Начало / Почивки / Почивки - Канкун

Почивка в Мексико

Номер на оферта

/

230546

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет: София – Истанбул - Канкун - Истанбул– София с включени летищни такси;
7 нощувки на съответния пансион в хотел по избор в Канкун или Ривиера Мая;
Трансфер летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 15 000 евро.

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Застраховка „Отмяна на пътуване“ до 5 дни след сключване на договор – препоръчително;
Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване“ за клиенти над 70 г. - 27 лв.

Програма на пътуването

Маршрут: София - Истанбул - Канкун - Инстанбул - София

10 дни / 7 нощувки

Дати на отпътуване: 16.03.2022 г.

==========================================================

SUPER OFFER - NO NAME HOTEL 3* за 16.03.2022 г. - 2299 лв. на човек в двойна стая със закуска/ 2499 лв. на човек в двойна стая AIl inclusive.

SUPER LAST MINUTE -400 лв. ОТСТЪПКА за ВТОРИ ВЪЗРАСТЕН за дата 16.03.2022 г. / не важи за NO NAME HOTEL 3*/

ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ

NO NAME HOTEL 3* -със закуска - 2299 лв.
Dos Playas Faranda Cancun 3* - all inclusive - цена от 2777 лева
Catalonia Riviera Maya 4* - all inclusive - цена от 2981 лева
GR Solaris Cancun 4* - all inclusive - цена от 3057 лева
Oasis Palm 4* -all inclusive - цена от 3204 лева
RIU Lupita 5* - all inclusive - цена от 3213 лева
RIU Caribe 5* - all inclusive - цена от 3605 лева
RIU Cancun 5* - all inclusive - цена от 3708 лева
RIU Palace Peninsula 5* - all inclusive - цена от 4135 лева

Предлагат се и други хотели. За повече информация изпратете запитване!

==========================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==========================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – ВТОРИ ДЕН: София - Истанбул - Канкун
Заминаване от София за Истанбул, с последващ полет за Канкун. Пристигане на следващата сутрин. Посрещане от представител на фирмата и трансфер до избрания от Вас хотел, настаняване, свободно време и нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – ОСМИ ДЕН: Канкун
Закуска. Свободно времe за плаж или екскурзии по желание.

ДЕВЕТИ ДЕН - ДЕСЕТИ ДЕН: Канкун - Истанбул - София
Закуска. Освобождаване на хотела до обяд. Трансфер до летището за полет до София през Истанбул.

Полетно разписание с Turskish Airlines
Номер на полет Маршрут Излита Каца
TK1030 София - Истанбул 21:15 23:40
TK 181 Истанбул - Канкун 02:30 12:55(+1)
TK 181 Канкун - Истанбул 14:25 10:10(+1)
TK1027 Истанбул - София 20:10 20:25
Важно: полетното разписание подлежи на препотвърждение преди датата на заминаване.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.
от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
по-малко от 29 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:
Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 20 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
Депозит в размер на 50%
Пълно плащане – 45 дни преди датата на заминаване
Плащанията се извършват в офисите на туроператора в лева или с дебитна/кредитна карта или по банка.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Мексико е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден 6 месеца от датата на връщане
Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
Гарант на туроператора по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД "ЕВРОИНС" АД, застрахователна полица № 03700100003718 от 09.02.2022 г.
Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт със ЗАД „Армеец“ АД до 5 дни след сключване на договор.
Местна валута - Мексиканско песо

Екскурзии от Канкун

Чичен Ица с включен обяд - 199 лв.
Чичен Ица е едно от основните археологически обекти на полуостров Юкатан. Преди да стигнете до археологическия обект, ще направите спирка в едно вълшебно градче Валядолид, колониален град на полуостров Юкатан. По време на екскурзията ще получите информация от екскурзовод на английски език, относно комплексът. Той е основан през 525 г. преди Христа и е признат за едно от новите чудеса на света, обявен е от ЮНЕСКО за световно културно наследсто. В този впечатляващ комплекс ще видите пирамидата на Кукуклан, стената на жертвоприношенията, обсерваторията, стената на черепите и най-големият съд, където шепотът се чува на километри далечина поради мощните акустични свойства на структурата си. Ще имате възможност да обядвате в мексиканси шведски стол в някой от ресторантите в района. В цената не са включени вход за пирамидата и напитки.
Продължителност на екскурзията: от 07:00 – до 19:00 – около 12 часа. Начална точка на екскурзията – хотелите рапзоложени в хотелската част на Канкун ще бъдат вземани от рецепцията на хотела, в който са отседнали; за тези които са отседанали в хотели в централната част на Канкун, сборният пункт ще бъде хотел Oasis Smart. Носете удобни обувки, фотоапартат, бански костюми, кърпа, слънцезащитен крем и шапка.

Остров Муерес с катамаран - 189 лв.
Насладете се на един прекрасен ден на Карибите – разходка с катамаран от Канкун до остров Муерес. По време на пътешествието ще се видите на впечатляващите и изключително красиви коралови рифове в тюркоазените води на Карибско море. Ще имате възможността да се насладите на красотата на Карибите, на пищна тропическа джунгла и на невероятното наследство от цивилизацията на маите. Остров Муерес е едно от природните съкровища на Мексико и истински земен рай. Времетраене на екскурзията: от 09:15 – 17:15 часа. Моля имайте предвид, че мястото не е препоръчително за гости с обриви / кожни заболявания или бременни жени. Трансфер от/до хотела.

Острови Контой и Муерес - 299 лв.
Ако сте любител на природата трябва задължително да посетите остров Контой.
Очаква Ви 45 минутно пътешествие до острова, по време на което ще бъдете очаровани от кристално чистите води и неописуемите гледки. Вие ще имате възможността да се гмуркате с шнорхел в прекрасния коралов риф Ixlache, смятан за втория по-големина в света. По-късно ще отплавате към най-южната точка на острова, където ще имате възможността да видите фара, рибарско село, както и гнезда на птиците фрегати, пеликани и корморани и ако имате късмет, може дори да видите орел, скатове, костенурки и морски звезди. Докато сте на острова ще посетите музея на флората и фауната, от където можете да се насладите на невероятната гледка към лагуната и мястото, където около 250 вида птици, гнездят на острова. Следва късна закуска на шведска маса. Менюто се състои от печена риба, пиле, гуакамоле , салата, ориз и пресни плодове (с включени напитки) . След това ще имате достатъчно време , за да си починете и да се насладите на слънце, море и пясък. Следва отпътуване към другия карибски остров – Муерес, където ще имате достатъчно време да го обиколите и дори да си направите някои покупки.
Екскурзията продължава от 09.00 до 16.30ч. Трансфер от / до хотела.

Вечеря с омари на борда на пиратския кораб Капитан Кук - 180 лв.
Изживейте пиратски легенди на борда на галеона на капитан Кук. Насладете се на вкусна вечеря с лобстери, докато гледате грандиозното пиратско шоу. Бумът на оръдието означава, че шоуто е на път да започне. Капитан Кук ще ви бъде домакин и церемониал-майстор за вечерта. Той ще Ви запознае с екипажа си и ще Ви разкаже за невероятните приключения в открито море . Веселбата ще започне със състезания, танци, пиратски шоута и още много други.
По време на вечерята ще Ви сервират самите пирати, но бъдете внимателни докато се храните, може друг кораб да се приближи тихо в тъмнината и да Ви нападне. Не се страхувайте, капитан Кук ще издаде заповеди на хората си да заемат бойни позиции, оръдията са готови за огън. Пирати, въоръжени до зъби с мечове и пистолети ще скочат от такелажа надолу до палубата, където следва бой с мечове между екипажите, озвучен с невероятни звукови и светлинни ефекти.
Вечерята е богата – омари, бюфет от салати, задушени зеленчуци, ориз, печени картофи и десерт. Неограничено количество мексикански напитки по време на пътуването. Ела с нас на това приключение в открито море.
Приключението стартира в 18.30 от пристанището Пуерто Хуарез и приключва на същото място в 22.10. Цената включва само вход.

Вход за Dolphin Ride - 190 лв
Dolphin Ride е програма, с която ще имате възможността да прекарате много време с делфини във водата и на платформа. Ще имате възможността да плувате свободно с делфините, а също така ще може и да разгледате подводния свят със специални очила. Интересна част от програмата е, че ще получите една голяма целувка от делфин!
Черешката на тортата е обиколка на басейна върху делфин!
Продължителност на програмата – 45 минути.
Не включва трансфери!

Xplor парк Ривиера Мая - 370 лв.
Провокирайте и тествайте собствените си емоции, докато се забавлявате в най-добрият екотуризъм парк в Ривиера Мая – Xplor. Паркът е разположен на площ от 6 мили и разполага с единадесет вълнувъщи въжени линии/пътеки https://www.youtube.com/watch?v=ar1l2bv18VE. Ще изживеете едно пътешествие в джунглата на безспирни превозни средства. Ще се потопите в подземен рай, в който може да плувате заобиколени от сталактити и сталагмити. Следва рафтинг по уникален маршрут и не на последно място богат обяд на блок маса, който ще Ви зареди с енергия.
Цената включва входен билет, обяд и напитки; и трансфери.
Паркът работи всеки ден от 9.00 до 17.00ч.

Tulum and Xel-Ha - 349 лв.
Не пропускайте възможността да посетите едни от най-известните и запазени останки от Маите. Разположени са на единствената скала на брега на Юкатан, където маите са избрали да построят този приказен град преди около 1000 години. Тулум е най-значимата археологическа находка от Маите, която е била построена на скалите на Мексиканската част от Карибско море. След Чичен Ица, това е най-посещаваната забележителност, наследена от маите, на Юкатанския полуостров.
Продължителност: около 3 часа, от 13:30 до 16:30ч.

Шнорхелинг приключение с обяд - (не се предлага към момента)
Прекарайте половин ден, потопен в невероятен подводен свят, където приключенията ще започнат в средата на мексиканската джунгла, където ще можете поплувате в кристално чистата вода на едно вълшебно място, заобиколено от ефирен воден пейзаж, сталактити и сталагмити. След това, ще напуснете джунглата за да стигнете до чудесния морски свят. След като сте се снабдили с маска, плавници и шнорхел за да поплувате с морските костенурки, ще разгледате известния Карибски риф. Той е дом на удивително разнообразна гама от риби, корали, мекотели и манати. Тази дейност не включва таксата за влизане в защитената зона на природния район.
Времетраене на екскурзията - 07:00 - 17:30 ч. В цената са включени напитки, храна, транспорт и входни такси, с изключение на района на защитената зона.

Xcaret Basic с трансфер - 319 лв.
Посетете Xcaret, един от най-забележителните природни паркове в Мексико. Насладете се на уникална обиколка из най-зрелищния еко-археологически парк в страната. Повече от хиляда години Xcaret е бил един от най-важните центрове, където древната цивилизация на маите е провеждала своите церемонии. Ще се разходите из красивата и загадъчна мрежа от тъмни реки, дълбоки басейни и блестящи лагуни. А по пътя ще се срещнете с многобройни мексикански създания, като гигантски пеперуди и костенурки.
Времетраене на екскурзията - 09:00 - 21:00 часа, с трансфер от / до хотела. Цената включва транспорт и входен билет. В цената не е включена екипировка за гмуркане, напитки и храна.

==========================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==========================================================

Допълнителна информация

SUPER OFFER - NO NAME HOTEL 3* за 16.03.2022 г. - 2299 лв. на човек в двойна стая със закуска/ 2499 лв. на човек в двойна стая AIl inclusive.

SUPER LAST MINUTE -400 лв. ОТСТЪПКА за ВТОРИ ВЪЗРАСТЕН за дата 16.03.2022 г. / не важи за NO NAME HOTEL 3*/

Тагове

Оферти - Мексико |  Оферти - Канкун |  Почивки - Мексико |  Почивки - Канкун |  Екзотична почивка 2024 - Мексико |  Екзотична почивка 2024 - Канкун

Избрани оферти