Начало / Екскурзии / Екскурзии - Аспровалта

Уикенд в Гърция - Аспровалта (3 нощ.) и Круиз около Света Гора (Атон)

Номер на оферта

/

238174

Дати & цени

06 юни 2024 - 09 юни 2024 г. - Цена от 265 лв.
13 юни 2024 - 16 юни 2024 г. - Цена от 265 лв.
20 юни 2024 - 23 юни 2024 г. - Цена от 285 лв.
27 юни 2024 - 30 юни 2024 г. - Цена от 285 лв.
30 юни 2024 - 03 юли 2024 г. - Цена от 295 лв.
12 септември 2024 - 15 септември 2024 г. - Цена от 265 лв.
20 септември 2024 - 23 септември 2024 г. - Цена от 265 лв.

Цената включва

* транспорт от и до София с автобус, снабден с климатик, CD/DVD, микрофон, подвижни облегалки
* пътни такси
* 3 нощувки в хотел Argilos*, в стаите: климатик, телевизор и хладилник / включени в цената /
* медицинска застраховка с покритие 5000 евро
* туристическо и информационно обслужване на български език
*организатор от фирмата, придружаващ групата
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

Цената не включва

Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат предварително:
* Доплащане за оборудван кухненски кът в стаята – 20 лева на човек за целия престой
* възможност за избор на седалка – (попитайте за повече информация в агенцията).
* застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ – препоръчваме, в случай, че имате съмнения за уважителна причина да сте в невъзможност да пътувате (попитайте за повече информация в агенцията).

Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат на място:
* Круиз до Света Гора с екскурзовод на български език: 35 евро/възрастни, 25 евро/дете до 13 год. Доплащане за посещение на плажа Blue Dream 9 евро на човек.( цената вклчючва трансфер с лодка в двете посоки до о. Дрения) - при група минимум 25 души.
* Целодневен круиз до Ситония с посещение на залива"Синя Лагуна" и остров Амулияни с включен обяд: 40 евро/ възрастни, 30 евро/ дете до 13 год. - при група минимум 25 души.
* трансфер за плаж до Ставрос – 5 евро – при минимум 25 души


* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела;

Програма на пътуването

Дестинация: Уикенд в Гърция - Аспровалта (3 нощ.) и Круиз около Света Гора (Атон)

Маршрут: СофияАспровалта – Уранополи – София

4 дни/ 3 нощ.

дата:
06.06.2024 - 09.06.2024
13.06.2024 - 16.06.2024
20.06.2024 - 23.06.2024
27.06.2024 - 30.06.2024
30.06.2024 - 03.07.2024
12.09.2024 - 15.06.2024
20.09.2024 - 23.09.2024

ПРОМОЦИОНАЛНА цена на човек с включени пътни такси :
За дата 06.06: 265 лв
За дата 13.06: 265 лв
За дата 20.06: 285 лв
За дата 27.06: 285 лв
За дата 30.06: 295 лв
За дата 12.09: 265 лв
За дата 20.09: 265 лв
==============================================================
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
==============================================================
ПРОГРАМА:
1 ден: Отпътуване от София, Руски паметник , в 7:30 ч. по маршрут София – Перник – ДупницаСанданскиКулатаАспровалта. Настаняване в хотел.Свободно време за плаж и почивка. Аспровалта е един от главните курорти в Северна Гърция. В района можете да се насладите на близо седем километра пясъчен плаж, от които поне четири са организирани плажове с шезлонги, душове, съблекални, възможности за водни спортове и 2 сини флага за чисто море от ЕС. Всичко това действа като магнитно поле за стотици хиляди посетители всяка година. Бижуто на Аспровалта е пешеходната й алея, където е и центъра на забавлението, независимо дали то е свързано с храна и напитки или с игри и релаксиращи разходки. Нощувка.

2 ден: Свободен ден за плаж и почивка или по желание срещу допълнително заплащане трансфер за плаж до Ставрос. Стaврoc e мaлкo kурoртнo ceлищe близo дo Аcпрoвaлтa (само на 8 км). Разполага с три плaжa, кaтo вcekи oт тях може да предложи широка плажна ивица, ситен пясък, чадъри и шезлонги през големи разстояния, усещане за простор и възможност за уединение. Камъчета няма нито във водата, нито на плажа. Морето е топло, водата е бистра с пясъчно полегато дъно. И ако сте решили да прекарате един ден на тези плажоже, вкусния гирос, придружен с наливна бира е идеалния обяд. Свободно време за плаж, разходка, обяд и забавления. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден: Свободно време за почивка, разходка или по желание и срещу допълнително заплащане:
Вариант 1: целодневна екскурзия на български език - морска разходка с круизен кораб около Света Гора (Атон).
Отпътуване от Аспровалта в 08:30 часа към Уранополи или„Градът на небесата”. Живописното селище е разположенo на полуостров Халкидики в подножието на единствената по рода си монашеска общност - Света гора. От пристанището на Урануполи тръгва Круиз около Света Гора, разходката по море трае около 3 часа. По програма се наблюдават 8 манастирас изключителна архитектура, централното пристанище на монашеската република, както и границата разделяща Света Гора от останалата част на полуострова.Корабът се движи на разстояние 500 м от най северния ръкав на Халкидическия полуостров – Атон. Днес Света гора е автономна монашеска република, самоуправляема част от територията на Гърция.На полуострова монасите ревностно спазват своите традиции – там не се допускат жени, дори няма домашни животни от женски пол. Монасите се занимават със земеделие, риболов, отглеждат зеленчуци, лозя и маслини.
След круиза по желание и срещу допълнително заплащане посещение на плажа - Blue Dream разположен на малка група острови наречени Дреня или Магарешките острови. Широка пясъчна плажна ивица синьо – зелени води, атрактивни водни спортове и възможност за обяд на бийч бара Ви очакват само след 10 мин. път с лодка от Уранополи.
Ако останете в Уранополи може да посетите отбранителната византийска кула, разположена до пристанището, множество магазинчета за сувенири и гръцки таверни, където менюто е вдъхновено от местните дарове - рибни деликатеси и неповторима винена листа.
Вариант 2: целодневен круиз до Ситония с посещение на залива "Синя Лагуна" и остров Амулияни с включен обяд: Отпътуване от Аспровалта в 08:30 часа към Уранополи. От пристанището в Уранополи се отправяме към остров Амулияни (единственият остров на Халкидики с около 600 жители и с уникални 13 плажа със син флаг за чистота на морската вода). Първата спирка от круизът ни е на нашият частен плаж на остров Амулияни "Банана Бийч". Свободно време за плаж, релакс, плуване и обяд включен в цената. На плажа чадърите и шезлонгите са безплатни, Продължаваме към втория ръкав на Халкидики, Ситония в район Вурвуру. Срещу него се намират група от острови, най-големият от които е Диапорос. Спираме в залива на острова в кристално чистите синьо - зелени води за снимки, плуване и скачане от кораба в морето около 45 минути. Връщаме се отново на остров Амулияни където можете да се разходите в традиционното селце на острова. Свободно време. Отпътуване за Уранополи.

Отпътуване обратно към Аспровалта в 17:30 часа. Нощувка.

4 ден: Свободен ден за плаж и почивка. Отпътуване за България около 15:00 ч. Пристигане в Софияна пл. Руски паметник вечерта.
==============================================================
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Първа вноска: 100 лева на човек – внася се при подписване на договора
Доплащане: до 15 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора.
* визи не се изискват
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

ВАЖНО:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Допълнителните екскурзии и услуги се осъществяват при събрана група от минимум 25 плащащи, , освен ако в конктетна програма за конкретна дата не е упоменато друго.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото да прави промени в последователността на програмата

* настаняването е възможно в двойни,тройни стаи и студио
==============================================================
ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА ПО ПРОГРАМАТА:
* 3 нощувки в хотел Argilos*, в стаите: климатик, телевизор и хладилник / включени в цената /

Хотел Argilos Според гръцкото законодателство хотелът е с категория два ключа. Но той всъщност е едно много уютно и приятно място. Домакините са отзивчиви и любезни хора, които приемат гостите на хотела като свои лични и се стараят винаги, когато могат да са на разположение. Дворът е добре озеленен, многогодишни дървета хвърлят дебела сянка. Всяка стая е с веранда (на кота 0) или тераса. Много чисто и добре подредено! Стаите и мебелите са освежени, чаршафите са в искрящо бяло, във всяка стая има телевизор и хладилник, а студиата са оборудвани с кухненски бокс. Не случайно хотел Аргилос е оценен от посетителите си с рейтинг 8.7
=============================================================
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Аспровалта |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Аспровалта |  Почивка на море 2024 - Гърция |  Почивка на море 2024 - Аспровалта

Избрани оферти