Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бора Бора

Круизен пакет ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ И ХАВАИ - 07.04.2024 г.

Номер на оферта

/

238611

Дати & цени

Цената включва

самолетни билети София-Папеете(с прекачвания); Хаваи-Лос Анжелис и Лос Анджелис-София(с прекачване)с вкл. ръчен и чекиран багаж
12 нощувки на борда на Norwegian Spirit, пълен пансион за хранене
2 нощувки със закуска в Папеете, Таити, Tahiti Pearl Beach Resort 4* или подобен
2 нощувки със закуска в Хонолулу в Hilton Waikiki Beach 4*, или подобен
3 нощувки със закуска в Лос Анджелис, DoubleTree by Hilton Hotel Los Angeles Downtownа 4* или подобен
всички трансфери по програмата
пристанищни такси
застраховка „Помощ при пътуване”
водач от агенцията при минимум 10 участника

Цената не включва

Допълнителните екскурзии по маршрута
Такса обслужване на кораба - 20 USD/ден/човек
Разходи за издаване на виза за САЩ
SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
Храната в специализираните ресторанти
Ползването на сателитен телефон и интернет

Програма на пътуването

Круизен пакет ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ И ХАВАИ есен 2023

Кауаи, Моореа, Таити, Хавай, Лос Анджелис,

МАРШРУТ: СОФИЯ – Папеете(2 нощувки) – Муреа – Бора Бора - Раятея – Кахулуи Мауи – Науилиуили Кауаи – Хило - Хонолулу(2 нощувки) – Лос Анджелис(3 нощувки) - СОФИЯ

Norwegian Spirit

22 дни

ДАТА: 07.04.2023 г. - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ - ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ

ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА КАЮТА - РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.10.2023
Вътрешна кабина - 13490 лв / 13790 лв
Кабина с прозорец - 14760 лв / 15060 лв
Кабина с балкон - 18130 лв / 18430 лв

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Нашето пътуване ще ви срещне с две далечни и легендарни със своята екзотика дестинации – Френска Полинезия и Хаваи. Назоваването на Таити за повечето хора е асоциация с бели, изолирани плажове, пясък с палмови дървета и коктейл в кокосов орех. И в действителност, те са напълно реални. Френската Полинезия (наричана още Таити) е колекция от 118 острова и атоли, разположени на половината път между Лос Анджелис, Калифорния и Сидни, Австралия. Ние ще направим тази бленувана локация много по-достъпна, отколкото очаквате. И ако мечтата ви за Таити е жива и планирате посещение, можете да се присъедините към нас.
Във втората част на нашето пътешествие ще ви отведем до Хаваи. Архипелагът, по-рано известен с името Сандвичеви острови е дестинация, която е синоним на красота, спокойствие и безгрижен живот. Благоприятният климат и близостта до екватора създават отлични условия за туризъм целогодишно.
За по-пълно изживяване сме добавили към корабния маршрут по 2 нощувки в Папеете и Хонолулу в хотели 4*.

ПAКЕТНО ПЪТУВАНЕ с включени:
-самолетни билети София-Папеете(с прекачвания); Хаваи-Лос Анджелис и Лос Анджелис-София(с прекачване)с вкл. ръчен и чекиран багаж
-12 нощувки на кораб Norwegian Spirit, пълен пансион за хранене
-2 нощувки със закуска в Папеете, Таити, Tahiti Pearl Beach Resort 4* или подобен
-2 нощувки със закуска в Хонолулу в Hilton Waikiki Beach 4*, или подобен
-3 нощувки със закуска в Лос Анджелис, DoubleTree by Hilton Hotel Los Angeles Downtownа 4* или подобен
-всички трансфери по програмата
-пристанищни такси
-застраховка „Помощ при пътуване”
-водач от агенцията при минимум 10 участника

ВНИМАНИЕ: За пътуването е необходима виза за САЩ.

--------------------------------------------------

ПРОГРАМА

ДЕН 1:
07.04.2023
Полет София - Папеете с прекачване през Париж и Лос Анжелис.

ДЕН 2:
08.04.2023 Папеете Кацане в Папеете, Таити в 05:30 ч.
Трансфер до хотела за разтоварване на куфарите. Свободно време. Възможност за обзорна екскурзия на Таити(срещу доплащане). Обиколката ни ще започне със спирка на източното крайбрежие на, на плажа Pointe Venus, известен в историята като място, където са акостирали много мореплаватели, като Капитан Кук, Капитан Блай. Тук се издига фар и паметник на Капитан Кук и се счита, че това е мястото, от където той е наблюдавал слънчево затъмнение, когато Венера е преминала между слънцето и Земята. Ще продължим към водопада Faarumai. Той е скрит в гора от кестенови дървета и тропическа растителност. В близост до него ще посетим и Arahoho Blowhole, където океанските вълни се разбиват в скалите, и преминават през тясна дупка. В резултат на това се образува впечатляващ гейзер.Обиколката ни ще продължи по Западния бряг, откъдето през залива Matavai се разкрива впечатляваща гледка към Мурея. Екскурзията ще завърши при античния полинезийски храм Arahurahu – един от най-добре запазените на острова. Екскурзоводът ще ни запознае с древните ритуали на полинезийците. В ранния следобед– връщане в хотела и настаняване. Свободно време за почивка. Нощувка.

ДЕН 3:
09.04.2023 Папеете
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия - Шнорхелинг тур в лагуната на Таити(срещу доплащане). Най-големият остров от наветрената група на Дружествените острови е и най-развит. Градът се радва на оживен нощен живот, а столицата на острова – Папеете е перфектното място за шопинг. Живописните планини, водопади и черни пясъчни плажове са сред най-големите забележителности на острова. Нощувка.

ДЕН 4:
10.04.2023 Папеете
Закуска. Свободно време. Трансфер до пристанището в 12 ч. Чекиране и настаняване на кораба. Отплаване в 18:00 ч.

ДЕН 5:
11.04.2023 Мурея 08:00-20:00 ч
Мурея се вижда още от Таити. Името на острова означава „жълт гущер”и е свързано с легендата за големия жълт гущер, който с опашката си е изрязал двата залива на острова –Кукс и Опуноху. Насладете се на красотата им по море или по суша. Този остров се слави с едни от най-вълнуващите гледки на Дружествените острови. Древният вулкан тук е наполовина взривен при експлозия преди векове, с което печели прякора си – „Зъб на акула”.

ДЕН 6:
12.04.2023 Бора Бора 08:00-20:00 ч
Наречен "Перлата на Южните морета", островът е емблематичен със своите зашеметяващи гледки. Независимо дало ще предпочетете да се гмуркате във водите наоколо, да почивате на невероятните плажове, или да се разхождате по уличките на острова, този ден ще остане незабравим за вас.

ДЕН 7:
13.04.2023 Раятея – 07:00-14:00 ч
Раятея е втори по големина от Дружествените острови и административен център на подветрената група острови от архипелага. В този ден, на борда на комфортна лодка ще посетим най-невероятната част от лагуната на остров Таха’а(срещу доплащане). Морската екскурзия ще ни даде възможност да се насладим на най-добрите атракции на Ваниловия остров. Шнорхелинг между корали, разглеждане на диви растения ванилия и посещение на перлена ферма са само част от това, което ни очаква през този ден. Екипажът ще приготви ексклузивен обяд за нас.

ДЕН 8:
14.04.2023 Плаване към Хаваи
Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 9:
15.04.2023 Плаване към Хаваи
Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 10:
16.04.2023 Плаване към Хаваи
Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 11:
17.04.2023 Плаване към Хаваи
Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 12:
18.04.2023 Кахулуи, o. Мауи, Хаваи, 12:00-20:00 ч
Поплувайте в кристално чистите води край южния бряг на Мауи, където, в пръстена на кратера на вулкана Молокини ще намерите коралови рифове пълни с тропически рибки. Геолозите смятат, че кратерът се е образувал след изригване на вулкан преди около 230 000 години и скоро след това се е напълнил с морска вода. Кратерът с форма на полумесец е защитен район за опазване на морския живот и резерват за птици. Недалеч от тук, близо до плаж Малуака, се намира Градът на Костенурките, който поддържа огромна популация от хавайски зелени морски костенурки, познати с името си „хону“.

ДЕН 13:
19.04.2023 пр. Науилиуили, о. Кауаи, Хаваи, САЩ, акостиране в 08:00 ч
Най-старият, най-северният и може би най-красивият остров от архипелага е Кауай. Днешната ни екскурзия(срещу доплащане) ще започне с посещение на легендарното язовирче Menehune., за което се счита, че е построено още през 15 век и носи името на народа, населявал острова преди днешните хавайци, и за който се счита, че го е изградил.Ще посетим местна плантация за кафе. Тук ще направим дегустация и ще се разходим. След това ще се отправим към Гранд Каньон на Тихия океан. С плодородната си червена почва и магична зеленина, тук определено е една от най-впечатляващите гледки на острова. Ще спрем за обяд(невключен в цената) в градчето Walmea и ще разгледаме историческия град Hanapepe, преди да се отправим към южния бряг на Кауаи за посещение на прочутия Spouting Horn(Бълбукащ нос) – едно от най-фотографираните места на острова. Тук можем да видим зелени хавайски костенурки.

ДЕН 14:
20.04.2023 пр. Науилиуили, о. Кауаи, Хаваи, САЩ, отплаване в 14:00 ч
След закуска ви предлагаме да посетите един от местните плажове или да се разходите по уличките нa Науилиуили.

ДЕН 15:
21.04.2023 Хило, о. Хаваи 08:00-17:00 ч
За любителите на екстремния туризъм, в тази част на Хаваи се намира вулканът Килауеа-най-активният вулкан на света. Открийте двойствеността на богинята на вулканите Пеле и вижте как вулкан като Килауеа може едновременно и да създава и да разрушава. Последно той беше активен през 2018. Ако искате да си пробвате късмета и да проверите дали ще видите изригване на лава точно докато сте там, има възможност да резервирате екскурзия.

ДЕН 16:
22.04.2023 Хонолулу, Оаху, акостиране в 06:00 ч.
Днес приключва нашето плаване, но ще останем за още две нощувки в Хонолулу. Ще имаме възможност да разгледаме столицата на Хаваи и най-голям остров на архипелага. Той днес е пример за богата култура, в която са влети традициите на много емигрантски общности, населяващи американския щат. В Хонолулу се намират най-пищните сцени и най-горещият нощен живот. Нощувка.

ДЕН 17:
23.04.2023 Хонолулу
Закуска. Възможност за плаж на легендарния Waikiki Beach или допълнителна екскурзия с посещение на мемориала на Пърлл Харбър, посветен на събитията от 1941 г.

ДЕН 18:
24.04.2023 Полет Хонолулу-Лос Анджелис в 12:00 ч
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище за полет до Лос Анджелис. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка.

ДЕН 19:
25.04.2023 Лос Анджелис, САЩ
Закуска. За днес сме подготвили обзорна екскурзия(срещу доплащане), която съчетава най-интересните места в Лос Анджелис и градовете около него. Започваме от Бевърли Хилс - един от най-скъпите градове в Америка. Ще преминем по Родео Драйв-най-хубавата улица за шопинг и известния хотел Бевърли Уилшър, където е заснет филма „Хубава жена“. След това ще потърсим звездите на нашите любими актьори и музиканти на Алеята на славата и ще снимаме легендарния надпис HOLLIWOOD. В Града на ангелите нашият екскурзовод ще ни разкаже за историята на града и разбира се, специално за баскетболните фенове площадките на Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Кингс. За накрая ще оставим Санта Моника, смятана за един от най-красивите градове по западното крайбрежие на Америка и където ще направим кратка разходка преди да се върнем обратно в хотела. Нощувка

ДЕН 20:
26.04.2023 Лос Анжелис, САЩ
Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане на Лос Анджелис. Възможност за посещение на Universal Studios. Нощувка.

ДЕН 21:
27.04.2023 Лос Анжелис, САЩ
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет до София през Амстердам.

ДЕН 22:
28.04.2023 София
Кацане в София в ранния следобед.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
Депозит 1 - 1000 лв/човек при подписване на договора
Депозит 2 - доплащане до 50% от стойността на пакета до 30.11.2023
Пълно плащане - до 29.02.2024
В случай, че пътуващите нямат готова виза за САЩ, е необходимо веднага след потвърждение за резервация, да предприемат действия за кандидатстване.
Ако получат отказ, заплатеният депозит от 1000 лв/човек не се губи, а остава във вид на ваучер за бъдещо пътуване с агенцията.

НЕУСТОЙКИ ПРИ АНУЛАЦИЯ
До 30.11.2023 – загуба на депозита
01.12.2023-31.01.2024 – 50% от стойността на договора
01.02-29.02.2024 – 75%
след 29.02.2024 – 100%

Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
Предложените екскурзии на български/руски език се провеждат при минимум 10/ записали се.
Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 10 човека.
Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.

МЕДИЦИНСКИ ИЗИСКВАНИЯ:
Няма задължителни ваксини по маршрута

ВИЗОВ РЕЖИМ
Заради полетите през САЩ и нощувките в Сан Франсиско и Лос Анджелис, за това пътуване се изисква виза за САЩ.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Френска Полинезия |  Оферти - Бора Бора |  Екскурзии - Френска Полинезия |  Екскурзии - Бора Бора |  Круизи 2024 - Френска Полинезия |  Круизи 2024 - Бора Бора

Избрани оферти