Начало / Екскурзии / Екскурзии - Солун

КОЛЕДНА МАГИЯ В СОЛУН 2020 -Предколеден шопинг

Номер на оферта

/

232993

Дати & цени

Цената включва

Лицензиран автобусен транспорт
1 нощувка със закуска в хотел 2*/ 3 * в Солун
БОНУС !!! Посещение на Mediterranean Cosmos Mаll
Водач, представител на туроператора.

Цената не включва

Туристическа обиколка на Солун- 20 лв-при мин.15 туриста
Медицинска застраховка с лимит на отговорност 5000 евро на ЗАД Армеец -4лв

Програма на пътуването

2 в 1- Бозуки и шопинг треска в Mall Mediterranean Cosmos
Време е за коледни подаръци и аромат на канела!
Тръгваме на 19.12.2020
!!! Топ цена !!!
139 лв на човек
Тръгване от Кърджали, Пловдив и София!!!
Програма
1-ви ден
Отпътуване от НС Васил Левски в 7:00ч. Възможност за тръгване от Кърджали и Пловдив. Пристигане в Солун на обяд – директно пътуване до Mall Mediterranean Cosmos – най-големият МОЛ на територията на Балканския полуостров с 209 магазина, 37 ресторанта и кафенета, кина, детска градина, църква и амфитеатър с 400 места. Свободно време за пазаруване и релакс. Късния следобед настаняване в хотела. Свободно време. Вечерта, по желание, вечеря (месно /рибно меню) в таверна в сърцето на гостоприемния Солун – квартал Лададика. Продължаваме празника с невероятен купон в популярен Бузуки клуб с изпълнения на живо на известни певци и много, много цветя. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Освобождаване на хотела.Панорамна туристическа обиколка на Солун: започва с величествения площад Аристотел и едноименната статуя на древногръцкия философ и учен, един от най-големите гении на Античността, наричан „Баща на науката“. Променадата на Солун ни води към Бялата кула, макар и преди носела имената Кулата на кръвта и Червената кула, сега отново е Бяла и в нея се помещават интересни музейни експонати от Византийската епоха. Обиколката на групата продължава с паметника на Александър Македонски, Института на гръцкото театрално изкуство, Солунския университет, площад „Наварино“ с Двореца на Галер; „Арката на Галер“ – построена през 305г за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; Ротондата „Свети Георги“, крепостта „Ептапиргио“ с възхитителна гледка към града и Термическия залив. Последната спирка е известната църква „Св. Димитър“- построена върху римският затвор, в който е пострадал Светецът и където е бил гробът му.
Свободно време за самостоятелна разходка. Препоръчваме Археологическия и Олимпийския музеи, както и Музея на фотографията. По желание – разходка с Корабче из Солунския залив, за да се насладите на кристално – сините ласки на галещия сетивата морски бриз. Време за невероятни гледки, прекрасни снимки и вкусно фрапе с канела.
Следобед – отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
ПРОМО ЦЕНИ:
ЦЕНА за човек в ДВОЙНА / ТРОЙНА стая: 139 лв.
ЦЕНА за ДЕТЕ до 11.99 г при двама пълноплащащи: 99 лв.
Доплащане за ЕДИНИЧНА стая:60 лв.
Доплащане за допълнителна седалка в автобуса: 60 лв.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Солун |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Солун |  Коледни оферти 2023 - Гърция |  Коледни оферти 2023 - Солун

Избрани оферти