Барутната кула, улица Целетна с кубичната къща на Гочаар и Ориент кафе, Плодовия пазар със Ставовския театър, Карловият университет. Продължаване по тесните улички към еврейския квартал, базиликата Св.Яков, църквата Св.Богородица Тинска, Площада на Стария град с астрономическият часовник с уникален танц на фигурите на апостолите на всеки кръгъл час. Необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

13 октомври - неделя. Закуска. Освобождаване на стаите, оставяне на багажа в стая за съхранение. Пешеходна разходка с местeн екскурзовод /1,5 ч/ до Вишехрад - крепост от 10 век, разположена на живописна скала над река Вълтава, от която се открива възхитителна гледка към града. По време на разходката ще видите: катедралата Св. Петър и Павел, Леополдовата порта, ротондата Св. Мартин, статуите на Мисълбек, паметника на Св. Вацлав, Каменната колона на Дявола, с която е свързана интересна легенда. Връщане в хотела /необходимо е ползване на градски транспорт/. Свободно време. Трансфер до летище. Излитане за Варна с полет на Уиз еър в 15:15 ч. пристигане в 18:20 ч. във Варна.

Агенцията си запазва правото да променя последователността на програмата.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

Prague Centre Plaza 3*+:

С перфектна локация в централната част на Прага, на 200 м от ст. м I.P.Pavlova, на 10 минути пешеходно разстояние от Вацлавския площад.
В хотела: ресторант, безплатен безжичен интернет на цялата територия на хотела, 24 часова рецепция, обменно бюро, рент а кар, интернет ъгъл - безплатен.
СПА център: джакузи, сауна, солна пещера, масажи, вана с бира и др.
В стаите: кана за чай/кафе, звукоизолация, отопление, телевизор, сешоар, минибар /доплащане/, сейф - по заявка.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия за записване: 30% депозит, доплащане - до 26 септември 2024.

Часове на полетите:
10 октомври 2024. Варна - Прага в 13:25 ч., кацане в 14:40 ч.
13 октомври 2024. Прага - Варна 15:15 ч., кацане в 18:20 ч.
Възможна е промяна на часовете от страна на авиокомпанията.

Програмата се провежда при минимум 16 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 15 дни преди датата на отпътуване.

Условия за анулация: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от деня,следващ записването до 21 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 20 до 7 дни преди датата на пътуването - му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Оферти от Варна - Чехия |  Оферти от Варна - Прага

Избрани оферти