Начало / Статии / Статии - България

Време за музика: Гледай спектакъла „На Нея с обич! Емил Димитров“

Автор

/

Когато времето навън е сиво, подари си малко цвят.

„На Нея с обич! Емил Димитров“ - един спектакъл, събрал в хармонична комбинация музика, театър и кино. Представление, което изправи на крака публиката в София, Варна, Бургас и Пловдив, се готви за последната си среща с Нея – Публиката.

3 ноември е последната дата за 2017-а година, за която спектакълът ще се завърне на сцената на зала 1 на НДК и за първи път ще бъде представен със субтитри на английски език. „На Нея с обич! Емил Димитров“ е завладяваща история за Артиста, за когото животът е музика, сцената – дом, а голямата любов – Публиката!

АРТИСТЪТ

Той изпя 400 песни, създаде първите български хитове, сред които и песните-химни „Моя страна, моя България“, „Ако си дал“ и „Писмо до мама“. Той даде на Европа 10 хита. Продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 зрители на концерт в 60-те години на миналия век. Той е Емил Димитров!

ЗНАЕТЕ ИМЕТО МУ, НО НЕ ПОЗНАВАТЕ ИСТОРИЯТА МУ

Това е спектакъл за последната мечта на Артиста – да се срещне отново и за последен път с Нея – своята Публика. „Всяка мечта заслужава живот!“, му казва Тя, вторият герой в спектакъла, и предлага на Емил да му помогне да сбъдне мечтата си, поставяйки условия за това. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота. Живот, в който всичко е музика!

МУЗИКАТА в СПЕКТАКЪЛА

В спектакъла, преплетени в историята и сами разказващи история, звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров. Зрителите на „На Нея с обич! Емил Димитров“ имат привилегията да чуят за първи път песните в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо. Оркестрациите на песните за музикалния

спектакъл бяха създадени под ръководството на доц. Христо Павлов. Сред тях са: „Моя страна”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Арлекино“, „Без грим“, „Върни ми времето“, „Ние се оженихме“, „Нашият сигнал“, „Вън вали“...

С УЧАСТИЕТО НА:

В ролята на Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев. В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Антония Малинова. Маестро Христо Павлов е диригент на музикалния състав – Оркестър Симфониета София и бенд формация.

ХАРМОНИЯ НА МУЗИКА, ТЕАТЪР И КИНО

Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки кино истории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от три видеокамери. Мащабна и силно въздействаща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл.

БИЛЕТИ

Билетите за спектакъл могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на Eventim и на касите в Билетен център (НДК). Цени: от 15 до 40 лв. Специална цена на билети за ученици и студенти: 10 лв.

Повече информация на официалната страница на спектакъла във Facebook.

Купи билети оттук.

>
24 октомври 2017 г.

Тагове

концерти

музикални събития

Емил Димитров

Забележителности наоколо

Избрани оферти