Начало / Почивки / Почивки - Хургада

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ - ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ до КАЙРО - Bellagio Resort and Spa 5*

Номер на оферта

/

238544

Дати & цени

Цената включва

  • Самолетен билет с включени летищни такси и регистриран багаж 20 кг/ 5 кг ръчен багаж с авиокомпания European Air Charter;
  • 6 нощувки със съответната база на изхранване в избрания хотел;
  • 1 нощувка на база закуска и вечеря в Мövenpick Hotel & Сasino Сairo – Мedia City 5* в Кайро или подобен;
  • Екскурзия на български на Кайро – Египетския музей и Пирамидите с автобус;
  • Обяд в Кайро;
  • Входни такси за Египетския музей и Пирамидите;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А);
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини, например заразяване от COVID-19 (доказано с медицински документ);
  • Представител на туроператора.

Цената не включва

Препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:
  • Допълнителни екскурзии
Задължителни доплащания:
  • Туристическа виза (издавана на ГКПП, с валидност 30 дни) в размер на 25 щатски долара;
  • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри на самолетно гориво 1000 щатски долара/тон при курс 1 Евро/ 1 щатски долара.
  • За хотелите Iberotel Makadi Beach, Jaz Makadi Oasis и Jaz Makadina  -  Аква парк Madinat Makadi Aqua park – 71 лева за възрастен и 35 лева за дете 2-11,99 г.;
  • Такса обслужване по време на престоя в Кайро - 5 щатски долара.

Програма на пътуването

Bellagio Resort and Spa

Bellagio Resort and Spa предлага семейно преживяване, съчетаващо модерното и луксозно настаняване с удобства, заедно с детски активности, голямо разнообразие от спортни и развлекателни дейности. Всички активности се организират от професионалния анимационен екип, който е посветен да гарантира, че всички членовете на семейството са заедно, за да се насладят на една пълноценна почивка.

Местоположение

Bellagio Resort and Spa - Хургада e новооткрит, след реновация, хотелски комплекс на първа линия. С отлична локация само на 22 км от летището в Хургада и на 16 км от центъра на курортния град. Намира се на 450 км от Кайро и около 300 км от Луксор.

Хотел

Разположен на бреговете на красивия курортен град Хургада, Bellagio Resort and Spa е подготвил нещо специално за Вас и Вашето семейство-насладете се на времето със семейството си, изживейте моменти заедно, най-добрата почивка започва тук.

Bellagio Resort and Spa е адаптиран от стандартен тип хотел в луксозен стил стаи, фамилни стаи и специално проектирани апартаменти - всички с уникална гледка към морето, а някои се намират и между водите на Червено море. Внедрявайки най-съвременните хотелски технологии и удобства, хотелът гарантира, че Вашият престой ще бъде релаксиращ, като същевременно съчетава възможно най -доброто качество и комфорт, с автентичния аромат на Червено море.

  • Основен басейн, отопляем басейн, детски басейн, 2 водни пързалки за възрастни, 2 водни пързалки за деца
  • СПА, турска баня, салон за красота
  • Фитнес стая
  • Плажен волейбол
  • Детски клуб с разнообразна анимация
  • Дайвинг център, предлагащ курсове за начинаещи и професионалисти
  • Уинд сърф
  • Кайт сърф
  • Аеробика
  • Тенис на маса
  • Билярд
  • 5 А-ла-карт ресторанта
  • Доктор на повикване (англоговорящ)
  • Пране
  • Химическо чистене и пране
  • Бебешки кошари

Стаи

Стаите и бунгалата в Bellagio Resort and Spa са проектирани, така че всички гости да имат гледка към естествената красота на местоположението му на брега на Червено море, показвайки спокойните крайбрежни води на Червено море. Всяка от 450-те просторни стаи за гости на курорта, предлага луксозно усещане с удобно модерно обзавеждане и самостоятелни балкони с изглед към водни пътища, градини, басейни и спиращи дъха гледки към Червено море.

Делукс стаи

Приблизителна площ на стаята - около 28-32 кв.м. Разполага с телефон, сателитна телевизия, сешоар, сейф, мини бар - срещу допълнително заплащане, електрическа кана с чай и кафе, климатик, баня с тоалетна, балкон или тераса.

Фамилните стаи

Приблизителна площ на апартамента - около 42 кв.м, отделно пространство за спане на деца, две спални. Разполага с телефон, сателитна телевизия, сешоар, сейф, мини бар - срещу допълнително заплащане, електрическа кана с чай и кафе, климатик, баня с тоалетна и тераса.

Бунгала

Приблизителна площ на помещението - около 25 кв.м. Разполага с телефон, сателитна телевизия, сешоар, сейф, мини бар - срещу допълнително заплащане, електрическа кана с чай и кафе, климатик, баня с тоалетна и тераса.

Ресторанти и барове

Основен бюфетен ресторант "Turquoise" и втори основен бюфетен ресторант "Mandarin"

Предлага бюфетно изхранване за закуска, обяд и вечеря и е отворен 24 часа, за да обслужва всички гости с всякакви храни или напитки, включително детски кът през деня. Бюфетът включва разнообразие от кухни, които отговарят на всички вкусове и изисквания, включително тематични вечери със специални ежедневни кухни.

"Adriano" - италиански ресторант

Ресторантът е с изглед към основния плувен басейн, сервиращ италиански аламинут специалитети в италианска неповторима атмосфера.

"Popeye Fish Bowl" - рибен а-ла-карт ресторант

Ресторант с морска храна, където можете да се насладите на разнообразие от прясна риба, приготвена аламинут пред вас със специалните билки и аромати, които никога няма да можете да забравите. А-ла-карт ресторантът е отворен по време на обяд и вечеря с предварителна резервация.

  • Dim zum - азиатски ресторант
  • Yaldiez - средиземноморски ресторант
  • Parrot - грил-ресторант
  • Splash - изнесен ресторант
  • Blues lobby bar
  • Café de Paris
  • Jazz pub

Fizz pool bar

Frisky’s beach bar - плажен бар

Барът е правилното място, където да се насладите на релаксиращия дъх на Червено море през деня, на залеза вечер и на прохладните ветрове през нощта, със звуците на модерна музика. Барът предлага разнообразие от напитки, коктейли и смутита по ваш избор и леки закуски.

All Inclusive

Курортният комплекс предлага разнообразие от повече от 5 различни кухни и разнообразие от барове, където гостите могат да се насладят пълноценно на престоя си, докато се забавляват през целия ден. Ще имат избор от ресторанти на открито; всеки ресторант предлага опция на шведска маса от висок клас с елегантни и модерни станции за готвене на живо, както и специализирани ресторанти, предлагащи невероятни местни и международни изкушения, в допълнение към а -ла -карт менюто на специализираните ресторанти.





Цените са валидни за ранни записвания до 31.03 или до изчерпване на промоционалните места.



Програма

ДЕН-1 Среща на Терминал 1 Летище София, два часа преди полета. Директен полет до Кайро. Кацане на летище Кайро. Трансфер до Египетския музей в Кайро. Екскурзия включена в цената: Разглеждане на Египетския Музей (включена входна такса, екскурзовод и слушалки) Включен обяд. Привечер настаняване в хотел Мövenpick Hotel & Сasino Сairo - Мedia City 5* или подобен. Вечеря. Свободно време или вечерни екскурзии по желание: Вечерен круиз по река Нил с вечеря и ориенталско шоу. или Вечерно шоу - Звук и светлина на Египетските пирамиди в Гиза. Нощувка. ДЕН-2 Закуска. Екскурзия включена в цената: Посещение на Египетските пирамиди в Гиза с включена входна такса и екскурзовод. Трансфер до Хургада около 5 часа и настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка. ДЕН-3 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. ДЕН-4 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Възможност за разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море. Нощувка. ДЕН-5 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия до Древният град Луксор с посещение на Луксор, Карнак, храма на Хатшепсут, Долината на царете. Връщане в хотела. Нощувка. ДЕН-6 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневно посещение на Райският остров - за почивка и шнорхелинг или BADAWYA VIP - разходка из Арабската пустиня с ATV, джипове и езда на камили с ориенталска вечеря и шоу програма. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. ДЕН-7 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневно посещение на Райският остров - за почивка и шнорхелинг или BADAWYA VIP - разходка из Арабската пустиня с ATV, джипове и езда на камили с ориенталска вечеря и шоу програма. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. ДЕН-8 Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Хургада за полет към България. Продължителност на трансфер - около 40 минути. Полетно разписание (подлежи на препотвърждение): София - Кайро - 09:00 - 10:30 Хургада - София - 10:00 - 14:30

Допълнителни екскурзии




Цена за възрастен 137 BGN
Цена за дете 117 BGN

Вечерен круиз по река Нил с вечеря и ориенталско шоу
Египет,Кайро

Плавайки покрай осветения хоризонт на Кайро, може да се насладите на вечерен круиз с вечеря по река Нил на борда на елегантен круизен ресторант, плаващ по най-дългия воден път в света. След вечерята се организират на живо развлечения, осигурени от грандиозно танцово и фолклорно шоу.



Цена за възрастен 215 BGN
Цена за дете 107 BGN

Екскурзия до град Луксор и Карнак - храмът на Хатшепсут и долината на царете
Египет,Хургада

Отпътуване от хотела рано сутринта.Посещение на Луксор - древната столица на египетските фараони. Това е мястото, където е бил древният град Тива. Разглеждане на останките от храмовите комплекси Карнак и Луксор.

Посещение на изумителният Храм на царица Хатшепсут - единствената жена-фараон.

Посещение на Долината на царете с изключително красивите 62 гробници (посещават се 3), Колосите на Мемнон и др.




Екскурзия до Кайро(Включена в цената)
Египет,Кайро


Цена за възрастен 137 BGN
Цена за дете 68 BGN

Badawya VIP – разходка из Сахара с ATV/джипове и езда на камили
Египет,Хургада

Ще имате възможност да се насладите на разходка с АТВ из пясъчните дюни на Арабската пустиня.

След разходката с АТВ, приключението продължава с възможност за яздене на камила и типично ориенталско шоу.

За тези от Вас, които са избрали вариант за сутрешна разходка из Арабската пустиня ще бъде сервирана вкусна ориенталска закуска. За вечерният вариант на разходката е предвидена романтична вечеря в ориенталски стил.



Цена за възрастен 127 BGN

Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено море
Египет,Хургада

Нареждано до австралийския Голям бариерен риф като най-доброто място за гмуркане, Червено море е описвано като "коридор на чудесата". Морето е известно със своята разнообразна фауна и впечатляващата чистота на водата, с видимост, която често превишава 45 метра. Липсата на дъжд в обкръжаващата го пустиня означава липса на оттичащи се води, които влошават видимостта.
Голяма част от уникалността на гмуркането в Червено море се дължи на впечатляващото припокриване на ярката красота на пустинята и истинската райска градина във водите. Около 10% от животинските видове в Червено море не се срещат никъде другаде на Земята.

Ще имате възможност да се насладите на гмуркане, прекрасна разходка с лодка и да наблюдавате невероятният и богат животински свят на Червено море.

Препоръчваме да носите с Вас: бански, вода, фотоапрат, шапка, слънчеви очила, пари и аква обувки.



Цена за възрастен 88 BGN
Цена за дете 59 BGN

Обзорна обиколка на Ел Гуна – Египетската Венеция
Египет,Хургада

Трансфер до курорта Ел Гуна с автобус и разходка с лодка до Лагуната. Посещение на кулата на Ел Гуна. Свободно време за разходки в центъра на града. Свободно време за разходки на новото яхтено пристанище. Връщане в хотела.



Цена за възрастен 127 BGN
Цена за дете 68 BGN

Посещение на Райският остров с корабче
Египет,Хургада

Разходка с моторна лодка до прекрасният Райският остров. Paradise Island е олицетворение на идеалното кътче за почивка и еко туризъм. Ще имате възможност да се насладите се на уникални морски и пустинни гледки. Островът е лишен от растителност, но пък е посипан с фин, белоснежен пясък, заобиколен е от кристална вода в сини нюанси и гледки, които са сякаш нереални.

Разходката включва две спирки до коралови рифове, възможност за плаж на острова, обяд в ресторант на острова, възможност за гмуркане около райските брегове на острова.

Препоръчваме да носите с Вас: бански, фотоапарат, слънце-защитен лосион шапка, слънчеви очила, пари и аква обувки.



Цена за възрастен 88 BGN
Цена за дете 39 BGN

Разходка с лодка с стъклено дъно из Червено море
Египет,Хургада

Трансфер до пристанището с автобус и качване на лодка с дължина 18 м.

Лодката с прозрачно дъно ви дава възможност са се насладите на незабравимо плаване над неповторими коралови рифове и сред пъстроцветни морски обитатели.



Цена за възрастен 98 BGN
Цена за дете 78 BGN

Вечерно шоу – Звук и светлина на Египетските пирамиди в Гиза
Египет,Кайро

Всеки ден, когато залязва слънцето, оживеният град Кайро и известните пирамиди на платото на Гиза на юг от Кайро се поглъщат в тъмнината на нощта, но великото светлинно и звуково шоу отново ги подхранва. Макар изминали хиляди години, туристите имат възможност да се потопят във величието на египетските пирамиди. Всяко шоу предоставя на зрителите великолепно изживяване, сред едно от чудесата на древния свят. В един час шоуто ще разкаже историята на великите фараони, техните тайни, легенди и тайни на древната история.



Условия за резервации:
  • Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране
  • Доплащане 21 дни преди тръгване
  • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета
Условия за анулации:
  • До 24 часа след резервация без такса за анулация
  • До 30 дни преди тръгване 50 лв такса анулация
  • До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация
  • Под 21 дни 100% като такса анулация
ВАЖНО:
  • Минимален брой туристи: 150 човека;
  • Срок за уведомяване при несъбран минимум - 21 дни;
  • Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност, с валидност минимум 6 месеца след датата на прибиране в България;
  • Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Хургада |  Почивки - Египет |  Почивки - Хургада |  Ранни записвания 2024 - Египет |  Ранни записвания 2024 - Хургада

Избрани оферти