Начало / Статии / Статии - САЩ

„Блакбери Фарм“ - висок стил в „Грейт Смоуки Маунтънс“

Автор

/

Луксозният, но удобен и уютен хотел „Блакбери Фарм“ е разположен върху 10 000 декара на 6,5 км от националния парк „Грейт Смоуки Маунтънс“.

Блакбери фарм - САЩ


Макар че има много какво да се прави тук, трудно е да се устои на дългата хотелска веранда и нейната флотилия от столове, от която се откриват едни от най-приковаващите вниманието гледки, на които някога сте попадали.

Търсещите компания могат да се присъединят към осемте милиона посетители годишно, които идват в националния парк (най-посещавания в Америка), но съществува и възможността за разглеждане на обширната мрежа от частни пешеходни, колоездачни и младоженски маршрути (където рядко ще срещнете жива душа) или да се подложите на СПА-процедури в оригиналната сграда на ферма от 1870г.

Семплата планинска среда е компенсирана от романтичната хотелска уютна, но луксозна елегантност, непринудена изтънченост и безупречно обслужване. Тази комбинация – заедно с работа на талантливия главен готвач Джон Флийр, който сътворява най-добрите ястия в Тенеси – помага да си обясним репутацията на „Блакбери Фарм“ като „Риц-Карлтън в горите“.


Къде: Уоланд, 48 км южно от Кноксвил, 314 км източно от Нешвил, 20 км от най-близкия вход в националния парк „Грейт Смоуки Маунтънс“ в Таунсенд, Тенеси, САЩ.
Най-добро време: октомври и ноември за безумно колоритния листопад.

>
23 ноември 2010 г.

Тагове

конен туризъм

национални паркове

спа туризъм

Забележителности наоколо

Избрани оферти