Начало / Почивки / Почивки - Прага

Уикенд в Прага 2023 - с полет от София - Hotel Orea Angelo 4*

Номер на оферта

/

239273

Дати & цени

Цената включва

  • Самолетен билет София – Прага – София с авиокомпания България Еър
  • Чекиран багаж до 20кг. и ръчен багаж до 5 кг
  • 3 нощувки със закуски в хотел 4*
  • Обзорна обиколка на Прага с местен лицензиран екскурзовод на български език в ден 1-ви и ден-4-ти;
  • Трансфер летище – хотел – летище
  • Представител на туроператора за целия престой
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
  • Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Цената не включва

  • Еднодневна екскурзия до Карлови Вари на български език -110 лв. за възрастен/ 64 лв. за дете 2-11.99 г
  • Еднодневна екскурзия до Дрезден на български език - 110 лв. за възрастен / 64 лв. за дете 2-11.99 г
  • Разходка с корабче по р. Вълтава с включена вечеря на блок маса - 60 лв за възрастен / 45 лв за дете 2-11.99 г
  • Градски транспорт: 30 CZK (еднопосочен билет),
  • Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание.
  • Доплащане за слушалки – 2,50 евро на човек по време на панорамната обиколка-задължително доплащане на място

 

Цената не включва – задължителни доплащания:

  • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.*Към 03.01.2023 г. такса горива е в размер на 40 лв на пътник.
  • Градска такса - 2,00 евро на човек на вечер

Програма на пътуването

OREA Hotel Angelo

Хотел

Orea Hotel Angelo 4* е известен със своя дизайн в съчетание от цветове и японски стил. В близост са разположени автобусни и трамвайни спирки, осигурявайки лесен транспорт до площад Вацлавски и популярния квартал "Мала страна".

Стаи

Хотелът разполага с 163 стаи и 5 апартамента. Преобладаващите цветове на стаите са червено, жълто, коралово и черно, а обзавеждането е по последните тенденции.

Всички стаи са оборудвани с:

Климатик

Сателитна телевизия

Телевизор

Сешоар

Минибар

Сейф

Ресторант и кафе

Закуската е изключително свежа и богата, сервира се в ресторанта, в часовете между 06:30 и 10:30ч през делничните дни, а през уикендите от 06:30 до 11:00ч. Кафето работи всеки ден от 06:30 до 23:00ч. предлагайки напитки и храна.

Фитнес център

Гостите, които желаят да поддържат добрата форма, по време на престоя си, могат да се възползват от фитнес център Synergy само на няколко крачки от хотела. В центъра можете да изпробвате и сауна.

Конферентна зала

За провеждането на Вашите фирмени събития и срещи, хотелът предлага избор между 2 конферентни зали, оборудвани с всичко необходимо. Първата зала настанява до 190 човека, а втората настанява до 165 човека. Възможно е да бъде организиран и кетъринг по време на събитията. Услугата се използва при допълнително заплащане.

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ

Wi-Fi интернет

Денонощна рецепция

Помещение за багаж

Събуждане по телефона

Фитнес център

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ

Пералня

Химическо чистене

Сауна

Масажи и козметични процедури

Копирни услуги

Конферентна зала

Допълнителна информация

Бебешко креватче- при запитване

Домашни любимци- срещу доплащане

Настаняване след 15ч.

Освобождаване до 11ч.

Допълнителни услуги

Банкомат

Обменно бюро



Дати и Цени


Дата на заминаване: 5 Октомври 2023


Стандартна стая

Човек в двойна стая : 762 BGN
Един възрастен : 906 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 978 BGN
Двама възрастни : 1523 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 1523 BGN




Програма

ДЕН-1

Oтпътуване в 10.15 ч. от летище София за Прага с полет на авиокомпания България Еър.. Кацане в Прага в 11.15 ч. Трансфер и настаняване в хотела.След обяд програма в Прага по средновековни улички на Старе Место (Стария град), които водят до Староместске намести (Стария градски площад) с Тинския храм, църквата "Свети Микулаш" и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и един от символите на Прага световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. ("Орлой"), Парижка улица и квартала Йосифов. Свободно време.Нощувка.

• Вечерта разходка с корабче по Вълтава с включена вечеря на блок маса (около.2 ч с доплащане)

ДЕН-2

Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзия. Нощувка.

Екскурзия до Дрезден - столицата на Саксония, известна като "Флоренция на Елба" Пешеходна разходка - комплекса Цвингер, Оперния площад, Кралската катедрала, катедралата Фрауенкирхе. Свободно време и възможност за посещение на музеи - бароковия дворец "Цвингер", прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело - "Сикстинската Мадона",/входните такси на музеите не са включени в цената на тура/.Свободно време.Връщане в Прага.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзия: Нощувка.

• Екскурзия до Карлови Вари - един от най-старите европейски балнео-курорти известен с лечебния ефект на горещите си минерални извори, Бехеровката и стъкларски изделия.

ДЕН-4

Закуска.Разглеждане на хълма Храдчани с местен екскурзовод на български език.Обиколката започва с най-дълго строената в Прага катедрала, която е и пантеон на чешката история -"Св.Вит". Разходка в квартала на аристократите Мала Страна и Карловия мост.

Трансфер до летището. Полет. на авиокомпания България Еър за София в 16.30 ч..

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение за всяка дата):

София-Прага - 10:20 - 11:15

Прага-София - 16:30 - 19:20



Допълнителни екскурзии




Цена за възрастен 110 BGN
Цена за дете 64 BGN

Еднодневна екскурзия до Карлови Вари
Чехия,Прага

Само на 120 км западно от Прага се намира град Карлови Вари. Красив и живописен, градът е основан през XIV в. и бързо се е прочул със своите минерални извори под наименованието Карлсбад. Днес тук се намира най-големият и известен балнеокурорт в Чехия, популярен с гореща минерална вода, богата на калций, магнезий, желязо, натрий и хлор, която има лечебен ефект за редица заболявания. Богатите залежи на каолин в района благоприятстват развитието на стъкларската и порцелановата промишленост. Градът се слави и със своя известен билков ликьор Бехеровка и добре развита хранително-вкусова промишленост. Пешеходната разходка в централната част на Карлови Вари, по течението на река Тепла ще ни отведе покрай редица архитектурни шедьоври, интересни барокови колонади , покриващи изворите с минерална вода, сред които е и най-горещият гейзер от 1906г.Свободно време в района на престижния хотел PUB



Цена за възрастен 110 BGN
Цена за дете 64 BGN

Целодневна екскурзия до Дрезден
Чехия,Прага

Отпътуване за един от най-красивите градове в Германия. Пешеходна обиколка с екскурзовод на български език и разглеждане на баровия център на Дрезден. Градът често е наричан " Флоренция на Елба", заради множеството си панорамни гледки. Разглеждане на основните забележителности: Дрезденската църква " Фрауенкирхе" , бароковия дворец " Цвингера" , състоящ се от 4 здания. В двореца се помещава Дрезденската картинна галерия " Старите майстори", където могат да се видят произведения на Рафаело, Тициан, Рембранд и др. (входна такса за посещение на двореца не е включена, възможно е в свободното време по желание) и църквата " Хофкирхе" . Свободно време за разглеждане на картинната галерия, съкровишницата "Зелените сводове" и пазаруване.



Цена за възрастен 60 BGN
Цена за дете 45 BGN

Разходка с корабче по р. Вълтава
Чехия,Прага

Разходката с корабче трае около 2 часа и е едно незабравимо преживяване да опознаем Прага по вода. По време на обиколката кораба минава през всички исторически мостове на р.Вълтава и се виждат най- големите забележителности на града, чиито фасади са обърнати към реката. Ще преминем и през праговете на река Вълтава и изградения шлюз, който регулира водите и пази историческия център от нови наводнения. По време на разходката е включена вечеря на блок маса, с типични за чешката кухня ястия.




Обзорна обиколка на историческия център на Прага
Чехия,Прага

Обиколката започва от хълма Храдчани и комплекса на Пражкия храд с най-дълго строената в Прага катедрала, която е и пантеон на чешката история "Св.Вит", разходка в квартала на аристократите Мала Страна и Карловия мост. Продължаваме със средновековни улички на Старе Место (Стария град), които водят до Староместске намести (Стария градски площад) с Тинския храм, църквата "Свати Микулаш" и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и един от символите на Прага световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. ("Орлой"),Парижка улица и квартала Йосифов.



Условия за резервации:

  • Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране
  • Доплащане 21 дни преди тръгване
  • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета

Условия за анулации:

  • До 24 часа след резервация без такса за анулация
  • До 30 дни преди тръгване 50 лв/човек такса анулация
  • До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация
  • Под 21 дни 100% като такса анулация

ВАЖНО:

1. Минимален брой туристи: 35 човека;

2. Срок за уведомяване при несъбран минимум - 21 дни;

3. Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност, с валидност минимум 6 месеца след датата на прибиране в България;

4. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Почивки - Чехия |  Почивки - Прага |  Ранни записвания 2024 - Чехия |  Ранни записвания 2024 - Прага

Избрани оферти