Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Круиз Нова година в Азия - с водач

Номер на оферта

/

238905

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети София-Банкок и Сингапур-София (с прекачване) с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж
14 нощи на борда на Norwegian Jewel, с изхранване на база “пълен пансион”, т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни хранения.
3 нощувки със закуска в хотел**** в Банкок.
Всички трансфери по програмата
Обзорна екскурзия в Сингапур с включено посещение на о.Сентоса
Пристанищни такси
Развлекателни програми на борда на кораба
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
Представител на туроператора при записани минимум 15 човека

Цената не включва

Всички допълнителните екскурзии по маршрута(включена е единствено в Сингапур)
SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
Храната в специализираните ресторанти
Ползването на сателитен телефон и интернет
Такса обслужване – 16 USD/човек/ден. Заплаща се на борда на кораба
Такса за издаване на виза за Тайланд – около 55 EUR

Програма на пътуването

Круизен пакет НОВА ГОДИНА В АЗИЯ

ВЕЧЕ БЕЗ ИЗИСКВАНИЯ ЗА КОВИД-ВАКСИНА

Югоизточна Азия е една от най-удивителните части на света. Тук се редуват огромни мегаполиси със зашеметяващи природа и плажове. Разноцветната култура и смесицата от религии допълват пъстрата палитра от изживявания Зимните месеци са най-подходящото време да избягаме там. Нещо повече - предлагаме ви да прекарате една магична Коледа и Нова година в топлото сърце на Азия.

Бали, Банкок, Ко Самуи, Куала Лумпур, Сингапур, Бинтан, Ломбок,

Маршрут: София-Банкок-Ко Самуи-Фу Куок(Виетнам)-о.Бинтан(Индонезия)-Порт Кланг(Куала Лумпур)-Целукан Баванг(Бали)-Лембар(Индонезия)-Беноа(Бали)-Сингапур-София

Norwegian Jewel

20 дни

ДАТА: 18.12.2023 - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ

ЦЕНА на човек в двойна каюта - РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.07.2023
-Вътрешна каюта - 7660 лв / 7960 лв
-Кабина с прозорец (илюминатор) - 8290 лв / 8590 лв

За цена за друг вид настаняване, моля, изпратете запитване!

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Акценти на програмата:

-Пътуването е в коледно-новогодишния период
Включени:
-Самолетни билети София-Банкок и Сингапур-София (с прекачване) с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж
-14 нощи на борда на Norwegian Jewel, с изхранване на база “пълен пансион”, т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни хранения.
-3 нощувки със закуска в хотел**** в Банкок.
-Всички трансфери по програмата
-Обзорна екскурзия в Сингапур с включено посещение на о.Сентоса
-Водач от агенцията

-----------------------------------

ПРОГРАМА

ДЕН 1:
18.12.2023 София

Полет от Летище София в 12:50

ДЕН 2:
19.12.2023 Банкок

Сутрешно кацане в Банкок. Трансфер до хотела. Свободно време, нощувка.

ДЕН 3:
20.12.2023 Банкок Закуска.

Обзорна екскурзия на столицата на Тайланд(срещу доплащане). Банкок е изпълнен с изумителни забележителности – културни и развлекателни, които задължително трябва да видите: Храмът на Изумрудения Буда, който е част от Кралския дворец и е един от най-свещените будистки храмове в Банкок. Полюбувайте се на впечатляващата тайландска архитектура и пищния дизайн на комплекса Grand Palace. Той е една от най-популярните забележителности не само на Банкок, но и в цял Тайланд. Ще ви позвозим на катер през канала до Храма на Зората, една от най-емблематичните забележителности в Банкок. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 4:
21.12.2023 Банкок

Закуска. Днес ви предлагаме(срещу доплащане) екскурзия до Аютая. Градът е бил столица на Сиам в продължение на около 400 години – от 1350 г до средата на 18 век. Около 1700 г Аютая е бил най-големият град в света, с население от над 1 милион души. През 1767 г. е сринат до основи в резултат на бирманско нашествие. Днес в историческия парк на неговото място, можем да разгледаме останките на великолепни храмове и десетки статуи на Буда, които ни напомнят за миналото му величие.

ДЕН 5:
22.12.2023 Банкок-Лаем Чабанг, отплаване в 20:00 ч

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до круизния терминал за чекиране и настаняване на кораба.

ДЕН 6:
23.12.2023 Ко Самуи, 09:00-19:00 ч

Ко Самуи е третият по големина остров в Тайланд след Пукет и Ко Чанг. Целият остров може да бъде обиколен по един единствен път само за 1 час. Днес туристи от цял свят посещават това местенце и се наслаждават на спокойствието и красотата, които то предлага. Предлагаме ви екскурзия(срещу доплащане), по време, на която ще посетите Скалите на прародителите (Grandmother and Grandgather rock), които изумяват със своите фалически форми. Ще наблюдаваме змийско шоу в специална змийска ферма. Ще посетим един от най-красивите водопади на острова и ще преминем край кокосови плантации, с които е прочут островът.

ДЕН 7:
24.12.2023 Фу Куок(Виетнам), 09:00-18:00

Името на острова на Виетнамски означава „Богата земя”. Островът е курорт с нарастваща популярност и все повече добри хотели и начини за забавление. Тук са съчетани природна красота и спокойствие, най-красивите плажове на Виетнам и вкусна кухня. Можете да прекарате деня на някой измежду Sao Beach, Khem Beach, Long Beach, Thom Beach, Vung Bau Beach. За любителите на разходките, на разположение е Националният парк Фу Куок, който обхваща 1/3 от острова. Той е дом на макаци, лангури, видри, лори, прилепи и рогаци. Ако се интересувате от подводния свят, не е нужно да плувате много далеч от острова за гмуркане с шнорхел и наблюдение на цветни рибки и корали

ДЕН 8:
25.12.2023 Плаване

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 9:
26.12.2023 о.Бинтан(Индонезия), 06:30-16:00

Остров Бинтан е великолепен тропически рай на територията на Индонезия. Той ще ви заплени с разнообразното си природно богатство. Многобройните кокосови палми, прекрасните бели плажове, чистата тюркоазена вода и гъстите тропически джунгли ще ви пренесат в свят, изпълнен със спокойствие и красота. Имате възможност да посетите и местният парк за слонове. Тук ви очаква представление на слоновете от Суматра, а желаещите, ще имат възможност да яздят най-голямото сухоземно животно.

ДЕН 10:
27.12.2023 Порт Кланг(Куала Лумпур, Малайзия), 08:00-19:00

Добре дошли в столицата на Малайзия. В този ден предвиждаме обзорна екскурзия (срещу доплащане). Несъмнено най-известната забележителност в града са кулите Петронас, които са вторите по височина сгради в света. Тук може да се разгледте и т.нар. Златен триъгълник, който включва Кралският дворец, джамията Мажит Ямек и Площада на Независимостта. Сред другите забележителности са Чайна Таун и Китайския храм, индийския храм Маха Мариамман храм Тян Ху, Индийския район Брикфилдс.

ДЕН 11:
28.12.2023 Плаване

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 12:
29.12.2023 Плаване

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 13:
30.12.2023 Целукан Баванг (Бали), 11:00-22:00

Бали е най-популярният индонезийски остров и е смятан за едно от най-красивите места на света. Дължи го на богатата си култура и изкуства – танци, скулптура, живопис, прекрасни плажове, природа. Наричат го още „Островът на хилядата храма”. Не случайно , по нашия маршрут ще го посетим 2 пъти в 2 различни пристанища. Днешната ни спирка е в северната част на острова. Имаме възможност(срещу доплащане) да посетим: Lavina Beach – плаж встрани от масовия туризъм; Singaraja – вторият по големина град на острова, съхранил наследството от колониалния период; водопада Munduk, разположен в дълбоката джунгла, заобиколен от тропическа растителност и огромни дървета. За любителите на гмуркането, остров Menjangan, наричан още „Еленовия остров” е дестинация с прекрасни коралови рифове с богато биоразнообразие.

ДЕН 14:
31.12.2023 Лембар, Ломбок(Индонезия), 08:00-19:00

Лембар е едно от двете пристанища на остров Ломбок. Днешната обиколка(срещу доплащане) ще премине през разположената в непосредствена близост столица на острова – град Матарам. Недалеч е разположен и ландшафтно-архитектурният комплекс Нармада., както и водният дворец Маюра. Ще отделим време и за един от най-добрите плажове на острова в района Сенджиджи. Отличителна черта на крайбрежието на Ломбок е пясъкът със зърна с размер на зърно черен пипер, сиво-бежови на цвят. Шепа такъв пясък е важен сувенир. Не е за изпускане и възможността за местен традиционен масаж.

ДЕН 15:
01.01.2024 Беноа, Бали(Индонезия), акостиране в 07:00

През втория ни ден на остров Бали ви предлагаме една обиколка в южната му част(срещу доплащане). Ще посетим района Убуд, известен със своята култура и храмове. Няма да пропуснем гората на маймуните. Тя е дом на стотици игриви и любопитни макаци. Въпреки, че градът Убуд се е разпрострял в цялата околност, красивата природа не е разрушена. Ще преминем по пътя между спокойните зелените оризови полета. Ще посетим и някои от очарователните храмове наоколо. Само на 10 минути южно от Убуд се намира едно от най-свещените места в БалиГоа Гаджа. Известна още като „Пещера на слоновете”, тя е част от културното наследство на ЮНЕСКО. Смята се, че е била дом на индуски свещеници, а на входа ?, в скалите са изсечени заплашителни митични фигури.

ДЕН 16:
02.01.2024 Беноа, Бали(Индонезия), отплаване в 14:00

Днес, преди да напуснем Бали, ще се възползваме от възможността да прекараме няколко часа на някой от прекрасните му плажове.

ДЕН 17:
03.01.2024 Плаване

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

ДЕН 18:
04.01.2024 Сингапур, пристигане в 17:00

След пристигането ни в Сингапур, ще имаме време за една вечерна разходка. Предлагаме ви да посетим емблематичния хотел Marina Bay Sands, където от обзорната площадка на 57-мия етаж ще разгледаме Сингапур от високо. В съседство се намират Gardens By The Bay, където в 19:45 започва светлинно-музикално шоу. Елате с нас и се насладете на вълнуващата гледка на светещите супер дървета, съпроводена от тематична музика.

ДЕН 19:
05.01.2024 Сингапур, напускане на кораба след 08:00 ч

Днес освобождаваме каютите на кораба, но имаме на разположение цял ден за опознаване на Сингапур. Организирали сме за вас една обзорна екскурзия, допълнена с посещение на атракционния остров Сентоса. Ще се отправим към колониалния център на Сингапур и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължите към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видим архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетите китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини. Около 16:30 ч започва нашата вълнуваща обиколка между многобройните атракциони на Сентоса - тропически остров, намиращ се на около 500 м на юг от Сингапур. Името му в превод означава „Мир и спокойствие“. Заедно с екскурзоводката ще се качим на лифта, който съединява острова със Сингапур. Пред нас ще се открие панорамна гледка към града, круизното пристанище, плажовете и южните острови. Ще посетим втория по големина в света океанариум като преминем през него по прозрачен тунел. Ще попаднете в сърцето на подводния свят и ще се запознаем с над 250 вида морски обитатели. Следва почивка и време за самостоятелна разходка по плажа на острова. С падането на нощта започва вечерната фантастична пиеса „Крилата на времето“. Ще се отправим на пътешествие през историята. Ще станем свидетели на великолепно зрелище, създадено с помощта на последните постижения на високите технологии – пиротехника, лазерна холография, компютърни изображения, потресаващи огнени и водни ефекти и пленителна музика. След края му, ще се отправим към летището за полет до София.

ДЕН 20:
06.01.2024 София

Кацане на летище София.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
Депозит 1 - 2000 лв при записване
Депозит 2 - 2000 лв до 13.10.2023
Пълно плащане - до 17.11.2023

Неустойки при анулации:
До 21.08.2023 - 700 лева/човек
22.08-27.10.2023 – 40% от стойността на круизния пакет
28.10-17.11.2023 - 70%
След 17.11.2023 – 100%

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Нова година 2023 - Тайланд |  Нова година 2023 - Банкок

Избрани оферти