Начало / Почивки / Почивки - Сингапур

Нова Година в Сингапур и остров Бали

Номер на оферта

/

235985

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Истанбул – Сингапур – Денпасар – Истанбул – София с включен багаж до 30 кг.;
Трансфер летище – хотел Сингапур – летище;
Трансфер летище – хотел о-в Бали – летище;
3 нощувки със закуски в хотел Miramar 4* в Сингапур;
5 нощувки със закуски в хотел по избор на о-в Бали;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро;

Цената не включва

Застраховка Отмяна на пътуване;
Бакшиши – 60 лева на човек;
Новогодишна вечеря;
Допълнителни екскурзии;
Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване“ за клиенти над 70 г. - 30 лв.;
Лични разходи;

Програма на пътуването

Маршрут: СофияИстанбулСингапур – Денпасар – ИстанбулСофия

11 дни / 8 нощувки

ДАТА: 29.12.2021 г.

РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 15.10.2021

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

Miramar 4*, Singapore and SOL by Melia Benoa Bali 5* - цена от 3381 лева
Miramar 4*, Singapore and Ayodya Resort Bali 5* - цена от 3434 лева
Miramar 4*, Singapore and Melia Bali - The Garden Villas 5* - цена от 3505 лева
Miramar 4*, Singapore and Nusa Dua Beach Hotel 5* - цена от 3679 лева
Miramar 4*, Singapore and Grand Hyatt Bali 5* - цена от 3791 лева
Miramar 4*, Singapore and The Laguna Resort and SPA 5* - цена от 3936 лева

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ-ВТОРИ ДЕН / 29.12.2021-30.12.2021 / Истанбул - Сингапур
Заминаване в 21:25 ч. от София с полет на авиокомпания Turkish Airlines за Сингапур през Истанбул. Пристигане в Сингапур на следващия ден 30.12.2021 в 17:20 ч. местно време. Посрещане от представител на фирмата-партньор, трансфер до хотела, нощувка.

ТРЕТИ ДЕН 31.12.2021 / Сингапур
Закуска и свободно време.
Следобед следва полудневен обиколен тур на Сингапур – цена 111 лева - тази обиколка показва контраста между старото и новото, както и смесицата между Изтока и Запада. Впуснете се в историята, културата и начина на живот на мулти-расовия Сингапур, сърцето на Азия. Ще преминем през квартал Колониал, за оглед на Паданг, Еспланадата – театри, разположени на залива, като няма да пропуснем и Мерлион – митичен звяр, всеизвестната икона на Сингапур, наполовина лъв, наполовина риба. Следващата ни спирка е Малка Индия, Китайския квартал и Фабриката за скъпоценни камъни, представляващи най-доброто от азиатската продукция и изработка. Крайната точка на нашето приключение е Ботаническата градина, с площ 52 хектара, обградена предимно от джунгла и красиви градинки.
Посрещане на Новата 2022 година!

ЧЕТВЪРТИ ДЕН / 01.01.2022 – о-в Сентоса
Закуска.
Следва полудневна обиколка на о-в Сентоса - цена 193 лева - за да стигнете до прочутия парк Сентоса, ще се повозите на лифт, водещ началото си от Световния търговски център. Обиколката започва с наблюдаване на завладяващия подводен свят, който по последно преброяване, притежава колекция от 6 000 риби от 350 вида. Ще имате възможност да се насладите на тайните на дълбоките води през акрилния 83-метров тунел. Следва лагуната на делфините, където ще имате невероятния шанс да наблюдавате редкия вид розови делфини. Обиколката завършва със спиращо дъха пътуване с лифт до планината Фабер, чиято гледка към пристанището ще остане завинаги в съзнанието ви.
Връщане обратно в хотела. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН / 02.01.2022 / Сингапур – о-в Бали
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаята в хотела до 12.00 ч. Следобед следва трансфер до летището в Сингапур за полет в 18.05 ч. до Денпасар. Пристигане в Денпасар в 20.50 ч. Посрещане от представител на фирмата – партньор. Трансфер до избраният от Вас хотел. Настаняване и нощувка.

ШЕСТИ ДЕН / 03.01.2022 / о-в Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или екскурзия.
Препоръчваме: Люлките край Убуд в Бали + Оризови тераси Тегалаланг (включително еднократна люлка на човек). Цена - 170 лева.
Насладете се на най-доброто от природата на Бали. Започнете своето пътешествие от известните люлки, които ви отвеждат до зелените хоризонти на Убуд. Екскурзията включва ползването на люлка и няма ограничения за това, докато не получите перфектния фото кадър. Продължете към известните оризови тераси на Тегалаланг, където ще имате още повече възможности за снимки, както и изслушайте разказа на местните за специалната напоителна система на оризовите полета на Бали, наречена „субак“.
Нощувка.

СЕДМИ ДЕН / 04.01.2022 / о-в Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или екскурзия.
Препоръчваме: Обиколен тур на Кинтамани (посещение на вулканът Батур, разглеждане на забележителностите в Убуд, посещение на Градината на орхидеите) с включен обяд- цена 145 лева. Обиколката започва в 08:30 ч. сутринта, а маршрута ни отвежда към едно от най-красивите места на острова (Кинтамани), който се намира в калдерата на древен вулкан. По пътя ще посетим местните занаятчийски селца, като ще имате възможност да наблюдавате как се приготвя традиционния индонезийски батик (*техника в изкуството и текстила, при която се използва восък, за да се изрисуват тъкани и картини), а също така местните занаятчии ще ви демонстрират изумителните си дърворезбарски умения. Следва посещение на древния храм Гоа Гаджах, който се смята за един от малкото останали и запазени храмове, от началото на развитието на балийският индуизъм в Бали. Продължаваме с посещение на кафеена плантация, където ще можете да опитате различни видове кафе, включително и Лувак (*най-скъпото кафе в света, като цената му варира от 700 евро до 1500 евро за килограм). Следва обяд в местен ресторант, от където ще можете да се насладите на прекрасната гледка към вулкана Батур – идеално място за правене на снимки. Посещението на Градината на орхидеите е включена в програмата и може да бъде осъществена по пътя за Убуд, в началото на обиколката.
Прибиране в хотела в около 17:00 ч.
Нощувка.

ОСМИ ДЕН / 05.01.2022 / о-в Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или екскурзия.
Препоръчваме: Посещение на храмът Улувату и програма с традиционен балийски танц „Кечак“- цена 100 лева. Обиколката започва от избрания от вас хотел в 16.00 ч., като включва посещение на един от най-впечатляващо разположените храмове в Бали – Улувату. Той се намира върху една скала и от него се откриват спиращи дъха гледки, който със сигурност не бива да бъдат пропускани. Самият храм е населяван от маймунки, които не са съвсем приятелски настроени, така че моля, не забравяйте да оставите ценните си вещи в хотела, преди отпътуването. Храмът Улувато се смята за последното място за медитации на известния свещеник Нирартха. Изпълнението на танца Кечак е нещо, което никъде другаде не бихте могли да видите, като десетки мъже създават музика за фон, като скандират и пеят, докато известната история за Рамаяна се пресъздава в специалния амфитеатър, намиращ се в близост до храма.
Прибиране в хотела около 19:30 – 20:00 ч. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН / 06.01.2022 / о-в Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или екскурзия.
Препоръчваме: Посещение на Бедугул, Таман Аюн и Танах Лот с включен обяд – цена 145 лева. Това е един от най-добрите обиколни турове, за тези, които биха искали да опознаят Бали в целия му блясък. Посещават се три изумителни храмове, както и Гората на Маймунките със своите игриви обитатели. Обиколката започва около 8.30 ч., като трансферът до хотела ще се осъществи около 19.00 ч. Обиколката включва посещение на планинския район на Бедугул, където ще видите красивия храм Улун Дану, посветен на богинята Деви Дану. Храмът се намира на езерото Братан. Местният пазар, намиращ се наблизо, ще ви изкуши с много плодове и зеленчуци, като е хубаво да се пазарите, за да получите възможно най-добрата цена. След това, продължаваме към храма Таман Аюн, който принадлежи на кралското семейство в района. Гората на маймунките е следващото място, което ще посетим преди да достигнем до великолепния храм Танах Лот, който е разположен върху къс скала, в океана. Ако имате късмет и приливът е лек, можете да получите достъп до святото аязмо, намиращо се под скалата, като следователно ще получите и благословия от местния свещеник. Снимките на залеза, заснети от Танах Лот ще бъде един от най-прекрасните спомени, които ще съхраните от острова.
Връщане обратно в хотела. Нощувка.

ДЕСЕТИ ДЕН-ЕДИНАЙСТИ ДЕН / 07.01.2022-08.01.2021 / Денпасар – София
Закуска. Свободно време, освобождаване на хотела в 12:00 и отново свободно време до трансфера към летището за полет до Истанбул в 21:40 часа местно време. Кацане в Истанбул в 05:55 на 08.01.2021 и последващ полет за София в 08:45 часа местно време. Кацане в София в 09:00 часа местно време.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ с Турски авиолинии :
Дата Летище Излита Каца Летище
29.12.2021 София 21:25 23.50 Истанбул
30.12.2021 Истанбул 01:55 17:20 Сингапур
02.01.2022 Сингапур 18:05 20:50 Денпасар
07.01.2022 Денпасар 21:40 05:55 Истанбул
08.01.2022 Истанбул 08:45 09:00 София

ВАЖНО: За всички туристи на туроператора, пътуващи по програми през 2021, за които се изисква отрицателен резултат от проведен PCR тест за влизане в съответната държава или при прибиране в България, ТУРОПЕРАТОРЪТ е договорил преференциални цени за тестване в лаборатории "Рамус" в цялата страна.

Цената на PCR тестовете в Лаборатории Рамус е 90 лв, като туристи на туроператора ползват отстъпка от 20 % или заплащат 72 лв. При по-големи групи, Туроператорът предоставя доп. 10 % отстъпка.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
от третия ден, следващ записването до 90 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.
от 89 до 60 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
по-малко от 60 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:
Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 12 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
Депозит в размер на 50% при подписване на договора
Пълно плащане – 61 дни преди датата на заминаване
Плащанията се извършват в офисите на туроператора в лева или по банка.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Мавриций е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден 6 месеца от датата на връщане
Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
Гарант на туроператора по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗК "ЛЕВ ИНС" АД, застрахователна полица № 00080001/13062110000034 от 15.01.2021 г.
Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт със ЗАД „Армеец“ АД до 5 дни след сключване на договор.
Местна валута: мавританска рупия

Допълнителни екскурзии в Сингапур (при минимум двама записани):

Полудневен обиколен тур на Сингапур - цена 111 лева на човек
Тази обиколка показва контраста между старото и новото, както и смесицата между Изтока и Запада. Впуснете се в историята, културата и начина на живот на мулти-расовия Сингапур, сърцето на Азия. Ще преминете през квартал Колониал, за оглед на Паданг, Еспланадата – театри, разположени на залива, като няма да пропуснете и Мерлион – митичен звяр, всеизвестната икона на Сингапур, наполовина лъв, наполовина риба. Следващата ви спирка е Малка Индия, Китайския квартал и Фабриката за скъпоценни камъни, представляващи най-доброто от азиатската продукция и изработка. Крайната точка на вашето приключение е Ботаническата градина, с площ 52 хектара, обградена предимно от джунгла и красиви градинки.

Полудневна обиколка на о-в Сентоса - цена 193 лева на човек
За да стигнете до прочутия парк Сентоса, ще се повозите на лифт, водещ началото си от Световния търговски център. Обиколката започва с наблюдаване на завладяващия подводен свят, който по последно преброяване, притежава колекция от 6 000 риби от 350 вида. Ще имате възможност да се насладите на тайните на дълбоките води през акрилния 83-метров тунел. Следва лагуната на делфините, където ще имате невероятния шанс да наблюдавате редкия вид розови делфини. Обиколката завършва със спиращо дъха пътуване с лифт до планината Фабер, чиято гледка към пристанището ще остане завинаги в съзнанието ви.

Допълнителни екскурзии на о-в Бали (при минимум двама записани):

Ubud Tour - продължителност 6 ч. с включен обяд. Цена - 156 лв.
Убуд е град на индонезийския остров Бали в област Убуд, разположен сред оризища и стръмни долове в подножието на регентството Gianyar. Районът е познат с многото селца и занаятчийства.

Люлките край Убуд в Бали + Оризови тераси Тегалаланг (включително еднократна люлка на човек). Цена - 170 лв.
Насладете се на най-доброто от природата на Бали. Започнете своето пътешествие от известните люлки, които ви отвеждат до зелените хоризонти на Убуд. Екскурзията включва ползването на люлка и няма ограничения за това, докато не получите перфектния фото кадър. Продължете към известните оризови тераси на Тегалаланг, където ще имате още повече възможности за снимки, както и изслушайте разказа на местните за специалната напоителна система на оризовите полета на Бали, наречена „субак“.

Kintamani tour - продължителност 8 ч. с включен обяд. Цена - 145 лв.
Обиколката започва в 8.30 ч. сутринта, а маршрута ви отвежда към едно от най-красивите места на острова (Кинтамани), който се намира в калдерата на древен вулкан. По пътя ще посетите местните занаятчийски селца, като ще имате възможност да наблюдавате как се приготвя традиционния индонезийски батик (*техника в изкуството и текстила, при която се използва восък, за да се изрисуват тъкани и картини), а също така местните занаятчии ще ви демонстрират изумителните си дърворезбарски умения. Следва посещение на древния храм Гоа Гаджах, който се смята за един от малкото останали и запазени храмове, от началото на развитието на балийският индуизъм в Бали. Продължаваме с посещение на кафена плантация, където ще можете да опитате различни видове кафе, включително и Лувак (*най-скъпото кафе в света, като цената му варира от 700 евро до 1500 евро за килограм). Следва обяд в местен ресторант, от където ще можете да се насладите на прекрасната гледка към вулкана Батур – идеално място за правене на снимки. Посещението на Градината на орхидеите е включена в програмата и може да бъде осъществена по пътя за Убуд, в началото на обиколката.
Трансфер до избрания от вас хотел в около 17.00 ч.

Храм Uluwatu + танц „Кечак“ - продължителност 3,5 ч. Цена - 100 лв.
Обиколката започва от избрания от вас хотел в 16.00 ч., като включва посещение на един от най-впечатляващо разположените храмове в Бали – Улувату. Той се намира върху една скала и от него се откриват спиращи дъха гледки, които със сигурност не бива да бъдат пропускани. Самият храм е населяван от маймунки, които не са съвсем приятелски настроени, така че моля, не забравяйте да оставите ценните си вещи в хотела, преди отпътуването. Храмът Улувато се смята за последното място за медитации на известния свещеник Нирартха. Изпълнението на танца Кечак е нещо, което никъде другаде не бихте могли да видите, като десетки мъже създават музика за фон, като скандират и пеят, докато известната история за Рамаяна се пресъздава в специалния амфитеатър, намиращ се в близост до храма. Трансфер до избрания от вас хотел в около 19.30 – 20.00 ч.

Bedugul - Taman Ayun - Tanah Lot - продължителност 8 ч. с включен обяд. Цена - 145 лв.
Това е един от най-добрите обиколни турове, за тези, които биха искали да опознаят Бали в целия му блясък. Посещават се три изумителни храмове, както и Гората на Маймунките със своите игриви обитатели. Обиколката започва около 8.30 ч., като трансферът до хотела ще се осъществи около 19.00 ч. Обиколката включва посещение на планинския район на Бедугул, където ще видите красивия храм Улун Дану, посветен на богинята Деви Дану. Храмът се намира на езерото Братан. Местният пазар, намиращ се наблизо, ще ви изкуши с много плодове и зеленчуци, като е хубаво да се пазарите, за да получите възможно най-добрата цена.
След това, продължаваме към храма Таман Аюн, който принадлежи на кралското семейство в района. Гората на маймунките е следващото място, което ще посетим преди да достигнем до великолепния храм Танах Лот, който е разположен върху къс скала, в океана. Ако имате късмет и приливът е лек, можете да получите достъп до святото аязмо, намиращо се под скалата, като следователно ще получите и благословия от местния свещеник. Снимките на залеза, заснети от Танах Лот ще бъде един от най-прекрасните спомени, които ще съхраните от острова.

Източно Бали, храм Бесаких, Водния дворец на Тирта Гангга, Гоа Лава и плажа с черен пясък – с включен обяд. Цена - 215 лв.
Екскурзията ще ви отведе до свещените места в източната част на Бали, където можете да се удивите на искрящите черни пясъци на плажа, да посетите най-важния духовен храм на Бали – Бесаких и да научите за структурата на балийските храмове и традициите на този уникален остров. Водният дворец на Тирта Ганга ще предостави най-прекрасните възможности за снимки, както и ще ви разкаже историята на живота на кралското семейство и традициите от миналото. Храмът на Пещерата на прилепите (Гоа Лавах) ще ви омагьоса с историята за тайния свързващ проход към храма на Майката, както и за свещената легенда на питона. Обядът е включен в цената.

Най-доброто от Бали - Занаяти, Гората на маймуните, храмовете Taman Ayun и Tanah Lot - продължителност 8 ч. с включен обяд. Цена - 170 лв.
Monkey Forest е група извисяващи се дървета, дом на стотици маймуни, които отиват по пътя си без страх в своя храм. Ще наблюдавате тези поразителни същества, които прекарват деня си спейки в подготовката за лов през нощта. Ще посетите оризови полета. Култивирани в уникален балийски стил, заобиколени от кокосови дървета, тропически пейзажи, както и от нежното течение на реката. Ще посетите и двата най-известни храма в Бали, построени през XVIв. Tanah Lot е изграден върху черни вулканични скали. Taman Ayun ще Ви зашемети с красота.

Зоопарк + дълго сафари на слонове – продължителност 6 ч. с включен вход за зоопарка. Цена - 280 лв., за деца до 11,99г. - 235 лв.
Зоопаркът в Бали е едно чудесно място за посещение. Разходката започва с яздене на слон. Ще стигнете до зоопарка на гърба на едно от тези величествени създания. Отнема към 30 мин., като през цялото време сте заобиколени от прекрасната и завладяваща природа около Вас. Зоопаркът се намира в село Singapadu. Възможност за обяд срещу доплащане.

Храм Uluwatu + танц „Кечак“ и вечеря – продължителност 6 ч. Цена - 140 лв.
Вечерята е в моркси ресторант „Jimbaran”.

Bedugul Dolphin Тour - продължителност 10 ч. с включен обяд. Цена - 290 лв.
Включва 20 мин. самостоятелно плуване с делфини и шоу програма с делфини.

Бали Сафари 4x4 Platinum (вкл. театъра Agung) с включен обяд - продължителност 8 ч. Цена - 450 лв. В понеделник не се организира.
Обиколката включва трансфер, вход в сафари парка, обяд, обиколка със специални сафари автобуси, хранене на животни, шоу със слонове, яздене на слон или камила, снимки с животните, вход за воден парк

Бали Сафари 4x4 Gold (вкл. театъра Agung) с включен обяд - продължителност 8 ч. Цена - 390 лв. В понеделник не се организира.
Обиколката включва трансфер, вход в сафари парка, обиколка със специални сафари автобуси, обяд, хранене на животни, шоу със слонове, яздене на слон или камила, снимки с животните, вход за воден парк

Разходка на слонове + Обиколка на шоколадова фабрика + Правене на шоколад - продължителност 7 ч с включен обяд. Цена - 240 лв.
Прекарайте деня си в Bali Elephant Camp с езда на слон в продължение и продължете със забавно турне и вкусване на шоколад от Pod Chocolate Factory & Cafe, което се намира на територията на Bali Elephant Camp. Открийте как се прави шоколад в Pod Chocolate Factory. Обиколката започва с невероятна шоколадова напитка за добре дошли, след което ще видите процеса на добиване на шоколад от какаовото дърво до получаването на сурово какао, ферментиране, печене на зърна и крайната трансформация във вкусен шоколад от фабриката.

Круиз до рифовете/Beach Club Cruise - продължителност 7 ч. с включен обяд. Цена - 240 лв.
Прекарайте деня в проучване на преливащите води около Nusa Lembongan, идиличен и защитен остров, на тази вълнуваща целодневна екскурзия от Бали. От лодката можете да се потопите в кристално чистите води и да се насладите на различни допълнителни дейности. Почувствайте нивото на адреналин като се спускате по водни пързалки и се возите на забързаните лодки банани. Преоткрийте великолепния морски живот под повърхността, докато се гмуркате с шнорхел.

Шнорхелинг - продължителност 8 ч. с включен обяд с безалкохолни напитки. Цена - 370 лв.
Обиколката включва трансфер, екипировка, освежаващи напитки и обяд.
Някои от най-добрите гмуркачи в Бали могат да бъдат намерени около трите острова, които съставляват Nusa Penida. Ние ще Ви предложим огромно изобилие от ярко оцветени риби и морски живот в едно от малкото места на планетата с такова невероятно биоразнообразие .

Острова на костенурките и наблюдаване на делфини - с включен обяд с безалкохолни напитки. Цена - 350 лв. Провежда се в сряда и неделя.
В обиколката се включват трансфер, обяд, сезонни плодове, минерална вода и освежаващи напитки.
Обиколката започва с разходка в океана, а около Вас ще плуват делфини. Ще видите и чуете повече за тези приятели на човека. При посещението Ви на острова на костенурките, ще имате възможност отблизо да видите тези вековни създания, да се снимате с тях и да разберете повече за тяхната природа. Ако винаги сте искали да докоснете или да се снимате с папагал, змия, прилеп...на този остров всичко това е възможно.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 15.10.2021

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Почивки - Сингапур |  Почивки - Сингапур |  Нова година 2024 - Сингапур |  Нова година 2024 - Сингапур

Избрани оферти