Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

Екскурзия до Будапеща и Виена преди Коледа

Номер на оферта

/

230405

Дати & цени

Цената включва

*Транспорт с луксозен автобус, лицензиран за международни пътувания
*3 нощувки със закуски, при настаняване в двойни и тройни стаи в хотел 3*/4* в Будапеща Hotel Budapest или подобен www.danubiushotels.com/
*Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
*Целодневна екскурзия до Виена
*Пешеходни и автобусни обиколки на Будапеща и Виена

Цената не включва

*Медицинска застраховка за периода на пътуване към ЗАД „Армеец”: 5 лв /по желание, заявява се и се заплаща предварително от България/
*Разходка с кораб по р. Дунав в Будапеща с екскурзовод на български език, парче торта и чаша шампанско: 18 евро/35 лв.
*Вечеря в типичен унгарски ресторант Чарда с фолклорна програма: 26 евро/51 лв.
*Входни такси

Програма на пътуването

Потопете се в магическата атмосфера и обаянието на Будапеща, напълно заслужаваща прозвището си – „Царицата на Дунава“, а когато това е гарнирано с коледни светлини, уханни сладкиши и коледен дух – няма по-прекрасен подарък за сетивата!
=========================================================================================

ДАТИ:
5.12.2019 – 8.12.2019

ЦЕНИ:
*Възрастен в двойна стая и тройна стая: 359 лв..
*Доплащане за единична стая: 130 лв.
*Дете до 12 години, настанено с двама възрастни: 305 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

1 ден:
Отпътуване от София в 06.00 часа по маршрут Ниш - Белград - Будапеща. Пристигане в унгарската столица привечер. По желание /срещу допълнително заплащане/ разходка с корабче по река Дунав с екскурзовод на български език. Настаняване в хотел 3/4*. Нощувка.

2 ден:
Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с автобус и пешеходен тур: Мостовете на река Дунав, Парламента, Рибарските кули, църквата “Свети Матияш”, Площада на героите, Комплексът „Вайда Хунияд” и др. Свободно време за разходка по красивата пешеходна улица „Ваци” и за разглеждане на коледните базари на площад Вьорошмарти. Над сто дървени къщички предлагат традиционни, подаръци наред с музика, куклен театър и кулинария. Край огромната елха са къщичките с истинските вълшебства: захаросани червени ябълки; въртящи се шишове, на които се пече коледният ролник. Връщане в хотела. По желание, вечеря в чарда, традиционна унгарска винарна „Боркатакомба“ с типична национална кухня и увеселителна фолклорна програма с музика и танци /срещу допълнително заплащане/. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Отпътуване за Виена. Панорамна обиколка на града: забележителностите на Рингщрасе - Операта, императорският комплекс Хофбург, Парламента, Кметството; къщите на Хундертвасер, Пратера с Виенското колело, Сградата на ООН /UNO City/, Дворецът „Белведере”, „Шонбрун” – лятната резиденция на Хабсбургите. Пешеходна обиколка: площад „Мария Терезия” с двата музея, площад „Грабен” с колоната на Чумата катедралата “Свети Стефан” и оживената улица “Кернтнерщрасе”. Свободно време за посещение на „Кристкиндлмаркт” – прочутият коледен базар на площада пред Кметството. Вечерта връщане в Будапеща. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Отпътуване за България. Спирка и кратък престой в Белград. Свободно време за разходка или обяд в центъра на сръбската столица. Пристигане в София късно вечерта.

=========================================================================================

Депозит: 30% при записване
Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Коледни базари - Австрия |  Коледни базари - Виена

Избрани оферти