Начало / Почивки / Почивки - Закинтос

Остров ЗАКИНТОС със самолет - Лято 2022 - 7 нощувки

Номер на оферта

/

142492

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет София - Закинтос - София с включени летищни такси в размер на 90 евро на човек, 10 кг чекиран багаж и до 7 кг ръчен багаж.
трансфер летище - хотел - летище
7 нощи в избрания хотел със съответната база на изхранване
медицинска застраховка Асистанс с покритие 10 000 евро, влючващо и COVID-19 (за лица на 66 и над 66 годишна възраст има завишение на застраховката)

Цената не включва

допълнителни екскурзии - заявяват се и се заплащат на място
горивна такса. Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
доплащане за медицинска застраховка за лица на навършени 66 г. и над 66 г. възраст - 13,60 лв. на човек, на престой
лични разходи
градска такса, която се заплаща директно в хотела (задължителна)*

Програма на пътуването

Чартърна програма от София

ДАТИ на заминаване: Всеки четвъртък от 18.08 до 22.09.2022 г.

8 дни / 7 нощувки

Подарете си екзотична почивка на Закинтос – остров, пленяващ със Сините пещери, кристално чистата вода и костенурките Карета Карета, които не могат да се видят другаде в света!

- Голям избор от хотели с различна база на изхранване.
- Възможност за допълнителни екскурзии.

------------

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая, в евро:

1. Andreolas 2*

Цена на човек, на база закуска: от 420 евро
Хотелът предлага и база на изхранване закуска.


2. Strada Marina 3*

Цена на човек, на база закуска: от 492 евро
Хотелът предлага и база на изхранване закуска и вечеря.

Местоположение:
Хотелът е разположен на централната крайбрежна алея на град Закинтос, срещу пристанището.

3. Palmyra 3*

Цена на човек, на база закуска: от 531 евро
Хотелът предлага и база на изхранване закуска и вечеря.


Местоположение:
Хотелът се намира на 100 м от плажа в курортно селище Аргаси.

4. Zakantha Beach 4*

Цена на човек, на база закуска и вечеря: от 545 евро

Местоположение:
Хотелът се намира на плажа и на 100 м от центъра на курортно селище Аргаси. На 2.5 км от град Закинтос и на 6 км от летището.

5. Karras 4*

Цена на човек, на база закуска: от 587 евро
Хотелът предлага и база на изхранване закуска и вечеря и All Inclusive.

Местоположение:
Хотелът се намира на 300 м от плажа и на 700 м от центъра на курорта Лаганас. На 3 км от летището.

6. Tsilivi Admiral 3*

Цена на човек, на база All Inclusive: от 639 евро

По време на престоя гостите на хотела получават два безплатни входа в Tsilivi Aquapark.

Местоположение:
Хотелът се намира в Циливи, един от най-красивите курорти на Закинтос, само на 5 км от столицата град Занте. Разположен в хубав район, само на 80 метра от плажа, и на 200 метра от центъра на курорта. Хотелът се състои от основна и допълнителна сграда.

*Други хотели по програмата: Planos Apartments 4*, Diana Palace 4*, Mediterranean Beach Resort 5*, Best Western Zante Park 5*, Lesante Classic Luxury Hotel & Spa 5*, Aqua Bay 5*. За информация, моля, изпратете запитване!

=====================================================


ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА НАЙ-НИСКИТЕ!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ЗА НАЛИЧНИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!!



============================================================

ПРОГРАМА:

Ден първи (четвъртък): Среща на летище София с представител на туроператора и изпращане за директен полет София - Закинтос. След кацане, посрещане от представител на фирмата - партньор, трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка

Ден втори (петък): Свободно време за почивка, възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка.

Ден трети (събота): Свободно време за почивка, възможност за панорамна обиколка на острова (с допълнително заплащане). По време на екскурзията ще се потопите в историята и културата на остров Закинтос, ще се насладите на природните красоти и спиращи дъха гледки, ще се запознаете с произведенията на местните занаятчии. Ще посетим хълма Бохали, откъдето се открива впечатляваща гледка към морето, п-ов Пелопонес, о-в Кефалония, залива Лаганас, столицата Закинтос. Ще видим катедралата Св. Дионисий - покровител на острова. Другата ни спирка е в музея на виното, където ще тестваме различни видове местни вина. Ще посетим селището Махерадо с една от най-известните църкви на Закинтос - църквата на Св. Мавра (Черната Мадона). Впечатляващи са дървеният иконостас и превъзходните фрески на църквата. Отправяме се на северо-изток към Катастари, за да се насладим на величествената гледка, която се открива към Аликес. От пристанището Порто Вроми ще може да се качим на лодки, за да разгледаме известните Сини пещери (в цената не е включен билета за лодките). Възможност да обядвате в таверна (обядът не е включен в цената). Спираме в една от най-главните забележителности на острова - манастира Анафонитрия. Тук е живял покровителят на осторова Св. Дионисий. В църквата на Света Богородица са се съхранили дървен иконостас, старинни фрески от 15в., обвитата в легенди икона на Богородица с Младенеца - Анафонитрия. Във фабриката за зехтин ще се запознаем с производството на известния зехтин от Закинтос и ще тестваме различни козметични продукти в състава на които има зехтин. Прибиране в хотелите. Нощувка.

Ден четвърти (неделя): Свободно време за почивка, възможност за целодневен круиз около острова, включващ посещение на прочутия залив Навагио (с допълнително заплащане). Подарете си едно незабравимо преживяване - целодневен круиз с кораб около острова. Ще минем покрай бреговете на курортите Циливи, Аликанас, Аликес, ще стигнем най-северните части на острова, пристанището Св. Николай, принадлежащ на Ватикана. От това място може да бъде видян и остров Кефалония. Лодката продължава към прочутите Сини пещери, открити през 1897 г. Името идва от цвета на водата, смес от аквамарин и тюркоаз. Отправяме се към прочутия залив Навагио, където ще видите изоставения от контрабандистите и изхвърления от вълните на брега голям пиратски кораб Panayotis. Приказният залив е ограден от скали, така че може да бъде достигнат само по море. Кристално чиста вода, бели камъчета на плажа, високи варовикови скали, разрушен кораб този пейзаж става символ на острова. Желаещите ще имат възможност да поплуват в тюркоазените води (при подходящо време). Връщане. Нощувка.

Ден пети (понеделник): Свободно време за почивка, възможност за целодневна екскурзия до най-големия Йонийски остров - Кефалония (с допълнително заплащане). Пътуването е с автобус и ферибот. Ще посещетим манастира Св. Герасимос - светецът закрилник на острова, пещерата Дрогарати - уникално творение на природата с безброй сталактити и сталакмити с площ от около 1000 кв.м. Продължаваме към подземното езеро Мелизани, което е открито през 1951 година. С малки лодки ще направим обиколка на езерото, наслаждавайки се на пречупващата се през отворите слънчева светлина, отразена в него и стените на пещерата. Обедна почивка в таверна на брега на морето в с. Св.Ефемия. Панорамна гледка и снимки от височината на брега на плажа Миртос. Пристигаме близо до крепостта Св.Георги, откъдето се открива фантастична гледка към Закинтос. Посещение на столицата Аргостоли - свобднo време за кратка разходка. Прибиране вечерта на Закинтос. Нощувка.

Ден шести (вторник): Свободно време или възможност за полудневен круз "В пиратския залив Навагио и Сините пещери" (с допълнително заплащане). Нощувка.

Ден седми (сряда): Свободно време за почивка или възможност за допълнителна екскурзия "Разходка в търсене на костенурките Карета Карета /о. Маратониси и Keri caves/" (с допълнително заплащане) - Кратък 3-часов круиз за цялото семейство. Екскурзията започва от пристанището Агиос Состис, където ще се качите на лодки и ще се отправите в забавна и весела разходка по море. Ще имате уникална възможност да се насладите на синевата на Ионийско море, да видите пещерите Кери и живописните заливчета, да поплувате във кристалночистите води около остров Маратониси (наречен „Костенурковия остров”, заради интересната си форма), да се срещнете с костенурките Карета Карета. Връщане в хотелите. Нощувка.

Ден осми (четвъртък): Освобождаване на стаята в хотела до 11.00 ч. Трансфер до летище Закинтос за обратен полет до София

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Забележка: Възможни са промени в дните на провеждане на допълнителните екскурзии!

Полетно разписание: Ще бъде публикувано допълнително!

Aвиокомпанията "Gullivair"

Часовете на полетите са в местни времена. Между България и Гърция няма часова разлика.


Начин на плащане: Депозит - 30%. Пълно плащане до 15 дни преди заминаване.

Необходими документи за пътуване:
Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
За деца под 18 години, пътуващи с един или без родители - Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България (оригинал+копие).
За Република Гърция няма визови изисквания.
QR код от PLF формуляр, който се попълва от сайта: travel.gov.gr

Програмата се провежда при минимум 60 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулация:
до 30 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
от 30 до 21 дни преди датата на пътуването - 30%.
от 20 до 10 дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването.
от 9 дни или по-малко преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

============================================================


ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА НАЙ-НИСКИТЕ!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ЗА НАЛИЧНИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Закинтос |  Ранни записвания 2024 - Гърция |  Ранни записвания 2024 - Закинтос

Избрани оферти