Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сентоса

Нова Година в Сингапур, Бали и Куала Лумпур

Номер на оферта

/

241935

Дати & цени

29 декември 2024 - 09 януари 2025 г. - Цена от 7590 лв.

Цената включва

• Самолетни билети София–Истанбул–Сингапур и Куала Лумпур–Истанбул–София с включени летищни такси, чекиран и ръчен багаж на Турски авиолинии;
• Самолетни билети Сингапур–Денпасар с включени летищни такси, чекиран и ръчен багаж на Singapore Airlines;
• Самолетни билети Денпасар–Куала Лумпур с включени летищни такси, чекиран и ръчен багаж на Malaysia Airlines;
• 4 нощувки със закуски в хотел Rendezvous 4* в Сингапур;
• 5 нощувки със закуски в хотел Bali Mandira Beach Resort 4*+ в Бали;
• 1 нощувка със закуска в хотел Royal Signature 4*+ в Куала Лумпур;
• 3 обяда и 3 вечери по програма;
• Всички трансфери и турове с частен автобус спрямо броя на групата;
• Всички входни такси на посещаваните забележителности;
• Лицензирани местни екскурзоводи за туровете и трансферите по програма;
• Професионален водач от Апсара Травъл с многогодишен опит в Азия;
• Предварителна географска и историческа информация за страната и посещаваните градове и забележителности;
• Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” за лица до 75 г. на стойност 30 000 евро.

Цената не включва

• Доплащане за единична стая: 1225 щ.д.;
• Полудневен тур с частен транспорт, местен екскурзовод, водач-преводач и опитване на местната кухня по маршрута Перанакан в Сингапур: 75 щ.д.;
• Вечерен тур с частен транспорт, местен екскурзовод и водач-преводач на остров Сентоса в Сингапур: 155 щ.д.;
• Новогодишна вечеря и Новогодишен коктейл в панорамен бар в Сингапур: цена при запитване;
• Целодневен тур на Бали, включващ храма Тирта Емпул, вулкана Батур, столицата Убуд, обяд, вечеря, частен транспорт, местен екскурзовод и водач-преводач: 98 щ.д.
• Виза за Индонезия, която се получава при пристигане на летище и се заплаща в размер на 35 щ.д.;
• Туристическа такса за посещението на Бали, въведена от 14.02.2024: 10 щ.д.;
• Застраховка „Отмяна на пътуване“: цената се уточнява допълнително при записване;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” за лица над 75 г.
• Бакшиши за екскурзоводи и шофьори (при добро обслужване е прието да се дават по 5-6 щ.д. на човек на ден).

Програма на пътуването

Защо да изберете тази програма?

• Отстъпка от 400 лева при ранно записване до 31.05.2024;
• Водач от България с многогодишен опит в страните от Азия;
• Предплатени групови самолетни билети на Турски авиолинии с фиксирана цена;
• Настаняване в подбрани хотели 4* с отлични отзиви и топ локации;
• Панорамна обиколка на Сингапур с автобус и включен обяд;
• Включени в цената 2 тура с обяди и вечери на остров Бали;
• Включена нощна обиколка на забележителностите в Куала Лумпур и вечеря на бюфет във въртящ се панорамен ресторант.

12 дни/ 10 нощувки
Дати: 29.12.2024 - 09.01.2025
Цена на човек в двойна стая при ранно записване до 31.05.2024 - 7 590 лв.
Цена на човек в двойна стая при записване след 31.05.2024 - 7 990 лв.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================

ПРОГРАМА:

Ден 1 /29.12.2024, неделя/ СофияИстанбул
Излитане от летище София в 09:50 ч. за Истанбул. Кацане в 12:20 ч. местно време. Престой: 13:35 ч. Разглеждане на централната част на Истанбул с някой от безплатните турове, които се заявяват на място. Продължение за Сингапур в 01:55 ч.

Ден 2 /30.12.2024, понеделник/ ИстанбулСингапур
Кацане на международното летище Чанги в Сингапур в 17:30 ч. местно време. Трансфер и настаняване в хотел Rendezvous 4*, разположен в централната част на града. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 3 /31.12.2024, вторник/ Сингапур
Закуска. Започваме нашия обиколен панорамен тур с Централната част, където ще видим откритото зелено поле на Паданг, Катедралата „Св. Андрю“, Клуба по крикет, Парламента и сградата на Националната галерия, състояща се от два национални паметника – сградите на бившия Върховен съд и Кметството. Ще спрем в Парка на Мерлиона и ще се порадваме на гледката към Марина Бей. Всеки турист има снимка с Мерлиона и това митологично същество с глава на лъв и тяло на риба е талисманът на Сингапур. Поредната ни спирка ще бъде Сингапурската Ботаническа градина.
Следва спирка в Малката Индия – един от най-колоритните сингапурски квартали и до днес.
След това се отправяме към Китайския квартал с неговите традиционни чайни, пазари и магазинчета, откъдето може да си купите най-различни стоки, включително традиционна китайска медицина, дърворезби, ароматни клечки, бисквити и сладкиши. Забележителен е куполът на хиндуисткия храм Шри Мариамман. Тук са и най-старият в Сингапур даоистки храм Тиан Хок Кен и внушителният Храм на зъба на Буда.
Включен обяд с меню дим сам в местен ресторант. Връщане в хотела и свободно време за почивка.
Тази вечер ще посрещнем Новата година с легендарните фойерверки на Сингапур! Можем да се насладим на зашеметяващите огнени езици и цветя в небето от няколко премиум локации. На крайбрежната променада при Марина Бей ще бъде много оживено с празничния Новогодишен концерт, който привлича гости от цял свят. Може да изберете и някой от панорамните скай барове на големите хотели на първа линия, откъдето с чаша шампанско ще наблюдавате на закрито спектакъла.

Ден 4 /01.01.2025, сряда/ Сингапур
Закуска. Свободно време за почивка и самостоятелна разходка по интереси.
По желание посещение на Зоологическата градина с уникалните атракциони Птичият Рай и River Wonders. Това е една от най-добрите Зоологически градини в света, тематично разделена по зони и континенти. Тук може да се порадвате на панди, жирафи, бял носорог, слон, лъв, малайска мечка, орангутани от Суматра, ленивец, дървесно кенгуру, хипопотам пигмей, малайски тигър, леопард, комодски варан, колобус, тамарин, лемур, шипанзе, гепард, три вида пингвини и много други. Вечерта може да усетите зовът на дивото като направите Нощно сафари.
Любителите на изкуството и културата могат да посветят деня си в разглеждане на някои от най впечатляващите арт и дигитални инсталации в света.
За любителите на фотографията, пешеходните разходки, паркове и панорамните гледки препоръчваме да посетите следните атракции: панорамната площадка на покрива на хотел Marina Bay Sands, Езерото на водните кончета, футуристичните градини Gardens By The Bay с алеята Skyway, издигната на 22 м над земята; стоманеният мост Хеликс; парк Форт Канинг с прословутото вито стълбище, Арменската улица с красивия стенопис Rasa Sayang (преведен като „усещане за любов“), на талантливите художници от местното арт студио LABSIXFIVE; Кларк Кей с причудливите сгради край него като цветното Полицейско управление от 1934 г., арабският квартал Кампонг Глам със цветните улици Хаджи, Москат и джамията Масджид Султан. Повозете се на огромното виенско колело Singapore Flyer и се пригответе за зашеметяващите гледки от върха. Пригответе се за изненади – в Сингапур ще видите неща, за които дори не сте подозирали, че съществуват! Нощувка.

Ден 5 /02.01.2025, четвъртък/ Сингапур
Закуска. Свободно време за почивка и самостоятелна разходка по интереси.
Сутринта препоръчваме да изследвате с местен гид обектите от маршрута Перанакан. Ще се разходим по улиците Катонг и Джо Чиат, където ще опитаме някои от най-вкусните ястия от местната кухня. Ще научите какви подправки ползват в кухнята перанакан, ще видите техните традиционни бродерии, бижута, костюми, мебели и порцелан. Ще харесате цветните къщи и магазинчета от началото на 20 век, запазили самобитния си облик в модерния и лъскав град.
Следобед предлагаме посещение по желание на остров Сентоса с включен кабинков лифт на отиване и входове за Sea Aquarium и светлинното Шоу „Крилете на времето“. Остров Сентоса е едно от задължителните места за посещение в Сингапур – пясъчните плажове и многобройните атракции тук могат да задоволят всеки вкус. Връщане в хотела с автобус. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 6 /03.01.2025, петък/ СингапурБали
Сух пакет за закуска. Трансфер до летището и полет за Денпасар, Бали в 09:05 ч. Кацане на летището в Денпасар в 11:50 ч. Посрещане, трансфер и включен обяд в местен ресторант, където ще пробвате вкусните индонезийски ястия. Следобед посещение на един от най-почитаните храмове на острова Пура Лухур Улувату.
Ще завършим вечерта с пиршество от морски дарове на грил в един от ресторантите на плаж Джимбаран. Настаняване в ексклузивния хотел Bali Mandira Beach Resort 4*+, разположен на един от най-хубавите плажове на Бали Легиан. Нощувка.

Ден 7 /04.01.2025, събота/ Бали
Закуска. Този ден ще имате възможност да разгледате още райски места на острова, ще надникнете в традиционния начин на живот на местните и опознавайки тяхната култура и душевност ще се уверите колко весели, жизнерадостни и горди хора са те. Започваме деня с разглеждане на храма Таман Аюн, принадлежащ на Кралство Менгвитани.
Продължаваме с най-известния храм на Бали – Улун Дану Бератан, разположен в езерото Бератан, намиращо се в централната част на острова в областта Бедугул.
Включен обяд в един от най-известните местни ресторанти край планината Батукару с изглед към оризовите тераси на Джатилувих.
На края на дена ще посетим и още един от емблематичните храмове – Танах Лот, известен с невероятните си залези. Ще имате достатъчно време да се разходите и да почувствате енергията на красивото място, обгърнато от океанските вълни, чиито грохот ще ви накара да затаите дъх...
Включена вечеря в местен ресторант с традиционна балийска кухня. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 8 /05.01.2025, неделя/ Бали
Закуска. Свободен ден за почивка. За тези, които искат да продължат да откриват магията на Бали предлагаме целодневен тур по желание включващ традиционни балийски селища, където поколения наред каменоделци, дърворезбари и майстори златари са живели и са предавали знанията и уменията си на своите наследници. Днес ще посетим и Тирта Емпул – храмът, където може да пречистите тялото и душата си в чистата изворна вода на Бали.
Продължаваме по стръмния склон към вулкана Батур и по пътя ще спрем при оризовите тераси на Тегалаланг.
На връщане ще спрем в столицата Убуд – културното сърце на острова, където цветните витрини на местните кафенета и галерии ще приковат вниманието ви и ще ви зарадват със своите елегантни детайли. Ще видим Двореца и ще имаме свободно време за сувенири и ръчно направени стоки и изделия на Местния пазар. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /06.01.2025, понеделник/ Бали
Закуска. Свободен ден за почивка. При желание можем да съдействаме за допълнителни мероприятия и турове спрямо вашите интереси. Нощувка.

Ден 10 /07.01.2025, вторник/ Бали
Закуска. Свободен ден за почивка. При желание можем да съдействаме за допълнителни мероприятия и турове спрямо вашите интереси. Нощувка.

Ден 11 /08.01.2025, сряда/ БалиКуала Лумпур
Закуска. Трансфер до летището в Денпасар и полет за Куала Лумпур в 13:10 ч. Кацане на летището в Куала Лумпур в 16:05 ч. Трансфер до центъра на града и панорамна обиколка, по време на която ще се докоснем до историческото и културно наследство на Куала Лумпур и до неговите най-големи забележителности. Ще видим Кулите Петронас, площад Индипендънс, Китайския квартал и ще се отправим към Кулата Менара Куала Лумпур, където ще се качим на панорамната площадка и ще се насладим на вкусна вечеря с богат бюфет във въртящият се ресторант Aras Tower. Настаняване в хотел Royal Signature 4*+. Нощувка.

Ден 12 /09.01.2025, четвъртък/ Куала ЛумпурИстанбулСофия
Закуска. Трансфер до летище и полет за Истанбул в 09:55 ч. Продължителност на полета: 10:55 ч. Кацане в 16:00 ч. на летище Истанбул. Престой: 4:30 ч. Продължение за София в 20:30 ч. Кацане в България в 20:45 ч.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================

Допълнителна информация

• Цената на пътуването е валидна при група от минимум 15 туристи.
• Краен срок за събиране на групата: 31.07.2024.
• Необходими документи: международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датите на пътуването и депозит от 3500 лева на човек.
• Доплащане на цялата сума с допълнителните екскурзии: 60 дни преди датата на отпътуване.
• За посещението на Сингапур и на Малайзия не е необходима виза за влизане за български граждани;
• За Сингапур, Индонезия и Малайзия не се изискват задължителни ваксини.
• Цените са базирани на местни данъци и такси към 31.03.2024 г. и при промяна на ставките, ще се наложи преизчисляване на цените.
• Цените са изготвени при курс: 1 USD = 1,80 лева и при промяна на валутния курс на щ. долар към лева организаторът си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към датата на доплащане.

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сентоса |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сентоса |  Ранни записвания 2024 - Сингапур |  Ранни записвания 2024 - Сентоса

Избрани оферти