Начало / Екскурзии / Екскурзии - Буенос Айрес

Круиз ЮЖНА АМЕРИКА С ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ

Номер на оферта

/

239746

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети София-Буенос Айрес и Рио де Жанейро-София с прекачване и включен чекиран куфар
Самолетни билети Буенос Айрес – Игуасу – Буенос Айрес
Всички трансфери по програмата
3 нощувки със закуска в хотел **** в Буенос Айрес
Обзорна екскурзия на Буенос Айрес
Екскурзионна програма при водопадите Игуасу с включени 2 нощувки със закуска в **** хотел
10 нощувки на борда на Norwegian Star с изхранване „пълен пансион”
2 нощувки със закуска в хотел **** в Рио де Жанейро
Водач от агенцията при минимум 15 записани участника

Цената не включва

Допълнителни екскурзии на брега (включена е само обзорна на Буенос Айрес)
Лични разходи
Такса обслужване в размер на 20 USD/човек/ден. Заплаща се на кораба.
Застраховка „Отмяна на пътуване”, покриваща неустойки в случай на анулация поради здравословни причини
Интернет на борда на кораба
SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
Доплащане на медицинска застраховка за лица над 65 г.

Програма на пътуването

Круизен пакет ЮЖНА АМЕРИКА С ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ

АРЖЕНТИНА С ИГУАСУ - УРУГВАЙ - БРАЗИЛИЯ

ВЕЧЕ БЕЗ ИЗИСКВАНЕ ЗА КОВИД-ВАКСИНАЦИЯ И ТЕСТ

Пътуването обединява 3 емблематични държави в Южна Америка, а в допълнение ще посетим най-красивите водопади в света - Игуасу. Маршрутът на плаването е допълнен с нощувки в Буенос Айрес и Рио де Жанейро, за да ви предоставим възможност за пълноценното им разглеждане.

Маршрут: СофияБуенос АйресМонтевидео – Пунта дел Есте – Рио Гранде ду Сул – Порто Бело – Сао Пауло – Илабела – Ила Гранде – Бузиос – Рио де ЖанейроСофия

Norwegian Star

20 дни

ДАТА: 25.03.2024 г. - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ - ПОСЛЕДНО МЯСТО ЗА ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ!

ЦЕНА на човек в двойна каюта:
вътрешна кабина - 8040 лв.
кабина с голям прозорец - 8670 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Акценти на програмата:

Самолетни билети София-Буенос Айрес и Рио де Жанейро-София с включен чекиран куфар
Самолетни билети Буенос Айрес-Игуасу-Буенос Айрес
Обзорна екскурзия на Буенос Айрес
2 нощувки със закуска в хотел 4* по време на включената в цената екскурзионна програма на водопадите Игуасу
3 нощувки със закуска 4* в Буенос Айрес
10 нощувки на борда на Costa Fortuna с изхранване "пълен пансион"
2 нощувки със закуска в хотел 4* в Рио де Жанейро
Водач от агенцията при 15 записани

=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1:
25.03.2024
Полет СофияБуенос Айрес с прекачване.

ДЕН 2:
26.03.2024 Буенос Айрес, Аржентина
Кацане в Буенос Айрес в 07:55 ч. Начало на обзорна екскурзия(включена в цената). Градът на аржентинското танго и Бока Хуниорс ще ви посрещне с невероятната си атмосфера. Една от основните туристически забележителности в града е главният площад Plaza de Mayo, където се намира президентският дворец Casa Rosada. Освен тях може да видите обелискa на свободата, църквата Сан Игнасио, кварталът Реколета с известната си гробница. Районът La Boca е известен с цветните си сгради – тук се намира и известният стадион La Bonbonera. Интересен факт е, че булевардът 9-ти юли в Буенос Айрес е един от най-широките в света, побиращ общо 18 пътни ленти. Трансфер до хотела. Настаняване, свободно време и нощувка.

ДЕН 3:
27.03.2024 Буенос Айрес, Аржентина
Ако искате да се запознаете с живота на аржентинският гаучо, непременно трябва да посетите ранчото Феста Гауча(срещу доплащане). Ще ви заведем на село, насред Ла Пампа Архентина, където ще наблюдаваме конно състезание, танго шоу, и където ще имате възможност да похапнете истински аржентински стек, приготвен на място. Ще имате възможност сами да пояздите и да се потопите в автентичната аржентинска традиция. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 4:
28.03.2024 Буенос Айрес-Игуасу, Аржентина и Бразилия
Закуска, освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет до Игуасу. Кацане в Игуасу. Трансфер до хотел 4* и настаняване. Нощувка

ДЕН 5:
29.03.2024 Игуасу, Бразилия-ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА ЕКСКУРЗИЯ
Закуска и събиране на сили за цял ден изпълнен с незабравими емоции. Днес ще направим първа среща с водопада Игуасу от бразилската страна - най-широката водопадна редица в света – 2700 м, общо 27 водопадни каскади. Подгответе се- ще бъдете потресени от тази мощ на природата. След това ще поемем към Птичия парк, разположен в град Фос де Игуасу, на границата между трите държави: Бразилия, Аржентина и Парагвай. Създаден е насред субтропична дъждовна гора и осигурява приют за около 150 вида птици, както и пеперуди и влечуги от цяла Южна Америка и други екзотични места. Вечерта ще имате възможност(срещу доплащане) да посетите латино-американско шоу с включена вечеря – Raffain Churrascaria Show - едно невероятно танцово пътешествие до Боливия, Уругвай, Колумбия, Парагвай, Аржентина, Бразилия, Чили и Мексико. Сцената има формата на маска на ацтек, а в програмата и в интериора на заведението са преплетени традиционни символи, танци и музикални инструменти от цяла Южна Америка. Нощувка.

ДЕН 6:
30.03.2024 Игуасу, Аржентина
ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА ЕКСКУРЗИЯ ДО ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ И ПТИЧИЯ ПАРК
Закуска и освобождаване на хотел. Екскурзия до водопадите Игуасу от аржентинската му страна. Тук се намира известния с пълноводието си и голямата си красота водопад - Дяволското гърло. Нощувка. Любителите на силните изживявания ще имат възможност да усетят мощта на падащите води с Grand Aventura – миникруиз с лодка под водопадите. Следва трансфер до летището за полет до Буенос Айрес. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка.

ДЕН 7:
31.03.2024 Буенос Айрес, Аржентина
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до пристанище и настаняване на борда на кораба. Вечерта възможност за посещение на танго шоу, където ще може да се насладите на изпълненията на най-добрите изпълнители на този страстен танц.

ДЕН 8:
01.04.2024 Буенос Айрес, Аржентина, отплава в 16:45 ч.
Възможност в днешния ден за разходка с корабче по делтата на река Парана. Отпътуваме от крайбрежната зона Ел Тигре и се отправяме към островите по делтата. Тук ще видите как местните Исленос живеят в къщи на кокили, ще научите за техните обичаи, култура и начин на живот. Ще посетите и Пристанището на плодовете – Puerto de Frutos – голям пазар, където освен плодове ще откриете също ръчно изработени сувенири и мебели.

ДЕН 9:
02.04.2024 Монтевидео, Уругвай, 07:00 – 20:00 ч.
Предлагаме ви обзорна екскурзия на столицата на Уругвай (срещу доплащане). По време на обиколката ни, ще посетим най-интересните и красиви места в града. Първата ни спирка е площад Независимост (Plaza independencia), където е и паметникът на националния герой на Уругвай - Хосе Артигас. Ще преминем по главната улица на Монтевидео - 18 de Julio Avenue за да достигнем до сградата на Народното събрание (Palacio Legislativo). След това пътят ни продължава към хълма Cerro. На него се издига църква, а панорамната гледка към столицата е неоспорима. През днешната обиколка ни очакват още - района Прадо с неговите паркове и розариуми. Също така ще преминем покрай централния стадион на Уругвай Estadio Centenario - световна футболна икона; открит през 1930 г. за първата световна купа, когато Уругвай се оказва победител. Ще обиколим крайбрежието, където ще бъдем заслепени от белите пясъчни плажове и красивата и чиста вода.

ДЕН 10:
03.04.2024 Пунта дел Есте, Уругвай, 06:00 –16:00 ч.
Градът е известен още като уругвайското Сен Тропе, заради красивите си плажове, скъпи курорти и нощен живот. Предлагаме кратка разходка(срещу доплащане) и спирка за снимки при две от забележителностите на Пунта дел Есте. Статуята известна като „Пръстите“ или „Ръката“ представлява 5 пръста на огромна ръка, които се подават от пясъка на плажа Brava. Следващият ни обект ще бъдат вълнообразните мостове над река Малдонадо. Преминаването през тях с автомобил наподобява движението на влакче в лунапарк.

ДЕН 11:
04.04.2024 Рио Гранде ду Сул, Бразилия 08:00-15:00 ч.
Рио Гранде ду Сул е най-южният щат на Бразилия, а Рио Гранде е най-важният му пристанищен град. Известен е с каубойската си култура и някогашното италианско влияние. Насладете се на природната му красота или опитайте от местната италианска кухня. Не пропускайте да изпиете поне чаша от местното червено вино сорт Pinot Noir.

ДЕН 12:
05.04.2024 Порто Бело, Бразилия, 12:00 до 20:00 ч.
Столицата на бразилския щат Минас Жерайс е заобиколена от планини и предоставя прекрасни гледки. Градът е строен в стила на столицата на САЩВашингтон. Можете да се разходите по трилентовите му улици и да се насладите на смелия му архитектурен дизайн или да се потопите в миналото на региона, като посетите някой от многобройните музеи. Разходете се в някой от парковете му с буйна растителност или вкусете от местната кухня. В планините наоколо ви очакват множество пещери с чудни сталактити и сталагмити.

ДЕН 13:
06.04.2024 Сантос(Сао Паоло), 09:00-20:00 ч.
Разположен на около 80 км от морето, Сао Пауло е най-големият град в Бразилия. Той се е утвърдил като икономическото сърце на държавата. Някои от най-интересните забележителности, които ви очакват са: Pinacoteca do Estado de S?o Paulo – музеят на изкуството, Общинския пазар на Сао Пауло, улица „Оскар Фрейре" с много интересни магазини и кафенета, Esta??o da Luz – красива железопътна станция от късния ХІХ век, която е възстановена; S?o Bento - величествен манастир. Приятни за разходки места са Pra?a da Luz, обградена с палми градина, зеления парк "Ибирапуера".

ДЕН 14:
07.04.2024 Илабела, 07:00-20:00 ч.
В превод Илабела означава „красив остров“. Действително! Това е една райска зелена дестинация - от най-предпочитаните за бягство от града на местните. Островът ще ви впечатли със своите красиви плажове, водопади и съхранена атлантическа дъждовна гора. Плажове като Бонет са скрити съкровища. Насладете се на релаксиращия ден.

ДЕН 15:
08.04.2024 Ила Гранде, 08:00-20:00 ч.
Това е третият по големина бразилски остров, известен със своите тропически гледки и прекрасни плажове. Той има интересна история – някога е бил колония за прокажени, а след това, до 1994 година – затвор за някои от най-опасните бразилски престъпници. В наши дни, цялата територия на острова е защитена зона, приютила малък крайбрежен град - Vila do Abra?o, където автомобилният транспорт е забранен. Всичко това прави острова една от най-съхранените зони с дъждовни гори и изключително богата екосистема, с множество застрашени от изчезване видове – птици, маймуни, ленивци, крокодили. Водите наоколо са също защитена зона и са дом на морски костенурки, корали, акули, магеланови пингвини, делфини.

ДЕН 16:
09.04.2024 Бузиос, 08:00-20:00 ч.
Бузиос е плажна дестинация. На пешеходно разстояние от кея можете да се възползвате от плажовете Praia de Arma??o и Praia dos Ossos. Ако предпочитате нещо по-усамотено, можете да се отправите към Praia Tucuns или Praia dos Amores(Плажът на любовта), популярни сред романтичните двойки. Не пропускайте да се разходите по крайбрежната алея Rua das Pedras. Там ви очакват множество магазинчета и заведения, където можете да се насладите на освежаваща напитка и гледката към океана.

ДЕН 17:
10.04.2024 Рио де Жанейро, освобождаване на кораба след 08:00 ч.
Рио де Жанейро – градът вдъхновение, едно от най-оживените места в света! Разположен върху тучни гори и планини и спиращи дъха плажове. Днес напускаме кораба на кораба и се настаняваме в хотел за следващите 2 нощувки.
Възможност за екскурзия (срещу доплащане) - ще посетите статуята на Исус Христос, която се намира на височина 710 м на хълма Корковадо в националния парк Тижука, Лагуната Родриго ди Фрейтас. Следобяд разходка из Колониалния център на Рио и разглеждане на ултрамодерната Катедрала с форма на пирамида, Старата библиотека – един истински архитектурен шедьовър, кафене „Коломбо”, Градския театър (само отвън), известните стълби „Селарон” и други. Нощувка.

ДЕН 18:
11.04.2024 Рио де Жанейро, Бразилия
В днешната екскурзия (срещу доплащане), ще се отправим към едно от скритите съкровища на Бразилия – Петрополис. Градът, столица на едноименната община, възниква около извънградска резиденция на император Педро I, на чието име е наречен. Известен е като летен курорт, наричан още “Имперския град” поради факта, че там се намира лятна резиденция на императора и неговото семейство. В него е разположен и посветеният на тях музей. Намира се на около 1 час път с автомобил от Рио. Там температурата на въздуха е с 6-7 градуса по-ниска. По време на екскурзията ще се запознаете с историята на императорското семейство на Бразилия. Именно то е в основата на възникването на града в планините край Рио. Дворецът Китандиня, по-рано е бил луксозно казино, а в наши дни залите му са отворени само в качество на културно наследство. В катедралата на двореца са погребани членове на императорското семейство. Следва връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 19:
12.04.2024 Рио де Жанейро, Бразилия
Днешния ден ще посветим на останалите забележителности на Рио, които пропуснахме да видим. Ще Ви предложим екскурзия(срещу доплащане), в която ще посетим „Захарната глава”, до която ще стигнем изкачвайки се до върха с кабинков лифт. Ще станете свидетели на невероятни гледки към града и океана. За желаещите ще организираме полет с хеликоптер над Рио. Ще видим още пристанищния квартал Porto Miravilla, както и Музея на Бъдещето (отвън). След края на обиколката, ще се отправим към летището за вечерен полет за София.

ДЕН 20:
13.04.2024 София
Кацане в София в 18:35 ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИННФОРМАЦИЯ

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
Депозит 1: 1000 лв./човек при записване
Депозит 2: 2000 лв./човек до 15.11
Доплащане: до 31.01.2024

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
До 15.11.2023 - 1000 лв/човек
15.11-20.12 - 30% от стойността на круизния пакет
21.12-31.01 - 50%
01.02-29.02 - 75%
след 29.02.2024 - 100%

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Аржентина |  Оферти - Буенос Айрес |  Екскурзии - Аржентина |  Екскурзии - Буенос Айрес |  Круизи 2024 - Аржентина |  Круизи 2024 - Буенос Айрес

Избрани оферти