Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Речен круиз по Рейн - Холандия и Белгия в сезона на лалетата

Номер на оферта

/

228039

Дати & цени

Цената включва

7 нощувки в двойна каюта;
7 закуски, 6 обяда, 7 вечери с включена вода;
Следобедно кафе със сладки или вечерен снак в зависимост от програмата;
Чай и кафе на самообслужване през цялото време;
Коктейл за добре дошли;
Капитанска вечеря със специално меню;
Пристанищни такси;
Жива музика в бара;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро със Евроинс;
Тур мениджър по време на круиза на български език.

Цената не включва

Самолетен билет и двупосочен трансфер;
Допълнителни екскурзии / ще бъдат дадени по-късно /;
Напитки и интернет;
Бакшиши към персонала – препоръчителна сума 10 евро на човек, на ден за персонала и 3 евро за круиз директора – заплащат се на място в края на круиза;
Доплащане за мед. застраховка за лица от 65 до 74 г. – 12 лв.
Доплащане за мед. застраховка за лица от 75 до 85 г. – 34 лв.
Застраховка Отмяна на пътуване.
Промяна на име по-малко от 60 дни преди началото на круиза – 100 лв.
Избор на конкретен номер каюта / според наличните / – 150 лв. на каюта.

Програма на пътуването

Круиз по Рейн и холандските канали през пролетта в сезона на лалетата

Утвърден маршрут

Амстердам - Ротердам - Гент - Брюксел - Антверпен - Дордрехт - Амстердам

Ще плаваме на познатия и комфортен Crucevita, предлагаме и самолетни билети!

8 дни / 7 нощувки

ДАТА: 30.03.2024

ПАКЕТНИ ЦЕНИ на човек в двойна каюта:
Основна палуба с прозорец - 2295 лв.
Средна палуба с френски прозорец - 2895 лв.

Детето ползва отстъпка като 2-ри човек в стая с 1 възрастен.
Единичните каюти са само на запитване.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден 30.03.2024 Амстердам
Настаняване на речния кораб на пристанището в Амстердам след 16.00 ч. Вечерта може да излезете и да се потопите в нощния живот на града.
2 ден 31.03.2024 Амстердам
Амстердам е градът с най-големия исторически център в Европа. При прокопаването на каналите, през времето на Златния му век през 17 век, се създали над 90 малки острова, свързани с мостове. По време на разходката ще видите красиво декорираните къщи, превърнали се в символ на Холандия, главния площад Дам, Кралския дворец, Националния музей и цветния пазар. След обяда ви предлагаме още една екскурзия – до цветните градини Кукенхоф. Изключено е да си в Холандия през пролетта и да не посетиш най-известните градини в света, които отварят врати само за 2 месеца всяка година. Повече от 7 милиона лалета, нарциси и зюмбюли покриват 32 хектара с цветове и аромати. Връщане в Амстердам. Корабът отплава в 23.00 ч.
3 ден 01.04.2024 Ротердам
Пристигане в града около 07.00 ч. Сутринта ще се запознаете с Ротердам, град известен със съвременната си архитектура и иновативни конструкции. Ще видите иконата на града – моста Еразмус, получил заради формата си прозвището Лебеда и Кубичните къщи на архитекта Пиет Блом, които наподобяват дървета в гора. След обяд на борда може да се включите в екскурзия до Хага – дом на кралското семейство и на холандския парламент. Ще разгледате старинния център със запазени сгради от времето на средновековието, ренесанса и барока. Корабът отплава за Гент в 19.00 ч.
4 ден 02.04.2024 Гент
Закуска. Пристигане в Гент около 10.00 ч. Разгледайте един от най-красивите белгийски градове, където всяка сграда разказва история и всяка фасада крие легенда. Разходката ще ви запознае с най-известните забележителности на града, както и с местата, където местните се отбиват да пийнат по едно с приятели. Отплаване за Брюксел в 20.00 ч.
5 ден 03.04.2024 Брюксел
Закуска. Пристигане в Брюксел в 09.00 ч. Нашата екскурзия ще започне с впечатляващия площад Гранд Плейс, обграден с исторически сгради, където на всеки две години се прави килима от цветя. Ще видите и статуята на Пикльото, която се намира в близката уличка. След пешеходната разходка ще продължите с автобус към Атомиума, считан за символ на града, Японската кула и Китайския павилион. Следват Кралската резиденция, двореца на правосъдието и сградите на Европейския парламент. След обяд ще имате свободно време за самостоятелни разходки. Отплаване за Антверпен в 20.00 ч.
6 ден 04.04.2024 Антверпен
Пристигане в Антверпен в 03.00 ч. Градът е известен с диамантите и художника Питър Пол Рубенс, чиято къща се намира в самия център. По време на екскурзията ще разгледате старата крепост, площада с кметството, търговските къщи, Катедралата, а после ще се разходите из главната улица на града. После ще имате свободно време. Корабът отплава в 19.00 ч.
7 ден 05.04.2024 Дордрехт
Рано сутринта вече ще бъдете в Дордрехт – град разположен на остров между няколко реки. Някога тук е било най-старото търговско пристанище в страната. Днес може да се разходите из стария град с типичните холандски къщи, канали с дървени мостове, впечатляващи църкви и фантастична атмосфера. Корабът отплава в 13.00 ч. Този следобед ще се насладите на круиза. Вечерта ще имате прощална капитанска вечеря. Пристигане в Амстердам в 22.30 ч.
8 ден 06.04.2024 Амстердам
Освобождаване на кораба след закуска.

=============================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРАБА

Круизен кораб Crucevita

На разположение на гостите са ресторант, бар, зона с камина и кресла, машина за кафе и чай на самообслужване през целия ден, библиотека, сауна и фитнес, слънчева тераса със шезлонги, безжичен интернет срещу заплащане. Корабът разполага с 3 палуби, капацитетът е 110 гости.
Каютите са с площ от 12.30 м2. Всички разполагат с индивидуален климатик, сателитна ТВ, сешоар, сейф, телефон, баня и тоалетна.
Каютите на основна палуба са с легла, които през деня се вдигат и превръщат в удобни места за сядане. Всички те са с прозорци.
Каютите на средната палуба са с 2 легла хотелски тип, които могат да бъдат разположени заедно или отделно. Имат големи френски прозорци.
Информацията за кораба е валидна към 01.05.2023 г., възможни са промени.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Цените на круиза са базирани на настоящите цени на горивата и пристанищните такси.
При промяна над 5% ще се начисли горивна такса, за която ще бъдете информирани не по-късно от 21 дни преди началото на круиза.

Оферта за самолетни билети с трансфер и екскурзия

Полетно разписание към момента / възможни са промени /:

България ер
30/03 СофияАмстердам 07.00 – 09.00 ч.
06/04 АмстердамСофия 10.20 – 14.00 ч.

Багаж
1 чекиран багаж до 23 кг + 1 ръчен до 7 кг и размери 55х40х23

30/03 – Трансфер от летището и екскурзия до Заансе Сханс
Ако искате да видите как е изглеждала Нидерландия преди 3 века, то непременно трябва да посетите Заансе Сханс. Това е етнографски музей на открито, като историческите сгради в него са пренесени от различни места на страната. Тук може да видите и прочутите мелници, които в миналото се използвали по-често за изпомпване на вода от териториите, които холандците извоювали от морето, отколкото за мелене на жито. В къщите са представени различни занаяти, като правенето на прочутите дървени налъми или производството на сирене и кашкавал. В градчето има много магазини за сувенири и приятни кафенета.

Цена: 930 лв.

Цената е валидна до изчерпване на билетите по тази тарифа.

Цената включва:
Самолетни билети с включен багаж;
Трансфери летище – кораб – летище;
Екскурзия до Заансе Сханс;
Тур мениджър от агенцията;
Не включва входни такси.

Условия:
При резервация се заплащат 70% от стойността на билета и трансфера.
Пълно плащане 60 дни преди датата на екскурзията.
Възможно е промяна на име до 20 дни преди полета.
При отказ от пътуване от страна на клиента, сумата не се възстановява. Препоръчваме да добавите Застраховка Отмяна на пътуване.
Възможно е начисляване на горивна такса от страна на авиокомпанията при промени в цените на горивата. Ще бъдете уведомени до 21 дни преди полета.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Круизи 2024 - Холандия |  Круизи 2024 - Амстердам

Избрани оферти