Начало / Статии / Статии - Китай

Хотел „Интерконтинентал“ - върховна елегантност на кея в Коулун

Автор

/

Кацнал на върха на полуостров Коулун и наистина построен на ръба на пристанището, „Интерконтинентал“ е не просто най-добрият хотел в града, той е социалният водовъртеж, главната градска сцена „виж-и-бъди-видян“. Спиращите дъха гледки от неговите 12-метрови прозорци го правят хотела с едно от визуално най-впечатляващите фоайета в света.

Хотел „Интерконтинентал“ - Китай

„Интерконтинентал“ споделя тази 180-градусова непрепречвана от нищо гледка към линията на хоризонта на Хонг Конг и непрестанния воден трафик със своя наскоро обновен лоби бар и с „Ю“, уникалния рибен ресторант на хотела, където вашата вечеря все още плува в резервоарите, високи до тавана, когато влизате.

Знаменитият китайски ресторант на „Интерконтинентал“, „Ян То Хин“, е хвален като един от най-хубавите в Азия, че и в света. Традиционната кантонска кухня се сервира в изискана обстановка върху маси с ръчно резбован нефрит и слонова кост. От стаите за гости се открива същата гледка, една от най-вълнуващите в света по всяко време на деня, а луксозните апартаменти с тераси имат свои собствени външни джакузита.

Хонг Конг се гордее с някои от най-разкошните и с най-добро обслужване хотели, а „Интерконтинентал“ е сред най-добрите места, в които да бъдете глезен, да се наслаждавате на обслужването с бели ръкавици и да услаждате своето небце и око с ястия и гледки, за които не сте и мислили, че съществуват, надявайки се вашата сметка за бизнес разходи да поеме всичко това.

Къде: Хотел „Интерконтинентал“, Хонг Конг, Китай.

>
24 март 2011 г.

Тагове

гастрономия

лукс

социален туризъм

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти