Начало / Почивки / Почивки - Св. Константин и Елена

СИРИУС БИЙЧ**** Св. Константин и Елена

Номер на оферта

/

64607

Дати & цени

Цената не включва

транспорт

Програма на пътуването

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Kъде се намира: на самия морски бряг в богатия на минерални води курорт "Св. Св. Константин и Елена". Първият в страната курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена" се намира само на 5 км североизточно от морската столица на България - град Варна. Близостта на динамичния град открива пред Вас своите исторически забележителности - Римските терми, Археологическият музей, съхраняващо най-старото златно съкровище в света -Тракийското златно съкровище, и модерните достижения - Аквариум, Планетариум и единственият на Балканския полуостров Делфинариум, където ще се възхитите и ще споделите веселата игра на Варненските делфини. Предлаганата богата гама от възможности за развлечения, както и високият стандарт на услуги, превръщат хотелски комплекс "SIRIUS BEACH" в чудесно място за рекреативен туризъм.
СТАИТЕ: целогодишно работи, разполага с : 15 единични, 90 двойни, 27 фамилни стаи, 11студия, всички модерно обзаведени - с директен телефон, индивидуален сейф, SAT TV , климатик с индивидуално регулиране на температурата, Мини бар. Баните са с вани, душ кабини и сешоар. 90 % от стаите са с изглед към морето.
Спорт & Спа: Външен басейн, шезлонг, шалте и чадър, Закрит минерален басейн, шезлонг и шалте, Фитнес

Платени услуги:
Козметично студио;Фризьорски салон;Професионално оборудван зъболекарски кабинет
Лекарски услуги /на повикване/;Интернет зала;Конферентна зала
Автопаркът на хотелски комплекс "Сириус Бийч" - микробус с 18 и автобус с 32 места - е на разположение за трансфери и групови посрещания;
Индивидуално пране; Халат за баня; Придвижване на лична и бизнес - кореспонденция
Обмен на валута и разплащане с MASTER и VISA - кредитни карти
Продажба на билети за кино и театър; Поръчка и доставка на цветя

РЕСТОРАНТИ & БАРОВЕ: Основен ресторант със 180 места в залата, ситуирана на две нива и 70 места на терасата.
Разположен е буквално над морските вълни, прекрасна гледка към залива и елегантен дизайн.
През лятото ресторанта предлага шведска маса със съвременна българска и интернационална кухня, алкохолни и безалкохолни напитки за изхранване гостите на хотела.
Основния ресторант е идеалното място за изискан сватбен обяд за 180 гости или сватбен прием до 200 гости.
ЛОБИ-БАР - приятно място за кафе, питие, среща с приятели, бизнес среща, разполага с 60 места и предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, снаксове и десерти. Отворен е от 8.00 - 24.00 ч.
СКАЙ БАР – намира се на седмия етаж на хотела и разполага с 80 места на закрито и тераса с 90 места. От красивата тераса, следваща овалната форма на хотела, се открива неповторима панорамна гледка към морето и морския бряг. Това е идеалното място за романтични срещи, Вечерно време светлините на целия курортен комплекс и звездното небе елегантно допълват уюта на Скай бара и създават приятно настроение.
КОРАБА - Уникалната фрегата от XIII -ти век е превърната в специализиран рибен ресторант със 150 места. Кораба Сириус е "хвърлил котва" на сушата през 1991г. и оттогава до сега посреща целогодишно местни жители и чуждестранни гости. Намира се на самия морски бряг в курорта "Свети Константин и Елена" и има славата на най-стария и класен рибен ресторант край Варна. Вътрешността на кораба се състои от две нива, където са разположени четирите зали за хранене и бар с тъмни мебели от дърво, морски карти и фенери. Резултатът е една хармонична смесица от исторически чар и модерна изтънченост.
С влизането си у човек се създава впечатлението за плаващ морски съд. А довършването на сюжета става с помощта на екипажа облечен в моряшки униформи.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Св. Константин и Елена |  Почивки - България |  Почивки - Св. Константин и Елена |  Лято в България - България |  Лято в България - Св. Константин и Елена

Избрани оферти