Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санкт Петербург

Пиратите на България 2: Круиз Швеция – Финландия – Русия – Естония

Номер на оферта

/

163259

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети с летищни такси и 20 кг чекиран и 10 кг ръчен багаж;
Трансфери летище – кораб – летище;
7 нощувки на борда на круизния кораб Costa Magica;
Настаняване на база пълен пансион на борда на кораба: 7 закуски, 6 обяда и 7 вечери;
Следобеден чай, бургери и закуски;
Напитки по време на закуска, кафе и вода в зоната на бюфета през деня;
Използване на съоръженията на кораба – басейн, шезлонги на слънчева палуба, фитнес, кърпи за плаж;
Забавления на борда – игри, уроци по танци, караоке, тематични партита;
Жива музика, вечерни шоу спектакли;
Пристанищни такси;
Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро със ЗАД Мондиал;
Тур мениджър.

Цената не включва

Екскурзиите на брега:
Полудневна обиколка на Хелзинки, с включена входна такса за скалната църква Темппелиаукио - 98 лв.
Панорамна обиколка на Санкт Петербург и посещение на Ермитажа, с включена входна такса - 198 лв.
Целодневна екскурзия с посещение на Eкатерининския дворец, парка в Царско село и парка на Петерхоф с включени входни такси - 198 лв.
Полудневна екскурзия Талин - 85 лв.
Полудневна обиколка на Стокхолм: 98 лв.

Екскурзиите се осъществяват при минимум 25 записани. Заявяват се от България.
Напитки;
Такса обслужване 10 евро на възрастен на ден, 5 евро на дете от 4 до 14 г. дете до 4 г.- безплатни. Заплаща се задължително на кораба;
Рум сървиз, услуги в СПА центъра, интернет, медицинско обслужване на борда;
Доплащане за медицинска застраховка за лица, над 65 г. – 21 лв.

Програма на пътуването

PIRATES OF BULGARIA II

ШвецияФинландияРусияЕстония

Второ издание на „Пиратите на България“!

С участието на:
Веселин Маринов
Силвия Кацарова
Росица Кирилова
Богдан Томов
и специална фолклорна програма

Круизен кораб Costa Fortuna

8 дни / 7 нощувки

ДАТА: 19.06. - 25.06.2021 г.

-----------------

ЦЕНИ на човек в двойна каюта:

- Ранни резервации до 01.10.2020 г.:

Вътрешна Класик: 3097 лева
Балкон Класик: 3744 лева
Балкон Премиум: 3980 лева

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден 19.06.2021 Стокхолм
Полет СофияСтокхолм. Трансфер до пристанището и настаняване на круизния кораб.
2 ден 20.06.2021
Корабът отплава в 05.30 от Стокхолм. Свободно време за почивка на борда. Тази вечер ви очаква българската гала вечер с фолклорна програма.


3 ден 21.06.2021 Хелзинки
Престой от 08.00 до 18.00 ч. По желание полудневна обиколка на Хелзинки: Разходка из известния открит пазар Каупатори, намиращ се на брега на Балтийско море, приютяващ многобройни уютни заведения, сувенирни магазини и кафенета. Разглеждане стария град – Площада на Сената, катедралата, университета, правителствения дворец, паметника на руския император Александър II, който е бил и велик княз на Финландия, обичан от народа, заради признаването на езика, автономията и конституцията на страната през 1863 г., сградата на парламента, Финландския национален музей, залата за концерти и конгреси „Финландия“, скалната църква Темппелиаукио, ул. „Манерхайм“. Свободно време на Пазарния площад. Завръщане на борда на кораба.
В 18:00 ч. – отплаване. Нощуване.

4 ден 22.06.2021 Санкт Петербург
Пристигане в 07.00 ч. Един от най-красивите градове в света ви очаква. Свободно време или панорамна обиколка на Санкт Петербург и посещение на Ермитажа: Площада на изкуствата, приютяващ три музея и четири театъра, Дворцовия площад, Зимния дворец - бивша резиденция на руската царска фамилия, стрелката на Василевски остров, „Невски проспект“. Ще се насладите на легендарните канали на Санкт Петербург и свързващите ги мостове, пъстроцветните или позлатени кубета на църквите, сред които тези на катедралата „Св. Петър и Павел", на Исакиевски събор, на храма „Възкресение Христово“. Свободно време за обяд. Посещение на Ермитажа. Безценната колекция на музея обхваща пет исторически сгради, като съдържа над 3 милиона експоната, сред които картини на Леонардо да Винчи, Рафаел и други известни творци. Завръщане на борда на кораба.
Нощуване.


5 ден 23.06.2021 Санкт Петербург
Днешният ден е посветен на извънградските царски резиденции, които са блестящ пример на руския барок. Свободни време или целодневна екскурзия с посещение на Eкатерининския дворец, парка в Царско село и парка на Петерхоф. Отпътуване за гр. Пушкин. В Екатерининския дворец - лятна царска резиденция, можете да усетите атмосферата на царския начин на живот в целия му блясък и да посетите прословутата кехлибарена стая, изчезнала мистериозно по време на Втората световна война и грееща днес в пълния си блясък след скорошното си възстановяване. Паркът на Екатерининския дворец е един от най-красивите паркове на бившите резиденции на руските императори. Свободно време за обяд. Посещение на парка на двореца с прекрасните фонтани. Грандиозният Петерхоф, често сравняван с Версай, привлича хиляди туристи със своите паркове, дворци и фонтани. Завръщане на борда на кораба.
Отплаване в18.00 часа.
Нощувка.

6 ден 24.06.2021 Талин.
Престой от 09.00 до 17.00 ч. Талин е чаровен град, смесил в себе си история и съвременност. Свободно време или екскурзия с посещение на стария град (ЮНЕСКО) – църквата „Св. Никола”, площада на кметството и прилежащите му средновековни улички, по които ще можете да се насладите на живописните резиденции на някогашните богати търговци и предприемачи, крепостните стени, къщата на гилдиите, катедралата „Св. Александър Невски”, Лутеранската катедрала, средновековния замък „Томпеа“ (днес седалище на парламента и правителството). Свободно време.
Завръщане на борда на кораба. Отплаване в 17:00 ч. Вечерта ви очаква коцерт, с участието на известни български изпълнители. Нощуване.

7 ден 25.06.2021 Стокхолм
Пристигане в 09.00 ч. Стокхолм е построен върху 14 острова, свързани помежду си с 57 моста. Градът омагьосва с елегантните си сгради, множество паркове, чист въздух, както и с впечатляващия стремеж и грижа на градските власти за опазване на уюта и природното богатство в условията на забързания и комерсиален 21-ви век.
Свободно време или полудневна обиколка на Стокхолм: панорамна обиколка на града и пешеходна разходка из стария град – Гамла Стан: Стадсхолмен (кралския дворец, църквата „Сторкиркан“, централния площад „Сторторгет”, ул. „Кьопмангатан), Ридархолмен (Двореца на благородниците „Ридархюсет“, църквата „Ридархолмскиркан“). Следобяд – свободно време за самостоятелно разгледжане на Стокхолм. Нощувка.
8 ден 26.06.2021
Освобождаване на каютите. Трансфер до летището. Полет до София.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА КОРАБА

Круизен кораб Costa Fortuna



Корабът разполага със 1358 каюти, разположени на 13 дека.

Услуги на борда:
Основен ресторант, бюфет - ресторант за закуска и обяд и вечеря, ала карт ресторант, пицария, 13 тематични бара, дискотека, театър с шоу програми, казино, шопинг галерия, библиотека, басейн, водна пързалка, джакузи, солариум, фитнес център, СПА център на площ от 1300 м2 с парна баня, сауна, масажи, салон за красота, фризьор и маникюр, слънчева тераса с шезлонги, интернет, детски клуб с анимация от 3 до 17 г. и детски басейн, конферентни зали.

Видове Каюти:
Всички каюти са оборудвани с едно двойно или две разделени легла, индивидуален климатик, сателитна телевизия; сешоар, сейф, минибар /платен/, радио, телефон.
Външните каюти са с прозорец, който не се отваря.
Балконските каюти имат масичка и два стола.

Информацията е валидна към 03.07.2020, възможни са промени.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Условия:
Цената на екскурзията е валидна при 40 платили.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 45 дни преди датата на отпътуване.
Възможно е да има промяна в пристанищни и летищните такси. Ще бъдете уведомени до 20 дни преди началото на екскурзията.
Всички екскурзии се осъществяват се при минимум 25 участника и се заявяват и заплащат предварително в България
За пътуването е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца от датата на връщане в България.
Не са необходими ваксинации.
Агенцията има сключена застраховка Отговорност на Туроператора със ЗК Евроинс, полица № 03700100002426
Агенцията предлага застраховка Анулиране и прекратяване на пътуването на ЗК Мондиал.
Такса прекратяване:
Ако прекратяването е в периода от сключване на договора до 15.01.2021 г. , потребителят дължи такса прекратяване в размер на 25% от цената на туристическия пакет в лева;
Ако прекратяването е в периода от 16.01.2021 г. до 15.02.2021 г., таксата прекратяване е в размер на 35% от цената на туристическия пакет в лева;
Ако прекратяването е в периода от 16.02.2021 г. до 15.03.2021 г., таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на туристическия пакет в лева;
Ако прекратяването е в периода от 16.03.2021 г. до 15.04.2021 г., таксата прекратяване е в размер на 75% от цената на туристическия пакет в лева;
Ако прекратяването е след 15.04.2021 г., таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;
Таксата прекратяване, съгласно изискванията на ЗТ, е обоснована, подходяща и се формира по следния начин: в нея се калкулират разходите, направени от Организатора към дадения момент във връзка с туристически пакет, предмет на настоящия договор, които включват: настаняване, самолетен билет, транспорт, трансфери, изхранване, екскурзоводско обслужване, придружаване на туристите, пощенски разходи, административни, организационни и офисни разходи, разходи по комуникация с партньори, банкови разходи, съконтрагенти, други разходи, произтичащи от намаляване на броя на клиентите, участващи в поемането на общите разходи, включени в туристическия пакет.


Резервации:
При резервация се плащат 50% от стойността на екскурзията.
Пълно плащане до 15.04.2021 г.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Санкт Петербург |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Санкт Петербург |  Круизи 2024 - Русия |  Круизи 2024 - Санкт Петербург

Избрани оферти