Начало / Статии / Статии - България

Идеи за ръчно изработени подаръци за пътуващи хора

Автор

/

Няколко страхотни идеи за подаръци на тема пътешествия за Коледа, за рожден ден или от онези чудесни подаръци без повод, които могат да направят деня на някого чудесен.

Ръчно изработените подаръци показват внимание и специално отношение към любимите хора, но ако и вие сте от клуб "Ръцете ми пречат", ще имате нужда от малко помощ.

Сред многото хендмейд творци, които създават какво ли не от какво ли не, Нели Апостолова (Handmade Nel)  е тази, която разбира добре душата на пътешественика и още по-добре - от какво има нужда човек с ограничено място в куфара.

Пари, паспорт и хубава книга са достатъчни за минималистите.

А на Нели (на чиято визитка пише Храбър Шивач) можете да разчитате всичките ви вещи да са красиво облечени и да радват пътешественическата ви душа.

Ето някои от любимите ни подаръци за пътешественици от Handmade Nel:

Калъф за паспорт

Калъф за паспорт, който има и още няколко отделения за карти, плюс отделение с цип за монети или документи, които трябва да са на сигурно място. 

Портфейл за пътешественици

Или пък стандартен портфейл от здрави платове, с допълнителна подплата, за да не се огъва. С много ципчета и отделения или с малко - избирате вие, нали си имате Храбър Шивач!

Несесер за пътуване

Несесер за козметика или други дребни вещи, побира голям дезодорант (и след това остава още място!), в което ние виждаме най-голямото му предимство. Основният плат е дънков, т.е. ще издържи почти завинаги. 

В този десен...

Или в този...

Калъф за книга или за е-книга

А какво е пътуване без хубава книга! За да я предпазите от солени вълни, пустинни ветрове, кал и разлети кафета, обвийте я в здрав калъф за книга, отново на тема пътешествия, разбира се. Ако си носите електронна книга за по-удобно, за нея също можете да поръчате калъф в избран от вас цвят.

На сайта на Handmade Nel ще намерите и още много прекрасни подаръци, изработени със сръчни ръце и със сърце.

>
26 октомври 2017 г.

Тагове

любопитно

идеи за подарък

Забележителности наоколо

Избрани оферти