Начало / Статии / Статии - Холандия

Няколко идеи за незабравима сватба

Автор

/

Искате да организирате различна и екзотична сватба – избора е голям. Сега ще ви предложим няколко уникални местенца и начина да направите сватбата си незабравима.

 

Сватба на тропически плаж

 Мечтаейки си за сватба и романтика повечето хора си се представят застанали един до друг на спокоен морски бряг. Има множество курорти, които предлагат оферти за типична плажна сватба с различни решения. Това често се оказва и прекрасна почивка за гостите, поканени на сватбата. Кой не би искал да се отпусне на плажа през уикенда.

Сватба стил Disney

Disneyland или Disneyworld са прекрасни места, където можете да се ожените. Извадете на показ детето от сърцето си и сътворете магически спомени за вас и вашите гости. Това също е добра идея, ако сред гостите има много деца. Дори и без деца, вашите гости ще бъдат развълнувани да се насладят на емоциите на парковете Disney.

Сватба на круизен кораб

Заведете гостите си на борда на круизен кораб за да изживеете заедно една красива сватба в морето. Някои от компаниите предоставят финансово достъпни пакети за сватба на круизен кораб. Понякога е по рентабилна тази оферта, отколкото да наемате стаи в някой курорт. Ако предпочитате луксозен лайнер, имайте предвид, че разходите могат да бъдат наистина големи.

Сватба сред лозята

Това е друг странен и уникален начин да отпразнувате встъпването си в брак. Може да бъде сред лозите или просто в регион, известен с виното си. Така заобиколени от близки и приятели ще встъпите в дебрите на брачния живот сред природата. Рoмантично нали?

Сватба сред пустинята

Пустинята е мистично и уникално място, на което можете да се вречете на любимия човек във вечна любов. Има много курорти, в които да изберете подходящо място за настаняването на гостите, поканени на тържественото събитие.

Зимна сватба в планината

Бялото е тематика на сватбите, а зимна сватба в планината е приказка. Ако сте почитатели на зимата, зимните спортове и планините това е перфектния начин да минете под венчилото. Гостите ви ще се наслаждават на изяществото на бялата постеля и ще избягат малко от забързаното си ежедневие.

Сватба в замък

Ако искате да се чувствате като истинска принцеса през този специален ден, няма по – подходящо място от това да се венчаете в европейски замък. Ще прелетите със своите  приятели и семейства до Европа до някой от многобройните замъци за да изживеете своята сватба  фантазия. Много замъци в Ирландия, Англия, Шотландия, Германия и Франция са отворили врати предлагат условия за да улеснят организирането на мечтания от вас прием.

Виж: Сватбено пътешествие - романтични идеи за меден месец - Част 1, както и продължението в Част 2.

>
24 февруари 2010 г.

Тагове

сватба

Забележителности наоколо

Избрани оферти