Начало / Статии / Статии - САЩ

Хоум Ранч - колко чудесен беше Западът

Автор

/

Ако копнеете повече да бъдете собственик на големи стада добитък, отколкото каубой, а хубава храна и панорамни гледки на милиони декари кедри, трепетлики и борове се вписват в картината (националният горски парк „Раут“ е на една крачка), тогава няма друго място като „Хоум“.

„Хоум Ранч“, Кларк,  Колорадо, САЩ

Тук може да прекарате няколко (или много) вълнуващи часове на седлото, яздейки през открити ливади с диворастящи цветя и дълбоки долини, след това успешно да се приберете, за да се топнете в джакузито пред вашата къщичка, преди заслужаваща награда вечеря.

Може да избирате от дълъг списък целогодишни занимания или просто да помързелувате и да общувате с природата. Но ще бъде по-добре да бъдете дружелюбен, защото това място е пропито с гостоприемството на Запада, нещо, което общителният собственик (който пише, пее и изпълнява каубойска музика) е довел до степен на изкуство.

Гостите идват отново тук заради приятелството и уютно-семейната атмосфера, където превъзходни, но непретенциозни ястия се сервират на общи маси или понякога край лагерния огън. Не повече от петдесет са гостите, които може да изберете да виждате или не през деня.

Ще бъдете настанени в облицовани с дърво къщички под сянката на трепетлики. Те са обзаведени с вкус и украсени със западни антики, тъкани индиански рогозки и печки на дърва – стилни, но по един уютен и удобен начин. Почти ще забравите, че това е истинско работещо скотовъдно ранчо, докато звукът на триъгълника при портала не прозвъни над долината.

„Ела и сам се убеди“ никога не е звучало толкова добре.

Къде: Кларк, 4 часа път с кола северно от Денвър, Колорадо, САЩ
Най-добро време: януари-февруари за ски; май-юни за цъфтенето на диворастящите цветя.

Виж актуалните оферти за пътуване в САЩ!

Виж още:

Екскурзия в Канада

Екскурзия в Мексико

Екскурзия в Куба

>
16 януари 2012 г.

Тагове

конен туризъм

любопитно

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти