Начало / Почивки / Почивки - Корфу

ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ, о-в КОРФУ - автобус, дневни преходи (закуски и вечери)

Номер на оферта

/

226339

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с луксозен автобус;

Съответния брой нощувки със закуски и вечери;

Водач-придружител;

Екскурзоводско обслужване;

Цената не включва

Транспорт с луксозен автобус;

Съответния брой нощувки със закуски и вечери;

Водач-придружител;

Екскурзоводско обслужване;

Програма на пътуването

Незабравима почивка в Гърция, остров Корфу на база закуски и вечери. Автобусна програма без нощни преходи с отпътуване от Пловдив и София!

Екскурзията включва 7 нощувки със закуски и вечери на о-в Корфу, разглеждане с екскурзовод забележителностите на о-в Корфу. Настаняването е в хотели категория 3 звезди.

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ:

01.09.2018 - РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
Цена на турист в двойна стая - 626 лева
Единична стая - 886 лева
3-ти възр. - 539 лева
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 389 лева
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 599 лева

Програма на екскурзията:

Ден 1

Почивката Ви започва с отпътуване в 03:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят/ 06:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 05:30 ч. Спирка в Дупница в 07:00 ч. и в Благоевград в 07:30 ч. за клиентите, които биха желали да се качат оттам. Около 15:30 ч. - пристигане в Игуменица. Пътуване (около час и половина) с ферибот до Керкира – столицата на острова. Вечерта - пристигане на острова. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия за разглеждане на острова: посещение на двореца „Ахилион“, разположен на 12 км южно от столицата Керкира, любима резиденция на австрийската императрица Елизабет, легендарната Сиси; по пътя към Керкира - фотопауза на полуостров Канони с прекрасна панорама към манастира „Панагетис Влахеренас” и Мишия остров; разглеждане на столицата: площад „Еспланада”, галерията с арките Листон, двореца „Св. Св. Михаил и Георги”, църквата „Св. Спиридон”, католическата катедрала, Старата крепост (отвън) - доплащане 18 лв. на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника (цената включва транспорт по програмата, местен екскурзовод на български и не включва таксата за вход в двореца Ахилион, която е около 5 евро на човек за групи). Вечеря. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия за разглеждане природните красоти на острова - посещение на един от най-привлекателните курортни центрове – Палеокастрица, приютяващ прекрасни заливи с най-очарователните плажове на острова. Разглеждане на близкия средновековен манастир „Св. Богородица” - доплащане 20 лв. на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника. Следобед завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия до Сидари (прекрасен курорт в северната част на острова, където брегът е глинест и е живописно изваян от морето, тук се намира известната природна забележителност „Канал д’Амур” или „Каналът на любовта”) и Касиопи (пристанище и рибарско селище, днес курортен център в северната част на острова) – доплащане 20 лв. на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника. Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Отпътуване от Корфу с ферибот (около час и половина). Отпътуване от Игуменица по маршрут СолунБлагоевградСофия. Късно вечерта - пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Забележка:

Настаняването в хотелите на остров Корфу не включва ползването на климатик. Това се заплаща по желание на клиентите, на място - на рецепцията на съответния хотел и струва около 5-6 евро на стая на ден.

ВАЖНО: Считано от 01.01.2018, при нощувки в Гърция туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 5 звезди, 3 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 4 звезди, 1,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 3 звезди и 0,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 2 и 1 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

Допълнителни екскурзии:

Екскурзия до Керкира - Цена 18 лева

Екскурзия до Палеокастрица - Цена 20 лева

Екскурзия до Сидари и Касиопи - Цена 20 лева

Допълнителна седалка - Цена 225 лева

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

Отстъпки:

ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата)

Допълнителна информация

ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за дата 01.09.2018, включена в посочените цени!

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Почивки - Гърция |  Почивки - Корфу |  Ранни записвания 2024 - Гърция |  Ранни записвания 2024 - Корфу

Избрани оферти