Начало / Екскурзии / Екскурзии - Марсилия

Испания, Френска ривиера и Италия - екскурзия със самолет и автобус

Номер на оферта

/

113074

Дати & цени

30 май 2024 г. - Цена от 1845 лв.

Цената включва

самолетен билет София – Барселона,
1 брой чекиран багаж до 20 кг
транспорт с автобус по време на туристическата обиколка
7 нощувки със закуски, от които 3 – на Коста Брава/Маресме в хотел 4****, 1 - на Френска ривиера в хотел 3***, 1 – на Лигурска ривиера в хотел 3***, 1 – в Лидо ди Йезоло в хотел 3***, 1 – в Словения в хотел 3***
3 вечери /едната сух-пакет/
туристическа програма – 2-дневна програма в Барселона, разходка в Кан, панорамна обиколка на Ница, посещение на Монако, Монте Карло, Генуа, Венеция
водач-екскурзовод от агенцията
медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR

Цената не включва

входните такси за туристическите обекти
билетите за корабчето до Венеция

Програма на пътуването

Екскурзия със самолет и автобус - Испания, Френска ривиера и Италия

СофияБарселонаКоста Брава/ Маресме – КанНицаМонте КарлоМонако – Лигурска ривиера – ГенуаЛидо ди ЙезолоВенецияСофия

8 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски/ 3 вечери

ДАТА: 30.05.2024

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК: 1845 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден СофияБарселона - Коста Брава/ Коста дел Маресме
Полет СофияБарселона от аерогара София. Кацане на летище Ел Прат Барселона. Трансфер и настаняване в хотел в едно от курортните селища на Испанската Ривиера /Коста Брава или Коста дел Маресме/, разположени до Барселона. Вечеря-сух пакет. Нощувка.

2 ден БарселонаКоста Брава/ Коста дел Маресме
Закуска. Начало на панорамна обиколка на каталонската столица Барселона - втория по големина град в Испания. Панорамната обиколка започва от бул Диагонал, включва булевард Пасео де ла Грасиа, където се намират едни от най – емблематичните сгради Каса Батло на Гауди, Каса Лео Морера на Луис Доменек и Монтанер и Каса Аматлер на Кадафалк и минаване покрай шедьовъра на Антонио Гауди - Саграда Фамилия. Пешеходна разходка по известната улица Лас Рамблас, площад Реал и из Готическия квартал с Катедралата на Света Еулалия (разглеждане отвън). И ако имате късмет, ще чуете испански китари в Готическия квартал. Необикновена атмосфера, старинни каменни стени, които пазят историята на поколенията и нежни ритми на китара – всичко това ще се слее и ще направи деня ви вълшебен. Свободно време. Връщане в хотела на Коста Брава/Маресме. Вечеря. Нощувка.

3 ден БарселонаКоста Брава/ Коста дел Маресме
Закуска. Отпътуване за Барселона. Втори ден за столицата на Каталония. Продължаваме с опознаването на Барселона и туристическа програма. Преди да достигнем хълма Монджуик, автобусът ще ни преведе през един от най - красивите площади на Каталунската столица – площад Испания. Днес освен крепостта на хълма Монджуик се издигат олимпийския пръстен със своите спортни съоръжения, дело на архитекти като Арата Исодзаки и Калатрава и внушителния силует на Националният дворец на Културата на Каталония. Следва свободно време за разходка или за посещение според интересите на музея на стадиона Ноу Камп и на най – големия в Европа Океанографски музей – Аквариума /входните музейни такси се заплащат отделно/. Връщане в хотела в курорта. Вечеря. Нощувка.

4 ден Коста Брава/ Коста дел Маресме - Кан
Закуска. Отпътуване за Френска ривиера и Кан. Пристигане и разходка по прочутия крайбрежен булевард Ла Кроазет с Двореца на Международния филмов фестивал, Алеята на славата и луксозния хотел Карлтон. Настаняване в хотел в едно от селищата на Лазурния бряг. Нощувка.

5 ден Ница - Монте КарлоМонако – Лигурска ривиера
Закуска. Започваме деня с панорамна автобусна обиколка по Промнад дез англе покрай Залива на ангелите в Ница. Следва разходка из Монте Карло с най – прочутото в света игрално казино, превърнало се в синоним на хазарта. Посещение на Княжество Монако и неговата столица с екзотичната Ботаническа градина, Океанографския музей, Катедралата, Двореца на принц Рение. Отпътуване за Италия. Настаняване в хотел в района на Лигурска Ривиера. Нощувка.

6 ден Лигурска ривиера - ГенуаЛидо ди Йезоло
Закуска. Отпътуване за Генуа - едно от най - големите пристанища на Средиземно море, градът на Христофор Колумб. Туристическа програма: площад Ферари - сърцето на града, църквата Сан Матео, Катедралата Сан Лоренцо. Продължаване за Венеция. Настаняване в италианския курорт на Адриатическо море – Лидо ди Йезоло. Нощувка.

7 ден Венеция
Закуска. Отпътуване за Пунта Сабиони, откъдето предстои пътуване с корабче (не е включено в пакетната цена) до Венеция. Разглеждане на площада и базиликата Сан Марко, Двореца на Дожите, Моста на въздишките, моста Риалто с атрактивния пазар. Свободно време. Връщане до Пунта Сабиони. Продължаване за Словения. Настаняване в хотел. Нощувка.

8 ден София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София около 22.00 ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Доплащане за: единична стая – 490.00 лв.
туристическа такса в хотелите по маршрута – 1.50 EUR-2.50 EUR на турист на ден, заплаща се директно на рецепцията в хотелите.
Намаление за:
дете до 11.99 г. с 2-ма възрастни на допълнително легло – 140 лв.
3-ти възрастен на допълнително легло – 40 лв.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 20 дни преди началната дата.
Начин на плащане: депозит – 500 лв., доплащане – до 35 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Марсилия |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Марсилия |  Лято в чужбина - Франция |  Лято в чужбина - Марсилия

Избрани оферти