Начало / Статии / Статии - Япония

„Парк Хаят Токио“ последна дума на техниката орлово гнездо

Автор

/

Никога не сте виждали нищо подобно на този ултрамодерен хотел (освен ако не сте гледали спечелилия награди филм Изгубени в превода, който е заснет тук), заемащ горните етажи над оживения токийски квартал на нощните клубове във футуристичен 52-етажен небостъргач един от най-поразителните в града. Най-големите стаи за гости в Токио са съоръжени с всякакви приспособления и безброй удобства, включително огромни бани, някои с превъзходни изгледи към връх Фуджи.

Хотел

Многобройните ресторанти предлагат извисяващи пространства с несравними изгледи. Впечатляващо красивият ресторант „Козуе“ и стилният, супермоден бар и грил „Ню Йорк“ на последния етаж – с двуетажни прозорци, удивителна винарска изба с 1600 бутилки, открита кухня и чудесни оригинални произведения на изкуството – са постигнали безпрецедентно равнище на изтънченост за Токио. Гимнастическата зала и плувният басейн се намират в една триетажна, затворена в стъкло пирамида, което прави залеза и вечерните часове на неонова светлина идеално време за посещение тук.

Великолепната, подценявана атмосфера Изтокът-среща-Запада във всяка страна на дизайна улавя пионерската същност на Токио по - добре от всеки друг хотел – а това

Къде: Парк Хаят Токио
Най-добро време: края на март-май и октомври-ноември.

>
26 октомври 2010 г.

Тагове

любопитно

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти