Начало / Почивки / Почивки - Керамоти

Почивка в Керамоти - 4 нощ. с автобус

Номер на оферта

/

231445

Дати & цени

05 юни 2024 - 09 юни 2024 г. - Цена от 385 лв.

Цената включва

* транспорт от и до София с автобус, снабден с климатик, CD/DVD, микрофон, подвижни облегалки
* пътни такси
* 4 нощувки в хотел Kassiani Studios 3*, разположен до един от най-хубавите и уредени плажове в Керамоти
* медицинска застраховка с покритие 5000 евро
* организатор от фирмата, придружаващ групата
* туристическо и информационно обслужване на български език
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

Цената не включва

Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат предварително:
* доплащане за единична стая – 30 евро на вечер
* възможност за избор на седалка – (попитайте за повече информация в агенцията).
* застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ – Препоръчваме, в случай, че имате съмнения за уважителна причина да сте в невъзможност да пътувате (попитайте за повече информация в агенцията).

Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат на място:
*екскурзия до о. Тасос – 25 евро при минимум 25 човека ( включва фериботни билети в двете посоки, екскурзоводско обслужване и придвижване на острова с автобус)
* екскурзия до гр. Кавала с екскурзовод на български език – 10 евро (при минимум 25 човека)
* входни такси за музеи и мероприятия по програмата
* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела;

Програма на пътуването

Дестинация: Почивка в Керамоти - 4 нощ.

Маршрут: СофияКерамоти – о. ТасосКавала - София

5 дни/ 4 нощ.

дата:
05.06.2024 - 09.06.2024

ПРОМОЦИОНАЛНА цена на човек с включени пътни такси : 385 лв
==============================================================
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
==============================================================
ПРОГРАМА:
05.06.2024: Отпътуване от София, Руски паметник в 8:00 ч. по маршрут София – Перник – ДупницаСанданскиКулата - Керамоти. Настаняване в хотела след 15:00 ч. Керамоти е малко и спокойно градче, идеално за разходки и истинска почивка. Всичко в градчето е на пешеходно разстояние, а улиците не са натоварени с движение. Разположено e върху малък полуостров с дължина от два километра и ширина в източния му край от около 500-600 метра, а в западния му край, т.е. към носа разстоянието между двата бряга е 150 метра. Известен е като най-хубавия плаж на Балканите! Десетина километра бяла пясъчна ивица, и лазурно море, които сякаш не свършват нито като погледнеш наляво, нито ако се обърнеш надясно, а напред взорът спира в планинските склонове на остров Тасос. Керамоти се отличава от всяко друго място за почивка с изключителното си гостоприемство. Българска реч може да чуете навсякъде. Немалко са българите живеещи в Керамоти, а и местното население учи по някоя дума български. Нощувка.

06.06.2024: Свободен ден за плаж и почивка или екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане до о. Тасос. Тасос е Островът на сирените и именно неговите малки, закътани заливчета били мястото, откъдето красивите жени с опашки на риба и прекрасни гласове, омагьосвали всеки, чул техните песни. Според легендата, сирените, които опитали да отклонят Одисей от неговия път, са живели именно тук, на Тасос. С ферибот от пристанището на Керамоти се пътува директно за столицата на о. ТасосЛименас. Пътуването трае около 35 – 40 мин. Най-големия остров в северната част на Егейско море е известен с кристално чистите си води, загадъчни плажове и богато културно-историческо наследство. Разглеждане на селището Панагия - едно от най- живописните села на острова. Посещение на музей на зехтина "Сотирелис". Освен музейната част може да посетите и магазина, където да опитате и закупите от студено пресованият зехтин. Има и различни видове козметика, която да тествате. Църквата в селото е останала от старите времена от където идва и името му. Свободно време за плаж и обяд на най-известният плаж на Тасос – Хриси Амудия(Golden beach). Предлага шезлонги, чадъри, водни атракциони, игрища за волейбол и е удостоен с два сини флага. Връщане в Лименас. Пешеходна разходка в центъра на столицата на острова - Древната Агора, Археологическия музей, Античния театър и ....... Отпътуване от пристанището. Връщане в Керамоти. Нощувка.

07.06.2024: Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

08.06.2024: Свободен ден за плаж и почивка. Следобяд по желание допълнителна екскурзия до Кавала. Отпътуване към Кавала около 15:00 ч. Туристическа програма на български език: църквата „Св. Богородица”; Пристанището; къщата на Мехмет Али, основател на династията, която управлява Египет до 1952 г., албанец по произход, роден в Кавала; Мехмет Али остава в историята с провежданите от него значими реформи в Османската империя през 19 век. Той организира интензивно обучение на лекари, инженери, държавни чиновници в новосъздадени училища и в Европа, построява напоителни системи и развива добива на памук. В знак на благодарност към родния си град Кавала той построява имарет, който се смята за най-голямата ислямска постройка в Европа. В момента тя е превърната в луксозен хотел; Акведуктът Камарес – колосална конструкция, едно от многото дела на Сюлейман Великолепни. Построен е около 1550 г. на мястото на дълга стена, която изпълнявала защитна роля и била използвана като акведукт. На върха съществувало пространство, по което се разхождали стражите на града. През 15 век акведуктът бил разрушен и султанът издигнал нов, известен с името Камарес, за да снабдява града с вода. Конструкцията се състои от 58 арки с различни размери, най-голямата от които е висока 52 метра; Крепостта от 16 век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време за самостоятелна разходка из калдаръмените улички на града. Отпътуване за Керамоти. Нощувка.

09.06.2024: Свободен ден за плаж и почивка. Освобождаване на хотела в 10:00 ч. Отпътуване за България около 15.00 ч. Пристигане в Софияна пл. Руски паметник вечерта.
==============================================================
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Първа вноска: 100 лева на човек – внася се при подписване на договора
Доплащане: до 15 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора.
* визи не се изискват
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
ВАЖНО:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Допълнителните екскурзии и услуги се осъществяват при събрана група от минимум 25 плащащи, освен ако в конктетна програма за конкретна дата не е упоменато друго.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото да прави промени в последователността на програмата

* настаняването е възможно в единични, двойни и тройни стаи. Моля да имате предвид, че тройните стаи в много от случаите са двойна стая + допълнително легло. Туроператорът не може да влияе на този тип настаняване. Ако това ви притеснява, препоръчваме да изберете настаняване в двойна + единична стая.
==============================================================
ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА ПО ПРОГРАМАТА:
Kassiani Studios 3*, се намира на брега в Керамоти, на 200 метра от плажа. Предлага разнообразни удобства като градина, тераса, бар, денонощна рецепция, асансьор, както и безплатен WiFi на цялата площ. Някои помещения за настаняване разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, напълно оборудвана кухня с хладилник и собствена баня с душ кабина. Хотелът разполага с кът за пикник, където можете да прекарате деня на открито. Оценен от свойте гости с рейтинг ПРЕВЪЗХОДЕН 9,3 в booking.com може да прочетете повече от личните впечатления на посетителите
=============================================================
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Керамоти |  Почивки - Гърция |  Почивки - Керамоти |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Керамоти

Избрани оферти