Начало / Статии / Статии - Гърция

9 летни почивки под 800 лева, които да резервирате сега

Автор

/

Лятото наближава, една по една държавите отварят границите си за туристи, а слънцето неумолимо ни напомня, че пандемия - не пандемия, човек не може да го кара само на сън и работа. 

Не е нужно много - изберете си дата и дестинация и резервирайте, докато все още има места. Презаредете батериите си на плажа, опитвайте нова храна и опознавайте нови места - близки и далечни. 

Следват девет почивки и екскурзии под 800 лева, които ще ви отведат на топло това лято.

Корфу, Гърция

Ако все още кракът ви не е стъпвал на Корфу, време е да сложите край на тази несправедливост и да се включите в тази екскурзия за начинаещи. В цената е включена обиколка с екскурзовод до столицата Керкира и двореца “Ахилион”, имате и три дни за плаж. 

Колко струва: 4 нощувки с автобус от 459 лева

Подробна програма и резервация на екскурзия до Корфу.

Дуръс, Албания

За тези, които вече са обиколили голяма част от Балканите, е албанският морски курорт Дуръс. В пакетната цена влизат не само самолетен билет с чартър до Албания, но и застраховка с покритие за почти всичко непредвидено, което може да ви се случи по време на пандемия. Още един бонус е, че на влизане в Албания няма изискване за PCR тест. Програмата е така направена, че можете да избирате - или да събирате тен на плажа, или да разгледате много от основните забележителности на Албания.  

Колко струва: 4 нощувки с чартър от 598 лева

Подробна програма и резервация на почивка в Дуръс

Саранда, Албания

Още един вариант за Албания за тези, които искат да си спестят разходите за PCR тест, е албанският курорт Саранда, разположен в спокоен залив на брега на Йонийско море. В пакетната цена е включен и бонус - екскурзия до включения в световното наследство на ЮНЕСКО град Бутринт и близкия курорт с чудесни плажове Ксамил.

Колко струва: 3 нощувки с автобус от 265 лева

Подробна програма и резервация на почивка в Саранда и Ксамил

Закинтос, Гърция

Закинтос е известен с три неща - с белите си плажове, със залива с корабокруширалия кораб и със защитените костенурки карета карета. Вижте го през юни или планирайте бягство около празниците през септември. Бонус към програмата е, че е предвидено спиране за разглеждане на два града в континентална Гърция - Патра и Янина. 

Колко струва: 3 нощувки с автобус от 399 лева

Подробна програма и резервация на почивка на остров Закинтос

Лефкада, Гърция 

Ако държите да видите Гърция във високия сезон, дори и само за три дни, тази пакетна екскурзия е за вас. Островът с венециански привкус е идеален за плаж, за поклоннически туризъм или за обиколка в собствено темпо. Тази програма има бонус три безплатни екскурзии и включва и еднодневно посещение на остров Кефалония

Колко струва: 4 нощувки с автобус и ферибот от 399 лева

Подробна програма и резервация на почивка на остров Лефкада

Миконос, Гърция

Миконос е парти сърцето на островна Гърция и едно от най-фотогеничните места в южната ни съседка. Лятно време нощният живот на Миконос прелива в дневен и така в един безкраен кръговрат на забавлението. Най-евтините дати са извън сезона, но ако сте склонни да платите повече, можете да сте в центъра на купона и през юли.

Колко струва: 4 нощувки с директен полет от 690 лева

Подробна програма и резервация на почивка на остров Миконос

Монастир, Тунис 

Бял пясъчен плаж, средиземноморско крайбрежие, четиризвезден лукс в мавритански стил - познахте ли своята почивка? От края на май до края на октомври Монастир в Тунис е на ваше разположение с много дати на отпътуване, директен полет до африканската страна и хотели с all inclusive. Програмата е със застраховка за максимална сигурност срещу коронавирус и отмяна на пътуване. 

Колко струва: 7 нощувки с чартър от 660 лева

Подробна програма и резервация на почивка в Тунис

Шарм ел-Шейх, Египет

Египет се превърна в новата гореща дестинация за тези, които обичат добрите all inclusive почивки, хубавите плажове и разнообразните възможности за приятно запълване на времето - от АТВ сафари в пустинята до гмуркане и посещение на паметниците на древните египтяни. Програмата е в 5-звезден хотел и включва застраховка за максимална сигурност. 

Колко струва: 7 нощувки с чартър от 699 лева

Подробна програма и резервация на почивка в Египет

Малта

Малта е остров на цветовете - уличките на столицата и малките селца на острова са пълни с открития, ярки сгради и аромати на средиземноморски кулинарни изкушения. Можете да използвате времето си за плаж или да видите всички неземно красиви скалисти брегове, плажове, рицарска архитектура и тайнствени пещери.

Колко струва: 7 нощувки с директен полет от 720 лева

Подробна програма и резервация на почивка в Малта

Кипър

Отправете се на почивка в страната, където древногръцката богиня Афродита се е родила от морските вълни. Независимо дали ще изберете Ларнака, Пафос или Лимасол, лятно време Кипър кипи от живот. Пясъкът е златист и ситен, пейзажът е с цветни къщи и портокалови дръвчета, историята е на всяка крачка. 

Колко струва: 7 нощувки с директен полет от 672 лева

Подробна програма и резервация на екскурзия до Кипър

Дубай 

Дубай е добра идея по всяко време на годината. Арабското емирство е идеално пригодено за живот на закрито дори и когато температурите надвишат 35 градуса през деня - имате на разположение изумителни музеи, молове, галерии и увеселителни паркове, с които можете приятно да запълните времето си на една мини почивка за 3 или 4 дни в Емирството на чудесата.

Колко струва: 3 нощувки с чартър от 362 лева

Подробна програма и резервация на почивка в Дубай

Вижте още летни оферти на неустоими цени тук!

>
11 май 2021 г.

Тагове

гръцки острови

летен туризъм

море

острови

плажове

романтични места

новини

Пътуване и Ковид

Забележителности наоколо

Избрани оферти