Начало / Статии / Статии - България

Не зачерквай лятната почивка, защото си свършил парите

Автор

/

„Инвестбанк“ има следното предложение – вземете бърза онлайн кредитна карта, без да ходите до банката. Дава и до 60 дни за връщане без да начислява лихва.

Лятото преполови, повечето спестявания отидоха за лятната ваканция, а ти имаш още толкова много планове - искаше ти се да попътуваш още малко, да направиш дълго отлаганото освежаване вкъщи или да обновиш гардероба преди по-големите харчове през есента. 
Забрави позата на "Мислещия човек" и вземи смартфона. Няколко клика по-късно ще разполагаш с бързата онлайн кредитна карта от "Инвестбанк", създадена точно като за теб. В банката са наясно, че не ти се виси по опашки, че искаш да е лесно и бързо и като се каже лесно и бързо, наистина да е такова. Освен това, ти спестяват и ходенето до банката (но за това след малко) и разполагаш с до 60 дни за връщане, без да се начислява лихва върху похарчените за покупки суми. Стандартно този период е 45 дни.

От теб се иска да имаш само интернет и лична карта. Дали си клиент на банката или не, сега не е от значение, защото и при двата случая това не усложнява процеса.

Ето как става. Избери си от специалния микросайт на "Инвестбанк" дали искаш Mastercard Standard или Mastercard Gold и предпочитаната валута. Свали приложението "Евротръст" за електронно подписване с облачен квалифициран електронен подпис (КЕП) на документи, разбира се, безплатно. Регистрирай се и нужните документи ще дойдат в самото приложение. Финалният договор също се подписва с един клик в приложението. Ще получиш и регистрация (потребителско име и парола) за услугата Интернет банкиране, за да наблюдаваш движенията по новата си сметка. 

Там ще видиш как дайства и програмата "Cash back". На практика, колкото повече пазаруваш, толкова повече пари ти връщат. По-конкретно, от всяка твоя транзакция "плащане на търговец" печелиш бонус в размер на 0.5% от транзакцията. И, забележи, максималният размер на бонуса "Cash back" за една карта е 200 лв., а отчетният период е шест месеца, като бонусът се начислява при натрупан минимален оборот от 2000 лв. С други думи, няма как да не получиш пари обратно, а, както виждаш, сумите си заслужават. 

Когато е готова, картата буквално ще почука на вратата ти, защото ти я донася куриер в офиса, у вас или дори в хотела. И спокойно! Няма как някой (дъщерята, съседът, тъщата) да харчи от твое име, заради строгата процедура по разпознаване и активация на картата от разстояние. 

Самата заявка може да стане по всяко време на денонощието, защото дори не се разговаря със служители на банката - целият процес е изцяло онлайн, като грижа на "Инвестбанк" е как се случва всичко това, без да се прави компромис със сигурността.

Не е за подценяване и че автоматизираният процес носи предимства не само за теб, като ти пести време, нерви и усилия да предоставяш десетки страници документи, но намалява значително и използването на хартия, тонер, пластмасови канцеларски изделия и други затлачващи реките и океаните ни изделия..

Отделно от това, ежеседмично ще се теглят награди от томбола, които включват общо четири уикенда за двама със закуска в луксозни хотели от веригата "Феста Хотели". Печелившите могат да изберат море или планина предпочитат, а именно да посочат между хотел "Виа Понтика" в Поморие и "Уинтър Палас" в Боровец. Сред наградите са и вина от изба Black Sea Gold. Късметлиите ще бъдат избрани сред заявилите кредитна карта от 1 до 31 август 2022 г.

И така, след като си си спестил дългия и тромав процес по кандидатстването за кредит, използвай енергията си как да доизкараш лятото рационално, но и забавно. Парите вече ги имаш!

 

 

*Материалът е изготвен за "Инвестбанк.

>
05 август 2022 г.

Тагове

любопитно

идеи за уикенд

летен туризъм

полезно

екскурзии

Забележителности наоколо

Избрани оферти