Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ванкувър

Тихоокеанска Канада - Ванкувър, Британска Колумбия

Номер на оферта

/

231520

Дати & цени

Цената включва

Транспорт със самолет София - Мюнхен – Ванкувър - Мюнхен - София с редовен полет на LUFTHANSA
Летищни такси
Чекиран багаж - 23 кг. , ръчен багаж – 8 кг.
Трансфери летище – хотел – летище
7 нощувки в хотел 3* във Ванкувър
Медицинска застраховка за 5 000 евро / туристите над 65 годишна възраст доплащат според тарифите на застрахователната компания /
водач от фирмата

Цената не включва

допълнителните екскурзии
храна и разходи от личен характер

Програма на пътуването

1 ден /04.06.2020/ – неделя
Отпътуване от София с редовен полет на LUFTHANSA до Мюнхен в 13.00 ч. Пристигане в Мюнхен в 13.55 ч. Отпътуване за Ванкувър в 15.20 ч. Кацане в Ванкувър в 16.45 ч. /местно време /. Организиран трансфер летище - хотел във Ванкувър и настаняване в хотела. Свободно време . Нощувка.
2 ден /05.06.2020/ - понеделник
Възможност за обзорна автобусна туристическа обиколка на Ванкувър, единствения град в света където можеш да отидеш на плаж, на ски и на голф в един и същи ден. Разглеждане на сърцето на Ванкувър, Северен Ванкувър и Бърнаби. Канада Плейс,
A-maze-ing Laugher, Inukshuk, Проспект Поинт, кея Лонсдейл, Burnaby Mountain и градините на кралица Елизбет. Преминаване по мостовете над Vancouver Harbour и False Creek с прекрасни гледки към Стенли парк и Английския залив. Разходка из крайбрежния квартал Гастаун и парния часовник. Свободно време. Нощувка.
3 ден /06.06.2020/ - вторник
Възможност за целодневна екскурзия до планинския курорт Уислър. Панорамно пътуване по популярния път “Sea To Sky Highway” покрай един от най–красивите канадски фиорди, възвисяващите се скали, каскадни водопади и красиви езера, нагоре в планината. Пристигане в най–известния планински курорт на Британска Колумбия - Уислър. Разглеждане на курорта и възможност за качване на най-високият лифт в света, свързващ два върха - „Peak 2 Peak Gondola“. Възможност за разглеждане на водопадите Шаннон, Скуомиш, Гондолата “От морето до небето” и залива Порто. На връщане – поглед към вечерен Ванкувър от планината Cypress. Връщане във Ванкувър. Нощувка.
4 ден /07.06.2020/ - сряда
Възможност за пешеходна обиколка на Ванкувър Даунтаун, Robson street и China town и Yaletown. Посещение на остров Гранвил с известния пазар за майсторски направени произведения на изкуството и занаятите. Възможност за разходка с туристическо корабче из заливите на Ванкувър. Свободно време за шопинг. Нощувка.
5 ден /08.06.2020/ - четвъртък
Възможност за целодневна екскурзия до остров Виктория. Фериботът прекосява известния Джордж Фиорд за около час и половина и преминава покрай красивите острови Гълф. Разглеждане на знаменитите градини Бутчарт, където ще останете смаяни от изкустно направените флорални украси и скулптури, земята е превърната в райска градина . Посещение на най–големия град на острова Виктория – столицата на Британска Колумбия; Свободно време във Виктория. Връщане във Ванкувър. Нощувка.
6 ден /09.06.2020/ - петък
Възможност за целодневна екскурзия с корабче навътре в Тихия океан за среща с китове и косатки. В близост до Ванкувър минава миграционния път на тези удивителни същества, което увеличава шанса за среща с тях. Свободно време. Нощувка.
7 ден /10.06.2020/ - събота
Възможност за посещение на “Capilliano river park” с известния висящ мост Капиляно и Grouse Mountain, наричан още покрива на Ванкувър с множество атракции и забавления там: Демонстрация на птици ловджии, шоуто на дървосекачите, голф с фризби, мечките гризли в естетсвената им среда и други. Или възможност за посещение на научния музей, ботаническите градини, морския музей и музея на Ванкувър. Свободно време. Нощувка.
8 ден /11.06.2020/ - неделя
Свободно време. Трансфер хотел - летище. Отпътуване от Ванкувър в 18.25 ч. с редовен полет на LUFTHANSA до Мюнхен .
9 ден /12.06.2020/ - понеделник
Пристигане в Мюнхен в 13.30 ч. Отпътуване в 15.45 ч. с редовен полет на LUFTHANSA до София . Пристигане в 18.35 ч.

Тагове

Оферти - Канада |  Оферти - Ванкувър |  Екскурзии - Канада |  Екскурзии - Ванкувър |  Лято в чужбина - Канада |  Лято в чужбина - Ванкувър

Избрани оферти