Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Екскурзия до Белград

Номер на оферта

/

237070

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран за международни превози автобус
- Пътни такси и паркинги
- 2 нощувки със закуски в хотел 4* в Белград
- Туристическа програма на основните забележителности в Белград с местен екскурзовод - панорамна и пешеходна обиколка
- Туристическа програма в Ниш
- Екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва

- Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА COVID-19, към ЗК Алианц Травел: 2 лева на ден /заявява се и се заплаща предварително от България/
- Полудневна екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци - 20 евро при минимум 20 души
- Вечеря в типична сръбска кафана с музика ~ 25 евро
- Градска такса ~ 5 евро
- Попълване от агенцията на PLF, HES и всякакви формуляри, изисквани при влизане в съответната държава: 10 лв. на документ
- Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.

Програма на пътуването

ДАТА: 04.03.2022

3 ДНИ / 2 НОЩУВКИ

ЦЕНИ:
- Възрастен в двойна стая - 195 лв. ранни записвания до 20 януари; 210 лв. след тази дата
- Възрастен в единична стая - 280 лв.
- Дете до 12 години, настанено с двама възрастни - 145 лв.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

===========================================================
ПРОГРАМА

Ден 1 ПетричСанданскиБлагоевградСофияБелград
Отпътуване в 06.00 ч. от Петрич, от Сандански в 6.30 ч.; от София в 8.30 ч. по маршрут: Калотина – НишБелград. Настаняване в хотел, категория 4* в центъра на Белград. Туристическа програма с местен екскурзовод на български език: катедралата Св. Сава – най-големият православен храм на Балканите, повлиян в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, улица “Крал Милан”. Пешеходна разходка из забележителностите на града от Площада на републиката до крепостта Калемегдан. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Свободно време. Нощувка.

Ден 2 Белград – Нови Сад – Сремски Карловци
Закуска. Свободно време в града или по желание полудневна екскурзия до Нови Сад – втори по големина град в Сърбия и столицата на областта Войводина. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, Катедралата и площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Отпътуване за Сремски Карловци – кратка разходка и по желание посещение на винарна. Връщане в Белград. Свободно време с възможност за разходка по чаровната калдъръмена улица „Скадарлия“, център на бохемския живот на Белград, Белградският “Монмартър“, помнеща духа на велики сръбски поети и художници от романтичния 19-ти век и където все още се събират писатели, художници и много гости в известните стари кафани. Ще се потопите в старата атмосфера на културния и бохемски живот на града.
По желание – вечеря в типична сръбска кафана с музика. Нощувка.

Ден 3 БелградНишСофияПетрич
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България . По пътя кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш: дворецът „Бановина“ – днес седалище на Нишкия университет, Площадът на Освобождението, сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Крепостта. Пристигане в България вечерта.

===========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия за резервации:
*Депозит: 30% от пакетната цена при записване
*Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

*Екскурзията ще се проведе при минимум 35 записани туристи.
*Необходими документи: валидни лична карта или задграничен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и копие/.
*Медицински изисквания: изясняват се 10 дни преди отпътуване, в зависимост от здравната обстановка в България и държавата на пристигане.
*Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
*Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата и ТО не носи отговорностпри евентуалната им промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси за туристическите обекти към момента на пътуването.
*Туроператорът не носи отговорност, в случай че обектите не работят, поради климатични или други, независещи от него обстоятелства.

===========================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Пролет 2024 - Сърбия |  Пролет 2024 - Белград

Избрани оферти